когда я в Киеве жила и у меня гараж там был, то автомат на 24 ампера стоял.
Ну не буде фотки , то й не треба .
Повіримо на слово що таки стояв .
Опубликовано 19 Март 2024 - 10:36
Ну не буде фотки , то й не треба .
Повіримо на слово що таки стояв .
А ну значит 25, нашли к чему придраться), 5кВт ввод был в гараж и ни разу у меня проблем с нехваткой не наблюдалось, хватало и на машину и воду нагреть .
А ось в це не можу повірити , хоч вбийте .
А вот где собака порыла(с), насмотришься брехни по тачкам с Европы в цену Америки и потом не доверяешь людям ну я буду с тех-осмотра домой ехать задокументирую .
Реклама на форуме запрещена.
Читаем правила
Опубликовано 19 Март 2024 - 10:59
ЛЮЛЯ не говорите мне что делать и я не буду говорить куда вам идти а если вы внимательно приглядитесь, то как бы возможно придет озарения от куда совы чьи они !!!
хоч вбийте .
Держите пока что бумажку), а после обеда фото с натуры добуду
Читаем правила
Опубликовано 19 Март 2024 - 10:59
не чіпайте хоча б собак
Досить з нас сов
ну, я мала спробувати)))
Были Опеля: OVC 2.2 АКП, OVC 3.2 АКП, еще куча всяких НЕМІ, боксеров и т д не Опелей:).
Долго на одной машине ездить не могу - в поисках своего идеала ....:)
Опубликовано 19 Март 2024 - 11:03
Эта лучше читабельна будет))).
Ну все. Свіжа кров на горизонті)).
Я всегда остерегалась людей которые пишут "мы" или там "достаточно нам" всегда назревает вопрос кому именно, вот "МЫ НИКОЛАЙ ВТОРОЙ" так не думаем), это раздвоение личности или может какое то коллективное обращение) тогда надо было бы добавить от кого или перечислить компанию участников.
Читаем правила
Опубликовано 19 Март 2024 - 11:15
Эта лучше читабельна будет))).
Я всегда остерегалась людей которые пишут "мы" или там "достаточно нам" всегда назревает вопрос кому именно, вот "МЫ НИКОЛАЙ ВТОРОЙ" так не думаем), это раздвоение личности или может какое то коллективное обращение) тогда надо было бы добавить от кого или перечислить компанию участников.
Были Опеля: OVC 2.2 АКП, OVC 3.2 АКП, еще куча всяких НЕМІ, боксеров и т д не Опелей:).
Опубликовано 19 Март 2024 - 11:35
Ну просят люди, значит сделаю фотку
а фотку ТП?
Может и да, но расшифруйте абревиатуру).
Ви з нею в дружніх стосунках , то може ти тонко натякнеш що кіловати в дім не заходять . Скоріше виходять .
Киловатты в дом выходят, я поняла
Не хотите "заведено" пусть будет выведено или еще как, суть это не меняет потому как мое подключение дома 35кВт
Читаем правила
Опубликовано 19 Март 2024 - 11:41
.Ви з нею в дружніх стосунках , то може ти тонко натякнеш що кіловати в дім не заходять . Скоріше виходять .
Опубликовано 19 Март 2024 - 11:57
я напів дуб, але то Шусман мабуть з точки зору професіонала хоче все правильно розкласти по полках, типу ввід в хату правильно визначати в гіпотетичному технічно можливому амперажу, а потім вже будинок на кожен споживач відає кіловат/год..
Відверто кажучи от я теж по електриці дуб. Але завжди вважав, що по договору у мене заведено в будинок 15 КВТ три фази). Що не так? Наче і в договорі так вказано.
Изменено: Мірик, 19 Март 2024 - 12:01
Опубликовано 19 Март 2024 - 12:22
Опубликовано 19 Март 2024 - 12:24
.
Відверто кажучи от я теж по електриці дуб. Але завжди вважав, що по договору у мене заведено в будинок 15 КВТ три фази). Що не так? Наче і в договорі так вказано.
Опубликовано 19 Март 2024 - 12:36
Опубликовано 19 Март 2024 - 12:43
Я вважаю знущанням використання автомата на 25А для будь-якого глобуса у разі натягування на нього сови з Ліфа за 13500.
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 19 Март 2024 - 13:05
та ну не приписуй людям того чого не було я тут все якось в межах тематики автофоруму старався хоч якось закручувати біля автомобільні теми, а пані у тої якої і нік звʼязаний з кексом все на цю тему хотіла перевести щей у збочену форму..
Бачу публічні рольові ігри Мірика
ну пи..здіти не мішки носити в галузі продаж завжди успішнішим був той хто більше пи..здить, а не робить, чи знає що робити ))Шусман. Зрозуміло). Стосовно Ніки то це продажнік від Бога)). Таким людям головне поверхнево хапонуть троха інфо і все, розчешуть ( в хорошому смислі цього слова) , як люди, котрі роками вникають в процес.
Опубликовано 19 Март 2024 - 13:51
А я знаю ?Ким?:))
Изменено: Шусман, 19 Март 2024 - 13:45
Опубликовано 19 Март 2024 - 13:57
А я знаю ?
Мабуть ввідним автоматом або рубильником з запобіжниками
А то може мужик який бігав з кліщами й не дозволяв .
Та в документі ж який прислала Ніка написано що 35 кВт це величина максимального навантаження .
Там не так рахуэться. Для 3 фаз є коефіцієнт.
Там автомат на 80 чи на 100 ампер стояв.
Тобто правильно навантажив фази теоретично можна було отримати 3 * 230 * 80 (100) = 55 чи 69 кВт.
Або вирубає, коли перевантажуєш одну з фаз.
Фізика, клас 7.
Ни ГМО, ни ГБО
Опубликовано 19 Март 2024 - 14:11
|
Продано
Базар →
Продам →
Автомобили →
Nissan Leaf "Рестейлинг" 2013 г.Целый Автор: DenisZed • Дата: 19 Август 2018 nissan, leaf, электро |
|
|
Гараж →
Ремонт →
Двигатель →
Ремонт модуль зажигания astra HАвтор: ivan20best • Дата: 02 Январь 2017 катушка зажигания и 5 еще... |
|
||
Opel-Club →
На обочине →
Uber-таксиАвтор: Dunkan0 • Дата: 26 Февраль 2016 таксі, такси, Uber, Уклон, Bolt и 1 еще... |
|
0 пользователей, 3 гостей, 0 скрытых