В нашому сільському магазині банани - 80, апельсини - 105, лимони - 106.
Це взагалі норм?
а кажуть що в селах бідно живуть , на Печерську дешевше
Опубликовано 21 Октябрь 2024 - 08:26
Изменено: Шусман, 21 Октябрь 2024 - 10:46
Опубликовано 30 Октябрь 2024 - 00:46
Не всі мене зрозуміють, але я, окрім всіляких морепродуктів, ще люблю морську капусту(як і моя напівжива щитовидка, до речі).
Зазвичай купував її в АТБ чи у Варусі, але останнім часом вона сильно здорожчала. І тут випадково від одного фудблогера я довідався, що морська капуста у наших торгівельних мережах вся т.з. "відновлена", інакше кажучи зроблена з висушеної ламінарії. Раз так, то для проби купив в одному інтернет-магазині цю... це сіно , відважив 50 грамів(40 гривень), залив водою, і на ранок отримав 800(!!!) з хвостиком грам соковитої, хрумкої, смачної морської капусти, такої ж, як і в АТБ Вимушений був з усієї цієї маси робити салат(не пропадати ж добру) і сходити до тещі з тестем, аби допомогли його "утилізувати"
Ще в тому інтернет-магазині купив також сухі водорості вакаме, але їх ще не готував. Раніше купував готовий заморожений салат з вакаме в Метро, смачний, але як на мене зроблений занадто по-сжідному, занадто засолодкий.
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 30 Октябрь 2024 - 11:56
Шусман, вище вже була ссилка.
Ще раз, на подібний товар на сайті: https://cacaogold.com.ua/uk/vodorosli/
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 30 Октябрь 2024 - 17:33
Опубликовано 30 Октябрь 2024 - 21:51
Шусман, вище вже була ссилка.
Ще раз, на подібний товар на сайті: https://cacaogold.com.ua/uk/vodorosli/
А зараз подивився що Китай , так то стопудово на фермах під антибіотиками вирощено .
Опубликовано 30 Октябрь 2024 - 23:18
так то стопудово на фермах під антибіотиками вирощено .Думаєш отак прямо в море ллють антибіотики?.. відрами?..
Ту ж білокачанну капусту чи іншу сільскогосподарську культуру аж бігом можна накачати пестицидами, гербіцидами і добривами. З ламінарією таке не пройде, бо течією змиє недешеві препарати. А от збір в неблагополучних з точки зору екології районах Світового океану можливий, Але таке може бути з любим морепродуктом, тут лотерея і надія на добросовістність виробника
Опубликовано 31 Октябрь 2024 - 13:20
Опубликовано 31 Октябрь 2024 - 14:54
я довідався, що морська капуста у наших торгівельних мережах вся т.з. "відновлена", інакше кажучи зроблена з висушеної ламінарії.
Раніше нам рашка поставляла, зараз китай, смак дуже змінився.
Ще в тому інтернет-магазині купив також сухі водорості вакаме, але їх ще не готував. Раніше купував готовий заморожений салат з вакаме в Метро, смачний, але як на мене зроблений занадто по-сжідному, занадто засолодкий.
Чука-нямба, як приготуєш поділись враженнями і рецептом
До речі , якщо вже про гімно , ніхто не пив тієї кави що кормлять зернами якихось ховрашків ? Кажуть що смак неперевершений .
Копі Лювак, там ціна разів 10-15 вище непоганої кави
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 31 Октябрь 2024 - 14:54
Одні шукають позитив
вона буде не гіршою ніж в магазині і рази в чотири дешевшеа знаходять розчаруваня
із того ж самого гімна
Краще не знати, що ми їмо
Існує міф про якісну совкову ковбасу, але це тільки міф. На початку 80-х під час строкової доводилось бувати на Останкінському м"ясокомбінаті в Москві і бачити виробництво. Краще б я не знав з якої сировини робилась хвальона совкова "варьонка" і сосиски "Останкинський, потому что колбасу делают с останков"(с) місцева народна творчість
Опубликовано 11 Ноябрь 2024 - 11:36
Мама любить Київський торт, минулого року брав в АТБ аналог типа Столичний, цього року нема його в продажу, настуив на горло і пішов в рошен, трохи припух від 590грн за 850гр, але ж для мами, купив, смак суцільне розчарування, по висоті наче блін, на смак - мокре, слизке, гидке, мама сказала АТБений був в два рази смачнішим
Опубликовано 11 Ноябрь 2024 - 15:14
Фундука там не бачив випадково , в торті?
Напис на коробці бачив, самого фундука ні
А торт бери БКК пражський з вишнями . Теж недешево , так зате хоч торт а не субстанція .
Ну таке, вишню люблю, пражский ні.
Брав Грільяжний БКК, дуже непогано, краще Київського
0 пользователей, 3 гостей, 0 скрытых