але і менше охочих покупців
я мав на увазі біткойн))
Опубликовано 16 Апрель 2024 - 11:15
Дякую за відповіді, я можливо трохи не вірно подав контекст.
Є гольф з пробігом 11к, в ньому немає безключового і дермантину, все інше є. По зовнішньому вигляду нова машина. 17300 евро.
І базова кона з пробігом 37к, 39квт, салон зачуханий.
Кона дешевша на 2к долларів.
Авто потрібно для їзди по місту, але з можливістю пробігу 200км (100 в одну сторону) без підзарядки за містом по не найкращому дорожньому покриттю.
Якби була кона 64квт за ціну гольфа але з пробігом скажімо 70к то кона мабуть виграла б, бо там комплектація не гірша.
Опубликовано 16 Апрель 2024 - 11:30
200 км в зимку це не для Гольфа, чи Кони. Треба дивитись на щось з більшою ємкістю батареї.Дякую за відповіді, я можливо трохи не вірно подав контекст.
Є гольф з пробігом 11к, в ньому немає безключового і дермантину, все інше є. По зовнішньому вигляду нова машина. 17300 евро.
І базова кона з пробігом 37к, 39квт, салон зачуханий.
Кона дешевша на 2к долларів.
Авто потрібно для їзди по місту, але з можливістю пробігу 200км (100 в одну сторону) без підзарядки за містом по не найкращому дорожньому покриттю.
Якби була кона 64квт за ціну гольфа але з пробігом скажімо 70к то кона мабуть виграла б, бо там комплектація не гірша.
Изменено: max911, 16 Апрель 2024 - 11:33
Были Опеля: OVC 2.2 АКП, OVC 3.2 АКП, еще куча всяких НЕМІ, боксеров и т д не Опелей:).
Долго на одной машине ездить не могу - в поисках своего идеала ....:)
Опубликовано 16 Апрель 2024 - 14:51
А чому на Іонік 2020 ніхто не звертає уваги? Сам колись на нього косився. Чи треба кросовероподібне?
Были Опеля: OVC 2.2 АКП, OVC 3.2 АКП, еще куча всяких НЕМІ, боксеров и т д не Опелей:).
Долго на одной машине ездить не могу - в поисках своего идеала ....:)
Опубликовано 16 Апрель 2024 - 18:36
Корейці - якість салону гольфа на 2 голови вища за кону.Якість салону то вища, але різним допам якраз кона краще.
Ніро ще подивлюсяНіро по матеріалам краще кони, але всеодно трохи не дотягує до гольфа. Але у всьому іншому гольф набагато гірший
Ледь не пропустив. Це в гольфа проблема з тепловим насосом? Можна детальніше?Та нема чого розповісти детальніше. Якась фігня (наче датчики тиску чи температури) там рано чи пізно вилітає і накривається повністю агрегат в зборі. Поширена проблема.
А чому на Іонік 2020 ніхто не звертає уваги?Він по ціні дорожче 64квтг кони, приблизно як ніро. І кліренс 13см)
Ніро, до речі прикольний. По салону краще кони, в ходу теж, 64 кВт. Думаю.Я після продажу кони теж подумаю про ніро, він банально більший і може бути основним авто. Але в ходу кона краще)
Опубликовано 18 Апрель 2024 - 20:50
Реклама!!!
Опубликовано 19 Апрель 2024 - 08:24
За годик с нашим летним теплом сох удивит.
та може і не, бо поїздки по 5км, раз в тиждень 10км , пробки максимум по 5хвилин.
Аби було більше поїздок, то взяв би бенз. а так...
я більше переживаю шоб не "заржавіла" батарея від таких малих поїздок
Реклама!!!
Опубликовано 19 Апрель 2024 - 15:27
Ну дивіться мені, щоб всьо ок було. (це жарт, сподіваюсь без образ)
Бо купив ту ніру, сам не зрозумів як.
Ну поздравляю пусть радует, я правда именно "ту" даже не видела, но в целом хуже Коны точно не будет.
За годик с нашим летним теплом сох удивит.
С чего бы это???
