Был, махнул не глядя на Suzuki SX4 S-cross
1,6 л Р4 (120 к.с.) вони ніби з 2013 пішли
Опубликовано 26 Ноябрь 2022 - 16:22
Якось так:
а есть графики?)
вроде как аварийные в основном - там ложили все на графики..
andreybelov,В статті написано що роблять на свій страх і ризик. Ну і для загальної інформації. Мотори в електричках 380 вольт, 3 фази, перемінний струм. Якщо розбираєшся в електриці то зробити з машини повербанк для хати без проблем.
это реально нужно шарить. выкладывал где даже с новым ф150 не смогли запитать довольно подготовленный дом.. тупо срабатывает защита, а лезть в батарею с паяльником - такое..
играться с 380 - ну его нафиг. можно и на 2м ниже уровня почвы сыграть.
Опубликовано 26 Ноябрь 2022 - 18:52
Теоретично електричку можна використати для світла в хаті при відключеннях.
Были Опеля: OVC 2.2 АКП, OVC 3.2 АКП, еще куча всяких НЕМІ, боксеров и т д не Опелей:).
Долго на одной машине ездить не могу - в поисках своего идеала ....:)
Опубликовано 28 Ноябрь 2022 - 16:44
рано чи пізно так, а я про ситуацію на сьогодні, чотири місяці тому всі на електричках були « розумні» коли був дефіцит пального, зараз навпаки, імпорт пального наладили, тут кацапи вже ніяк не перешкодять, а от з електрикою ситуація дефіциту може зберігатись ще довго, а електричок у кризу пального нагнали з запасом, і не дешевих, тепер продати неможуть.рано чи пізно воно воно буде
Опубликовано 28 Ноябрь 2022 - 20:31
Оказалось дуже просто, інвертор на 12 вольт треба купити тільки.
рано чи пізно воно воно буде
Были Опеля: OVC 2.2 АКП, OVC 3.2 АКП, еще куча всяких НЕМІ, боксеров и т д не Опелей:).
Опубликовано 28 Ноябрь 2022 - 20:42
не ковырялся бы я в электромобилях в плане отдачи явно для этого не предназначенных.. там вроде и надписи есть "не влезай - убьет"..
хотя, хитрожадность иногда фиг победишь.
Опубликовано 28 Ноябрь 2022 - 21:06
ой вей, то взагалі нема проблем, якщо є друга машина на ДВС і електромобіль з функцією рекуперації то чіпляєш до « нормальної» машини на трос і тягаєш сотню -другу км поки незарядиться можна навіть жорстку зцепку прикрутити, поки по справам їздиш в робочий час, то батарейку заряджаєш і додом вже « зі світлом» приїдешДруге діло де його потім заряджати?)
Изменено: Мірик, 28 Ноябрь 2022 - 21:06
Опубликовано 28 Ноябрь 2022 - 21:09
Голь на видумку ліха. В мирний час ніхто про це і не подумав би. Але наразі навіщо платити баригам, які підняли ціна в три-чотири рази на інвертори-генератори-акуми, якщо є під боком ціла станція? Був би у мене електро мобіль то уже давно працював би на будинок, як альтернативне джерело. Друге діло де його потім заряджати?)
ну, может таки найти электрика за 50-100грн.. самому "лечиться током" - сильно на любителя..
я формально гуманитарий. могу поменять там люстру или розетку. но, под открытое напряжение не лезу.. отключил всё, проверил тестером отсутствие фазы.. потом еще и руками перепроверил.. потом чего-то ковыряешь..
тут - хз. может тоже есть защита от дурака..
Опубликовано 28 Ноябрь 2022 - 22:37
ой вей, то взагалі нема проблем, якщо є друга машина на ДВС і електромобіль з функцією рекуперації то чіпляєш до « нормальної» машини на трос і тягаєш сотню -другу км поки незарядиться можна навіть жорстку зцепку прикрутити, поки по справам їздиш в робочий час, то батарейку заряджаєш і додом вже « зі світлом» приїдеш
ну, может таки найти электрика за 50-100грн.. самому "лечиться током" - сильно на любителя..
я формально гуманитарий. могу поменять там люстру или розетку. но, под открытое напряжение не лезу.. отключил всё, проверил тестером отсутствие фазы.. потом еще и руками перепроверил.. потом чего-то ковыряешь..
тут - хз. может тоже есть защита от дурака..
Опубликовано 29 Ноябрь 2022 - 10:11
рано чи пізно так, а я про ситуацію на сьогодні, чотири місяці тому всі на електричках були « розумні» коли був дефіцит пального, зараз навпаки, імпорт пального наладили, тут кацапи вже ніяк не перешкодять, а от з електрикою ситуація дефіциту може зберігатись ще довго, а електричок у кризу пального нагнали з запасом, і не дешевих, тепер продати неможуть.
І продати не можу і купити не можуть, все як завжди..))))
Кому потрібна електричка, той її купить (як я наприклад). Кому не потрібна, тому ні купити не продати
Опубликовано 29 Ноябрь 2022 - 10:52
необхідність формується від умов, якщо чотири місяці тому не було палива, а була електрика то охочих обзавестись електричкою була в рази більша, зараз навпаки, я лише про ці елементарні речі які формують спрос на товар.І продати не можу і купити не можуть, все як завжди..))))
Кому потрібна електричка, той її купить (як я наприклад). Кому не потрібна, тому ні купити не продати
Опубликовано 29 Ноябрь 2022 - 11:52
необхідність формується від умов, якщо чотири місяці тому не було палива, а була електрика то охочих обзавестись електричкою була в рази більша, зараз навпаки, я лише про ці елементарні речі які формують спрос на товар.
не забувайте зазначити, що це на вашу думку)
Я купив собі електроавто. Нове. Не дешево. Задоволений. Продавати не збираюсь.
Опубликовано 29 Ноябрь 2022 - 12:14
та причому тут моя думка, це об’єктивні речі, хай ваш електромобіль вас тільки радує, яж абсолютно тільки за щоб у кожного тепер був струм в розетці.не забувайте зазначити, що це на вашу думку)
Я купив собі електроавто. Нове. Не дешево. Задоволений. Продавати не збираюсь.
|
Продано
Базар →
Продам →
Автомобили →
Nissan Leaf "Рестейлинг" 2013 г.Целый Автор: DenisZed • Дата: 19 Август 2018 nissan, leaf, электро |
|
|
Гараж →
Ремонт →
Двигатель →
Ремонт модуль зажигания astra HАвтор: ivan20best • Дата: 02 Январь 2017 катушка зажигания и 5 еще... |
|
||
Opel-Club →
На обочине →
Uber-таксиАвтор: Dunkan0 • Дата: 26 Февраль 2016 таксі, такси, Uber, Уклон, Bolt и 1 еще... |
|
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых