Спасибо, но я его тоже не продаю, эта машина игралась клиенту под заказ а вообще цены в США очень низкие сейчас, Европа отменяется на все 100% даже без учета своих огромных пробегов по сравнению с США.
Реклама
Опубликовано 22 Февраль 2024 - 15:28
це де в Європі на електрички «огромні» пробіги? Я в Європі ( не Норвегія) можу взяти такого абсолютно цілого ліфа за 12тис євро, в Україні він обійдеться в 13.5 тисяч доларів.. але це буде ціла перевірена, європейська машина..Спасибо, но я его тоже не продаю, эта машина игралась клиенту под заказ а вообще цены в США очень низкие сейчас, Европа отменяется на все 100% даже без учета своих огромных пробегов по сравнению с США.
різниця в 2кує.. не треба чекати місяцями, щось фарбувати і шпаклювати і можна перевірити СОХ і все інше наглядно.. чи варто це два кує ? не знаю, кожен сам вирішує.. але я знаю що при наступній перепродажі машина з двома фарбованих елементами і арка з шпаклом це зі старту мінус один кілобакс від цілої.. і ще мінус один кілобакс за те що машина не європейка, а американка.. от і вся математика..
Опубликовано 22 Февраль 2024 - 16:41
Ну все, попав)). Зараз почуєш почьом в Бердичеві рубероїд)))це де в Європі на електрички «огромні» пробіги? Я в Європі ( не Норвегія) можу взяти такого абсолютно цілого ліфа за 12тис євро, в Україні він обійдеться в 13.5 тисяч доларів.. але це буде ціла перевірена, європейська машина..
різниця в 2кує.. не треба чекати місяцями, щось фарбувати і шпаклювати і можна перевірити СОХ і все інше наглядно.. чи варто це два кує ? не знаю, кожен сам вирішує.. але я знаю що при наступній перепродажі машина з двома фарбованих елементами і арка з шпаклом це зі старту мінус один кілобакс від цілої.. і ще мінус один кілобакс за те що машина не європейка, а американка.. от і вся математика..
Мірик, а не прицвнявся скільки наприклад Model 3, дуал мотор 21-22 року з пробігом до 100 тик там коштує по мінімуму?
Изменено: max911, 22 Февраль 2024 - 16:46
Были Опеля: OVC 2.2 АКП, OVC 3.2 АКП, еще куча всяких НЕМІ, боксеров и т д не Опелей:).
Долго на одной машине ездить не могу - в поисках своего идеала ....:)
Опубликовано 22 Февраль 2024 - 17:00
Ну все, попав)). Зараз почуєш почьом в Бердичеві рубероїд)))
вжэ давно нема, все перешли на профнастил:)
Мірик, а не прицвнявся скільки наприклад Model 3, дуал мотор 21-22 року з пробігом до 100 тик там коштує по мінімуму?
есть в ютубе канал алех333, продает свою теслу 95.000 пробега, вроде 24.900 ойро, но с одним мотором.
О97два7пять55пять6 OLX в след за русским кораблем.
Опубликовано 22 Февраль 2024 - 17:16
24 тысячи пробег, 40кВт SV, с контейнера на сертификацию и учетЧого його страхова в штатах списала?
Зараз почуєш почьом в Бердичеві рубероїд)))Ціни на рубероїд у Бердичеві можу дізнатись)
е де в Європі на електрички «огромні» пробіги? Я в Європі ( не Норвегія) можу взяти такого абсолютно цілого ліфа за 12тис євро, в Україні він обійдеться в 13.5 тисяч доларів.. але це буде ціла перевірена, європейська машина..Плюс в євро авто працююча навігація, європейські порти (це не ліфа стосується, а взагалі)
Опубликовано 22 Февраль 2024 - 17:24
В телеграм 3ка 18р. - 18куе.вжэ давно нема, все перешли на профнастил:)
есть в ютубе канал алех333, продает свою теслу 95.000 пробега, вроде 24.900 ойро, но с одним мотором.
Опубликовано 22 Февраль 2024 - 17:34
В телеграм 3ка 18р. - 18куе.
Харьків, вся повністю фарбована з Америки? Мова не про котлєту, а цілу європейку
Были Опеля: OVC 2.2 АКП, OVC 3.2 АКП, еще куча всяких НЕМІ, боксеров и т д не Опелей:).
Опубликовано 22 Февраль 2024 - 18:16
це де в Європі на електрички «огромні» пробіги? Я в Європі ( не Норвегія) можу взяти такого абсолютно цілого ліфа за 12тис євро, в Україні він обійдеться в 13.5 тисяч доларів.. але це буде ціла перевірена, європейська машина..
Вы готовы мне привезти такого за 13500 долларов???
Чого його страхова в штатах списала?
От куда я знаю, захотела и списала, может себе позволить и не такое списывают).
Реклама на форуме запрещена.
Читаем правила
Опубликовано 22 Февраль 2024 - 18:17
max911, чесно не дуже цікавився.. їх реально мало в продажі в Німеччині, в Нідерландах трохи є, але там пробіги, Норвегія то не моє.. короче якось з теслами у мене не складалось.. зате знаю по чому хороші Е-трони, може ну нафіг ті тесли
Якщо ціна паритет то звісно нафіг та Тесла))
Опубликовано 22 Февраль 2024 - 18:20
Харьків, вся повністю фарбована з Америки? Мова не про котлєту, а цілу європейку
https://www.finn.no/...15&year_to=2018
Меняйте параметры и будите видеть цену там + 3000 и она на номерах тут.
Читаем правила
Опубликовано 22 Февраль 2024 - 18:55
Ауді більш комфортні, але прожорливі, тесли 3 навпаки. Треба шукати "золоту" середину.
Трійка дуал з 2021 середина)). Хоча якість матеріалів, підвіска там на любителя. Хто хотів скажімо Гольф R то трійка дуал зайде.
Опубликовано 22 Февраль 2024 - 19:07
Ауді їсть 22-25кіловатЦе влітку, ще й з гори). Зайди в чат по ітронах, побачиш скільки вони їдять. А мене знайомий товариша вирішив перейти на електро. Фінансами він не обмежений взагалі, весь час їздив лише на ауді і бмв. Купив спершу теслу X в Німеччині в салоні. Заплатив 150тис, поїздив трохи, сказав гімно. Потім купив ітрон, теж в салоні, не міг нахвалити, все в ній класно, сама досконалість. А потім, коли перший запал пройшов, почав звертати увагу, що кожен день заряджає. Останньою краплею стала необхідність вимкнути клімат, щоб доїхати додому. Повернувся на звичайну ку7.
Опубликовано 22 Февраль 2024 - 19:10
тільки різниця в ціні між є-трон і трійкою майже в два рази))В гривнях ця різниця - копійки.
Щоб так заморочуватись)
та так само і про гольфи кажуть.. в когось розхід 12кв у когось 18.. смалять на тих Ауді і хочуть щоб 18кв брала..Це влітку, ще й з гори).
Опубликовано 22 Февраль 2024 - 19:12
собі якшо треба так, вам ні))
А я поняла, значит поговорить), еще раз на сегодня США может дать Европе большую фору в плане ИТОГО на номерах это я про электрички с нулевой таможней, ну про ДВС вообще даже и говорить не о чем с таможней + 35% да это будет легкий биток но с горазда меньшим пробегом.
Читаем правила
Опубликовано 22 Февраль 2024 - 19:24
Я то покажу, так толку то ЗИРО и вы это не хуже меня понимаете, в Норвегии цена ниже чем в той же Германии итд и даже от туда на сегодня электричку и близко не получится привезти с конкурентной ценой к электричке из США, по ДВС тем более!!!
Читаем правила
Опубликовано 22 Февраль 2024 - 19:27
тільки різниця в ціні між є-трон і трійкою майже в два рази))
Так це вже мова про ціну самого корча, а не про розхід.
Глянь: https://auto.ria.com...e_36044727.html
Не прямо по середині, але варіант гарний і цікавий.
Опубликовано 22 Февраль 2024 - 19:52
та так само і про гольфи кажуть.. в когось розхід 12кв у когось 18.. смалять на тих Ауді і хочуть щоб 18кв брала..Ну загалом, так, все залежить від важкості ноги). Я сьогодні їздив на коні у справах в обласний центр. Туди - дорога однополосна перегружена, я нікуди не поспішав, їхав в колоні переважно 90км/год. Вийшла витрата 13квт/100км. Назад дуже запізнювався на роботу, машин на дорозі не так багато, їхав 120-140, на роботу встиг). Витрата 16квт/100км. Температура на вулиці 8гр.
Не прямо по середині, але варіант гарний і цікавий.Треба брати з 22р, або хоча б з кінця 21р, перші варіанти з дуже проблемними батареями.
Опубликовано 22 Февраль 2024 - 20:57
Читаю, і не понімаю, чому я на Теслі С не можу менше 22 квт їздити, деякіякі 18-20 квт, а Seksinika взагалі на X в 18
вписується.
Аккуратнее с нажатием правой педальки надо быть , 19.3 у меня сейчас расход на ней за все время владения).
Читаем правила
Опубликовано 22 Февраль 2024 - 21:19
Ну загалом, так, все залежить від важкості ноги). Я сьогодні їздив на коні у справах в обласний центр. Туди - дорога однополосна перегружена, я нікуди не поспішав, їхав в колоні переважно 90км/год. Вийшла витрата 13квт/100км. Назад дуже запізнювався на роботу, машин на дорозі не так багато, їхав 120-140, на роботу встиг). Витрата 16квт/100км. Температура на вулиці 8гр.
Треба брати з 22р, або хоча б з кінця 21р, перші варіанти з дуже проблемними батареями.
Хороший розхід в Кони. У мене в Ліфа 40 квт 19 квт витрати були в зимку.
Опубликовано 22 Февраль 2024 - 22:07
Бо одне діло їздити, інше - продавати
Ни о чем !!!
Во первых я Х не продаю ибо пока чего то другого себе на замену не вижу, во вторых могу приборку сфотографировать в подтверждение своих слов .
П.С. Про "не езда" ну вы в курсе , тройка ваша не едет .
Читаем правила
Опубликовано 22 Февраль 2024 - 22:08
Я то покажу, так толку то ЗИРО и вы это не хуже меня понимаете, в Норвегии цена ниже чем в той же Германии итд и даже от туда на сегодня электричку и близко не получится привезти с конкурентной ценой к электричке из США, по ДВС тем более!!!
Прикрепленные файлы:
Также с меткой «Tesla, Leaf, Bolt»
|
Продано
Базар →
Продам →
Автомобили →
Nissan Leaf "Рестейлинг" 2013 г.Целый Автор: DenisZed • Дата: 19 Август 2018 nissan, leaf, электро |
|
|
Гараж →
Ремонт →
Двигатель →
Ремонт модуль зажигания astra HАвтор: ivan20best • Дата: 02 Январь 2017 катушка зажигания и 5 еще... |
|
||
Opel-Club →
На обочине →
Uber-таксиАвтор: Dunkan0 • Дата: 26 Февраль 2016 таксі, такси, Uber, Уклон, Bolt и 1 еще... |
|
4 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 4 гостей, 0 скрытых