но вам понятно виднее
А я тут при чем? )))
Это ж не мое личное мнение. А факт.
Опубликовано 03 Июль 2024 - 08:07
seksinika, каждый прочитавший любую новость больше двадцати раз автоматически становится икспердом в данной области невзирая на источник напечатавший новость.
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 03 Июль 2024 - 08:57
Rek,Мабуть тут трохи інше... В світі є багато синдромів: риб*ячого запаху, Данінга-Крюгера, інші...
Тут маємо новий тип: "синдром УОКа". Це коли будь-яка створена технічна (або загальна) тема обов*язково перетворюється в СРАЧ))
Изменено: Юрий Сергеевич, 03 Июль 2024 - 08:57
ПТН ПНХ
Опубликовано 03 Июль 2024 - 09:02
больше двадцати раз
Та не, 20 раз то слишком мало. Чтобы стать икспердом, надо в разы больше. )))
Це коли будь-яка створена технічна (або загальна) тема обов*язково перетворюється в СРАЧ))
Це ти прям в яблучко. ))
Изменено: Avtomobilist, 03 Июль 2024 - 09:06
Опубликовано 03 Июль 2024 - 10:29
Тут в теме всего два человека - Ника и Денис.Rek,Мабуть тут трохи інше... В світі є багато синдромів: риб*ячого запаху, Данінга-Крюгера, інші...
Тут маємо новий тип: "синдром УОКа". Це коли будь-яка створена технічна (або загальна) тема обов*язково перетворюється в СРАЧ))
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 03 Июль 2024 - 10:43
seksinika, каждый прочитавший любую новость больше двадцати раз автоматически становится икспердом в данной области невзирая на источник напечатавший новость.
новости они такие на то они и новости.
Ні , ч передумав у вас замовляти , бо ще скажете що лізу в справи від яких далекий .
Правильно), я бы сказала сильно далекий
Реклама на форуме запрещена.
Читаем правила
Опубликовано 03 Июль 2024 - 12:12
Денис был в бане.
Сейчас больше по автономности. ЛФП плывет., инвертора..
Все делаю автономным, но портативным, чтоб в случае прихода русни - собрал все в кузов и у*бал нафик отсюдова
Нецензурною лайкою (матюками, ненормативною лексикою) у повідомленнях вважаються слова, зображення та символи, що несуть у собі відповідне смислове навантаження, зокрема, похідні від слів з найнижчого пласту розмовної мови, а також слова, що є однокорінними з такими; абревіатури, утворені з таких слів та висловів, вживання скорочених таких слів або заміна декотрих букв в них будь-якими символами, знаками. Також нецензурною лайкою вважається вживання відповідних знаків, символів (смайлів) та зображень, котрі є носіями нецензурного смислового навантаження.
Ни ГМО, ни ГБО
Опубликовано 03 Июль 2024 - 12:52
Ні , не так - сильно пресильно , як Макларен від АТБ . Ви коли небуть бачили щоб Мвкларен приїхав під АТБ показати що він крутий ?
Та я и Теслы то с ДВС ни когда не видела, куда мне , что вы в то АТБ вперлись то, вы хоть для начала весь текст еще раз прочтите начиная с АТБ и постарайтесь хоть немного его осмыслить , кстати АТБ тех новый настроили кучю и вполне туда заезжать можно стало .
А я скажу наоборот - ашпе недалёкий.
Это быть расценено как переход на личности, но после 5 литровых Рапторов с крепкими сетями в 50 герц и бензиновыми Теслами, вполне себе имеет место на жизнь.
Ну ось вже й дискусія .
А шарять то двоє , але Сексініка з радістю ще й підтримує любий срач . Дай їй бог здоров'я , гарна дівчинка .
и у*бал нафик отсюдова
Вопрос куда), я второй месяц в Болгарии решила так сказать продлить ввиду ситуации, смотрю по сторонам и думу гадаю может на год за апарт договорится, скажем так за недорого(для комплекса) могу 1+2 с видом на море решить, круглогодичным СПА итд, реально хозяйка дешевле чем за годовую таксу поддержки готова мне его сдать, сама с 18 года ни разу не приезжала.
