DenisZed. То так і є. Ліф це бюджетний поповоз по місту на кожен день, М3 2021 мод року звісно краще, але якщо за 22-23. Більше не варто, як на мене.
Та ну. Не перегибай )
Опубликовано 28 Январь 2024 - 22:36
Прогнозируема как по мне, вот у меня бы к примеру и мыслей не было прилетев кудо то, пусть в Испанию, взять в прокат электричку и живя в отеле думать где ее заряжать.
На какие то дальние туристические поездки ситуация аналогичная, ну а вот живя в частном доме с собственной розеткой да еще и с ночным тарифом, ситуация совершенно иная).
Реклама на форуме запрещена.
Читаем правила
Опубликовано 29 Январь 2024 - 08:15
Та ну. Не перегибай )
Были Опеля: OVC 2.2 АКП, OVC 3.2 АКП, еще куча всяких НЕМІ, боксеров и т д не Опелей:).
Долго на одной машине ездить не могу - в поисках своего идеала ....:)
Опубликовано 29 Январь 2024 - 09:59
))). Трольнув тебе)).Та згоден, хороша запальничка і напакована. Їде, рулиться, тормозе. Плюс магія Тесли. Короче для тих у кого трохи грошей більше ніж на Гольф GTI. До цього пробував дорест на 21, чи 20 дисках, не пам'ятаю. Рест значно комфортніший на 18 дисках, плюс трохи краще шумка, наче сидіння теж трохи кращі. Короче можна брати. Ну а з приводу ціни то авто, яке коштує наразі 25, мені сказали 23.... Так, що ціни дійсно наразі дно.
Ни ГМО, ни ГБО
Опубликовано 29 Январь 2024 - 18:04
Спойлер
Спойлер
Avtomobilist, seksinika, судячи з наведених вами ж самими ілюстрацій, це той випадок, коли найбільше несприйняття викликає той, хто найбільше на тебе схожий (ні, не зовнішньо).
Всі ці машини - це жахливо.
І помірно спотворена біла Омега Б (яка ідеалом краси і в стоку ніколи не була, але завжди була ОК, хоча і невиразний обмилок) з чорною мухобойкою (сам факт її наявності, незалежно від кольору машини), і фотошоп Ліфа під 206RC і якесь Кліо (ідеологічно і за розмірами зовсім інші машини), і вершина цього - гівнотюнінг ОВА від блудного гопніка з циганським корінням.
І так, ОВА в стоку (ота червона) була зовнішньо дуже непоганою машиною у той час, коли вона була актуальною. Звичайно, це не той дизайн, який будуть пам'ятати ті, хто не мав до неї особливих сентиментальних почуттів раніше (володів чи хотів купити), але дуже вдалий для 88 року і все ще хороший для 92. У 95 він, звичайно, застарів.
в отличии кстати от Сузуки SХ4 нев этот автомобиль вообще не допущен к продажам на Американском рынке
А от не треба пересмикувати. Сузукі вийшов з ринку США років вісім назад сам, цього SX4 тоді і у виробництві не було.
Яке ще "нє допущєн"?
Коли машини того розміру, які випускав Сузукі, були актуальними в США, вони продавалися цілком успішно, зокрема під марками GM. А потім спочатку довелося продавати під брендом Сузукі Деу Магнус, Нубіру і Лачетті (Reno i Forenza), а згодом виходити звідти, бо це не мало сенсу. Відверто невдалою з моделей Сузукі там була лише Кізаші.
Опубликовано 29 Январь 2024 - 19:36
Реклама!!!
Опубликовано 29 Январь 2024 - 20:18
Так продається ж без батареї...
читай усе- а не як звик тут на форумі- через слово
У меня не открывается вообще ссылка.
працює
Nissan Leaf Tekna 2019 12000уе Описание от продавцаРеклама!!!
Опубликовано 29 Январь 2024 - 22:33
В принципе 13500 вроде как и имеет место на жизнь, но 24 батарея это не 40, опять таки надо понимать что там за батарея, я не думаю что за 1500 она будет идеальная, лично я бы себе эту сборку за 13500 не покупала, завтра буду играть 2 электрички.
И вот что то мне подсказывает, что Лиф ИТОГО при своем 23 годе и пробеге меньше 2 тысяч, сильно дороже не получится), да это не Текна а С но..., в общем если в космос не полетят то +- через 3 месяца будут у меня на парковке.
Читаем правила
Опубликовано 30 Январь 2024 - 15:07
Не проще сразу взять лиф первый?
ти шуткуеш? чи не відкривав посилання?
В принципе 13500 вроде как и имеет место на жизнь, но 24 батарея это не 40, опять таки надо понимать что там за батарея, я не думаю что за 1500 она будет идеальная, лично я бы себе эту сборку за 13500 не покупала, завтра буду играть 2 электрички.
И вот что то мне подсказывает, что Лиф ИТОГО при своем 23 годе и пробеге меньше 2 тысяч, сильно дороже не получится), да это не Текна а С но...
та я так, хмари поганяти- до кінця війни не буду нічого брати. Бо зараз якщо багато їздити то можно заїхати на нуль. як раз 19рік подешевшає і за 13 можно буде взяти 40квт. на сох 85 . Бо війна ж не завтра скінчиться
Изменено: rvgu, 30 Январь 2024 - 15:08
Реклама!!!