Не ну если подобрать когда под +50 да ЧАЛЕМО да еще потом и наваливать что бы резина пищала, то таки может удивить), у меня Лиаф один на виду 13 года, в Украине больше 6 лет, пробег за 300 тысяч перевалил, привезла 80 с чем то был и 11 из 12 палок, 11 отпала ну очень быстро, с тех пор еще одно отпала но уже не быстро а недавно) теперь 9 из 12 осталось, каждый Божий день в автошколе работает))).
Zafir, 64квтг? Якщо пробіг не скручений з 250тис. до 50тис то все там нормально буде)
ВИН код бы в студию, особенно если из США.
Реклама на форуме запрещена.
Читаем правила
Опубликовано 19 Апрель 2024 - 17:32
Не ну если подобрать когда под +50 да ЧАЛЕМО да еще потом и наваливать что бы резина пищала, то таки может удивить), у меня Лиаф один на виду 13 года, в Украине больше 6 лет, пробег за 300 тысяч перевалил, привезла 80 с чем то был и 11 из 12 палок, 11 отпала ну очень быстро, с тех пор еще одно отпала но уже не быстро а недавно) теперь 9 из 12 осталось, каждый Божий день в автошколе работает))).
ну мірятися палками така собі справа.
Реклама!!!
Опубликовано 20 Апрель 2024 - 06:53
Понеслась. 140 км на 17 кВтах
И что , еще раз ну вообще ни чему написано "За годик с нашим летним теплом сох удивит." вот просто ради отметится и все я подружке 2 года назад Лиф привезла 14 года, заряжает с домашней розетки штатной зарядкой, как было 12 из 12 тогда, так и сейчас осталось, а вы просто где то слышали звон и пытаетесь что то поведать!!!
П.С. У меня после зимы средний расход за все время моей эксплуатации в Тесле Х(не три на моно-приводе) 19.3кВт, тот Лиф о котором вы топите "140/17" 11 из 12 палок купил мой кум, эксплуатация Белогородка/Столичный Рынок и обратно с разными отклонениями по сторонам, довольный как слон говорит 150км. на одном заряде сейчас проезжает
Читаем правила
Опубликовано 20 Апрель 2024 - 07:00
Опубликовано 20 Апрель 2024 - 07:19
В гараже у меня такие стоят.
https://rozetka.com....KRoCPjwQAvD_BwE
Та в принципе и по всему дому тоже, любую покупайте главное не откровенный Китай и что бы не использовался переходник между ей и вилкой зарядки.
Читаем правила
Опубликовано 20 Апрель 2024 - 10:44
Шановні електроводи та просто електрики, а порадьте файну силову розетку в гараж для зарядки електромобіля. Щоб був нормальний затиск вилки і не грілась. 16А
Щось з подібного:
https://vecom.com.ua...zYaAlahEALw_wcB
Чи
https://electronik.k...rand-plexo-ip55
Ни ГМО, ни ГБО
Опубликовано 20 Апрель 2024 - 19:32
А если одна фаза заведена то что делать)?
Если что, то у меня ни одна розетка за 6 лет в старом доме и за два года в новом не навернулась), на\ в дом 35кВт три фазы заведено и ни разу даже и мысли не возникало что то переделывать, заряжаются машины по одной фазе из 16 амперных розеток и все в порядке.
Читаем правила
Опубликовано 21 Апрель 2024 - 11:52
Ну поздравляю пусть радует, я правда именно "ту" даже не видела, но в целом хуже Коны точно не будет.
Дякую!
VIN тут - https://automoto.ua/...n-61967376.html
|
Продано
Базар →
Продам →
Автомобили →
Nissan Leaf "Рестейлинг" 2013 г.Целый Автор: DenisZed • Дата: 19 Август 2018 nissan, leaf, электро |
|
|
Гараж →
Ремонт →
Двигатель →
Ремонт модуль зажигания astra HАвтор: ivan20best • Дата: 02 Январь 2017 катушка зажигания и 5 еще... |
|
||
Opel-Club →
На обочине →
Uber-таксиАвтор: Dunkan0 • Дата: 26 Февраль 2016 таксі, такси, Uber, Уклон, Bolt и 1 еще... |
|
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых