Ніка , якщо б я чіплявся до твоїх орфографічних помилок , то дуже багато було б зауважень. Замість "а" повинна була стояти "у" , там же неважко по тексту здогадатись .
Так про що я казав :
Ти дуже багато писала розумних слів про гаджети , як людина не пов'язана з електротранспортом , деякі я почув вперше . Ну , думаю , дівчина розбирається .
Потім читаю - Ввід в дім на 35 кіловат , скільки ампер ! та хтозна .
Добре , простому обивателю не обов'язково знати як розраховувати потужність .
Розетка на 16 ампер , дійсно бувають розетки які можуть витримати 16 ампер , можуть й більше , хоча та розетка в яку вмикають чайник від струму 16 ампер - згорить .
Знов таки нічого страшного , звичайному обивателю не обов'язково знати що розетка не забезпечує кількість ампер .
Знаю правило для жінок
- А ти ляпай , тільки ляпай впевнено , це називається точка зору .
Отож і подумав може твої знання про всі ті приблуди на Теслах та Ліфах теж поверхневі .
Звичайно пересічному продавцеві необов'язково розумітися у всіх термінах . Головне знати про їх наявність та грузити покупців .
Можно поподробнее где У должна стоять)?
Я не пойму зачем вам те амперы), ну такое хорошо хоть не сову на глобус, 35кВт это 52 правильно ? И что из этого теперь следует???
У меня в доме нет ни одной розетки больше 16 амперной и те в которые я имела неосторожность втыкать 16 амперные зарядки, а таких у меня 4(розетки) сгорать не собираются, да еще у меня 3 в другом доме было и тоже намеков на сгореть не подавали.
В остальном вы правы, мне абсолютно не зачем разбираться в домашней сети, я даже не знаю какой автоматы что у меня выключает в доме, в гараже некоторые знаю .
Мирослав, вы очень близки к том что бы сходить в сторону глобуса !!!
Вы свой срач между совами перечитайте, а потом дальше продолжайте, по тому как общее мнение о вас еще хуже становится, можете долбиться в свой анал хоть глобусом, хоть попросить помочь кого то .
Было бы дольше нормальных фото то хоть что то было видно, а из того что есть так там ни один особой новизной не блещет на мой взгляд!!!