Опубликовано 30 Январь 2024 - 15:30
Он не шутит, я как бы тоже так считаю в случаи с этим экземпляром, если что то ссылка у меня так и не открывается но смысл понятен.
Самая продаваемая машина года). https://uamotors.com.ua/news/109318
Изменено: seksinika, 30 Январь 2024 - 15:31
Читаем правила
Опубликовано 31 Январь 2024 - 13:55
Были Опеля: OVC 2.2 АКП, OVC 3.2 АКП, еще куча всяких НЕМІ, боксеров и т д не Опелей:).
Опубликовано 31 Январь 2024 - 14:58
Он не шутит, я как бы тоже так считаю в случаи с этим экземпляром, если что то ссылка у меня так и не открывается но смысл понятен.
Самая продаваемая машина года). https://uamotors.com.ua/news/109318
https://uamotors.com...el-Y-part-1.jpg
я б не вдув.
ссилка робоча- читни ленту- люди читали опис ще до того як я його скопіював сюди.
Мова не за конкретну продажу а за тенденцію цін.
Реклама!!!
Опубликовано 31 Январь 2024 - 16:20
З 21 всі плюсХто в курсі, не знайшов в точної відповіді в неті, Model 3 рейсталінг 2021 мод року, як відрізнити Стандарт від Стандарт плюс? Чи вони всі з 2021 стандарт плюс?
Изменено: DenisZed, 31 Январь 2024 - 16:21
Ни ГМО, ни ГБО
Опубликовано 31 Январь 2024 - 18:28
З 21 всі плюс
До 10.21 на панасах, потім на катлах
Панаси менші за ємністю трохи, але ефективніше.
На панасі до 100 розгін ближче до 5 сек, на катлах до 6, бо важча
Опубликовано 31 Январь 2024 - 22:32
Нема за що!Дякую! Цікава інфо!
Ни ГМО, ни ГБО
Опубликовано 04 Февраль 2024 - 15:20
Опубликовано 04 Февраль 2024 - 16:34
Тут питання дуже слизьке, темпи здешевлення Тесл такі , що завідомо якби дешевший варіант з США через півроку (поки доїде,поки ремонт) буде уже дорожче чим на ріа.Є Model S, 2018,інтел, Європа, дуал на пневмо. Пробіг 150 тик. Ціна 23000. Є сенс? Чи можна притягнути з Європи, Америки дешевше?
Опубликовано 04 Февраль 2024 - 18:02
Тут питання дуже слизьке, темпи здешевлення Тесл такі , що завідомо якби дешевший варіант з США через півроку (поки доїде,поки ремонт) буде уже дорожче чим на ріа.
Якщо немає нюансів, то ціна шара. З Европи менш 28 вряд чи притянеш.
Опубликовано 04 Февраль 2024 - 19:30
Є Model S, 2018,інтел, Європа, дуал на пневмо. Пробіг 150 тик. Ціна 23000. Є сенс? Чи можна притягнути з Європи, Америки дешевше?
Та може і є.
Автопілот 2,5 ще там же?
Стан батарех, ДТП потрібно дивитися.
Але я особисто з забобонами, як на мене пробіг завеликий. Та й батарейці вже 6 років. Будеш останнім безпроблемним власником.
Ни ГМО, ни ГБО
Опубликовано 04 Февраль 2024 - 20:07
Та може і є.
Автопілот 2,5 ще там же?
Стан батарех, ДТП потрібно дивитися.
Але я особисто з забобонами, як на мене пробіг завеликий. Та й батарейці вже 6 років. Будеш останнім безпроблемним власником.
Опубликовано 04 Февраль 2024 - 22:03
И все равно осталась бюджетным вариантом.
Я например не сторонница приобретения новой бюджетной модели за 50000 которая через год не стоит 40000, мне больше нравится за те же деньги, тот же Х с пробегом на котором я за год 10000 не потеряю и на котором будет в разы приятнее ездить.
П.С. На истину не претендую, много кому больше нравится новое и плевать на то что оно в разы хуже, а иногда и просто ущербное.
Читаем правила
Опубликовано 04 Февраль 2024 - 22:55
Ну вайку 23 года уже слегка за 37..38 относительно целую можно искать. Сколько там икс 21 г?
Опубликовано 04 Февраль 2024 - 23:10
Та я готова на Х 16 года ездить при ограниченном выборе Х 16 и Y 23 !!!
П.С. Это как S класс 18 и А класс 25, ну блин небо и земля, ну вы то не с дивана 100% понимаете о чем я).
Сьогодні за 30 під ключ пропонували за авто в дорозі. 23 рік, пошкоддення мінімум.
Ни ГМО, ни ГБО
|
Продано
Базар →
Продам →
Автомобили →
Nissan Leaf "Рестейлинг" 2013 г.Целый Автор: DenisZed • Дата: 19 Август 2018 nissan, leaf, электро |
|
|
Гараж →
Ремонт →
Двигатель →
Ремонт модуль зажигания astra HАвтор: ivan20best • Дата: 02 Январь 2017 катушка зажигания и 5 еще... |
|
||
Opel-Club →
На обочине →
Uber-таксиАвтор: Dunkan0 • Дата: 26 Февраль 2016 таксі, такси, Uber, Уклон, Bolt и 1 еще... |
|
0 пользователей, 4 гостей, 0 скрытых