Реклама на форуме запрещена.
Читаем правила
Опубликовано 03 Июль 2024 - 13:21
Опубликовано 03 Июль 2024 - 14:55
Вопрос куда), я второй месяц в Болгарии решила так сказать продлить ввиду ситуации, смотрю по сторонам и думу гадаю может на год за апарт договорится, скажем так за недорого(для комплекса) могу 1+2 с видом на море решить, круглогодичным СПА итд, реально хозяйка дешевле чем за годовую таксу поддержки готова мне его сдать, сама с 18 года ни разу не приезжала.
У нас сейчас ситуация такая, что пид*ры все ближе. И, если они подойдут вплотную, надо будет просто уезжать. В никуда.
Ни ГМО, ни ГБО
Опубликовано 03 Июль 2024 - 21:32
Шусман, Та не секрет, ще навіть об'яву на олх не видалив.
https://www.olx.ua/d...tg-IDWyJxw.html
Шусман, Я відкрив зовнішню коробку перед продажем, щоб було видно як зібрано. І, чесно кажучи, зібрано похабно(. Іменита фірма з Одеси (вольтабайк), яка збирала, тупо не дорожить репутацією.
Опубликовано 04 Июль 2024 - 05:18
Опубликовано 04 Июль 2024 - 06:18
Я стару залину скоріше за все. Бо гарна. 9,6 кВт. Літій звичайний, але свіжий, перевірений.Я сьогодні продав свою 5.8квтг літій-іонну батарею. Хочу перейти теж на лфп.
Ти замовляв в Китаї чи з Європи?
Акум інвертор і зарядка вже є , і світло вмикається по всій квартирі на 12 в , і котел працює з нормальною синусоїдою .
Перевага зарядної станції в швидкості зарядки , достатньо подачі пару годин електрики на добу щоб котел маслав добу .
Ни ГМО, ни ГБО
Опубликовано 04 Июль 2024 - 07:30
Avtomobilist, Дивився канал одного майстра, що ремонтує зарядні станції. Він там на прикладі Ecoflow популярно об'яснив чому не бажано використовувати зарядні станції як ДБЖ без додавання стабілізатора. Типу там немає захисту від перенапруги на вході і при стрибках напруги
часто горять процесори та інші компоненти. А їх у вільному продажу немає.
Опубликовано 04 Июль 2024 - 07:37
без додавання стабілізатора. Типу там немає захисту від перенапруги на вході і при стрибках напруги
ІМХО, це стосується багатьох девайсів. Реле напруги на вході у житло повинно вирішити цю проблему. Я собі встановив.
Изменено: Avtomobilist, 04 Июль 2024 - 07:57
Опубликовано 04 Июль 2024 - 07:45
Опубликовано 04 Июль 2024 - 08:31
забувають перемикати автомат , ловлять встречкудык можно же посадить на тумблер в щиток , будет либо сеть, либо станция
или есть автоматическая приблуда?
У человека нет свободного выбора до тех пор, пока есть эмоциональная привязанность к системе убеждений...
Опубликовано 04 Июль 2024 - 08:37
трой, Есть автомат введения резерва https://youtu.be/f1m...ruEiO8jsGyI-mJB
|
Продано
Базар →
Продам →
Автомобили →
Nissan Leaf "Рестейлинг" 2013 г.Целый Автор: DenisZed • Дата: 19 Август 2018 nissan, leaf, электро |
|
|
Гараж →
Ремонт →
Двигатель →
Ремонт модуль зажигания astra HАвтор: ivan20best • Дата: 02 Январь 2017 катушка зажигания и 5 еще... |
|
||
Opel-Club →
На обочине →
Uber-таксиАвтор: Dunkan0 • Дата: 26 Февраль 2016 таксі, такси, Uber, Уклон, Bolt и 1 еще... |
|
0 пользователей, 5 гостей, 0 скрытых