Кара-Кум в Рошене около 200 грн кг в кульке.
Реклама
Цены на продукты питания в УкраинеРеальные цены на продукты питания в магазинах - каждый может сравнить со своим регионом или страной
Опубликовано 13 Февраль 2024 - 19:03
Lindt коли дуже велика знижка, бо я жмот.
Trapa (буває переважно у Новусі) коли просто знижка.
Порівняно з будь-яким нашим, навіть Wawel шоколад.
Рошен Брют був пару місяців непоганий у минулому році, потім період розкрутки минув і снова здарова.
Хінт або ж лайфхак.
Якщо вам подобається чорний шоколад, але ви ще не вмієте добре відрізняти хороший чорний шоколад від не дуже хорошого (таке буває, сам через цей етап пройшов) - покладіть почату (головне розпечатану) плитку за 1-1,5 м від свого крісла обо дивану, на якому ви постійно перебуваєте (тимчасово виходити можна). Якщо через 3-4 години вам захочеться її (плитку) винести в іншу кімнату - це поганий шоколад. Я про запах, а не про боротьбу зі спокусою. Більш-менш хороший шоколад не має достатньої кількості не дуже приємних за запахом домішок, які здатні летіти на таку відстань. Досліження проводиться при кімнатній температурі.
Правда, не дуже хороший імпортний чорний шоколад цей тест нерідко проходить, від чого він хорошим не стає, але відверту бодягу тест відсікає.
Джерело - власний досвід, єслі чо, не з інтернету.
Этого быть не может!
Люди годами едят только поРошен ко и довольны!
Другие едят только Свиточь - и тоже довольны..
Обычно это люди с разными политическими взглядами ))))
(Книга пророка: Иезекиля. глава 25, стих 17)
Опубликовано 14 Февраль 2024 - 09:39
тут у некоторых явная петяболь проскакивает).Если шо- мой любимый торт- Киевский и Горіховий; кому не нравится- их проблемы)
Мне больше нравится Бисквитный от ХБФ с коньячной пропиткой и несколькими черносливами сверху, который в советсвое время по 2 рубля 26 коп был.
Шварц, помните такой?
(Книга пророка: Иезекиля. глава 25, стих 17)
Опубликовано 14 Февраль 2024 - 10:49
тут у некоторых явная петяболь проскакивает).
Ну прикинь , так співпало .
Десь році в п'ятнадцятому-шістнадцятому заходив бувало до рошену , запахи там , не знаю продавцям доплачують за шкідливі умови чи ні : приторно-солодкий , хімія з нафтопродуктами , мені завжди там пагано стає .
Причому вафлі Артек колись , років п'ятнадцять тому були дуже смачні , зараз ригоття .
Опубликовано 14 Февраль 2024 - 12:44
В Сільпо Мак житомирський, типу Красний мак, 180г - 32грн, на смак далкий від оригінала, але недорого 178грн/кг
тут у некоторых явная петяболь проскакивает).Если шо- мой любимый торт- Киевский и Горіховий; кому не нравится- их проблемы)
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 13 Март 2024 - 13:18
та для любителів Рошен 82% 180гр - 65грн
Нада брать!
Кажуть одне з найкращих в Україні.
Рейтингова ДЕГУСТАЦІЯ масла вершкового України
Повна чаша 82% 200гр
Також непогане в порівнянні з іншими від торгівельних мереж.
ДЕГУСТАЦІЯ порівняльна МАСЛА Мереж України. АТБ, Сільпо, METRO, ВКишеня, NOVUS...
Більша частина МАСЛА вершкового під Торговими Марками мереж НЕ ВІДПОВІДАЄ СТАНДАРТАМ ЯКОСТІ. При тому замість ФАЛЬСИФІКАЦІЇ рослинними та іншими тваринними жирами відбувається МАСОВА ФАЛЬСИФІКАЦІЯ шляхом переробки ДЕШЕВОЇ ЗНЕВОДНЕНОЇ сировини іноземного походження. ПРИЧИНА - Ціни на Молоко в Україні знову вище середньосвітових... Лідер виробництва "бадяжного" продукту - Брусилівський маслозавод. Крім всього іншого, на жаль, завод навіть не володіє відповідними технологіями. Продукт навіть по консистенції і зовнішньому вигляду виробляти НЕ ВМІЄ! Споживати його, як масло вершкове ми не рекомендуємо.
З.І. Брусилівський маслозавод не порадував, це ж мої земляки в яких часто купую...
Опубликовано 13 Март 2024 - 13:28
Нада брать!
Ну то бігом, поки не розхватали
Також непогане в порівнянні з іншими від торгівельних мереж.
Його і беру, нормальне масло
З.І. Брусилівський маслозавод не порадував,
Новус, Ашан і Метро на їх масло рука ні разу н піднялась, чуйка мабуть
Опубликовано 13 Март 2024 - 13:37
Кажуть одне з найкращих в Україні.
ПРОФЕСІЙНИЙ РЕЙТИНГ Вершкового Масла України. Лютий 24
Опубликовано 13 Март 2024 - 14:59
Рошен 82% 180гр180 грам?.. в таких хитрожопих виробників!
А плитки шоколаду у цього Рошена взагалі по 85 гр.
Ніяк не нажереться!
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 13 Март 2024 - 15:03
180 грам?.. в таких хитрожопих виробників!
А плитки шоколаду у цього Рошена взагалі по 85 гр.
Ніяк не нажереться!
Ну справедливості заради, зараз усі виробники продуктів харчування зменшують стандартну вагу своїх виробів(олія, молоко, хліб, макаронні вироби і т.д)
Опубликовано 13 Март 2024 - 15:14
зараз усі виробники продуктів харчування зменшують стандартну вагу своїх виробівЯ бачимо не всі
масло Повна чаша 82% 200грале така паскудна тенденція серед наших виробників вже давно.
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 15 Март 2024 - 10:00
телепень, що ще сказати....
Та ти хоч напряжи вже свій мікромозок і відео переглянь:
Також непогане в порівнянні з іншими від торгівельних мереж. ДЕГУСТАЦІЯ порівняльна МАСЛА Мереж України. АТБ, Сільпо, METRO, ВКишеня, NOVUS...
А то тільки щось десь прочитав, що в твою емоційну картину світу не вкладається і починаєш повні штани вражень накладати і тими враженнами на форумі розкидатись.
Опубликовано 15 Март 2024 - 12:30
це ти тіпа вчергове вирішив ступенькою блиснути?
телепень, що ще сказати....
Ну тут ти таки не правий, бо таки Виробник: ТОВ ,Брусилівський маслозавод,. Адреса виробника та адреса потужностей виробництва: 12601, Житомирська обл., Брусилівський р-н, смт. Брусилів, вул. Лермонтова, 33. Вироблено на замовлення: ТОВ ,Метро Кеш енд Кері Україна,, 02140, Україна, м. Київ, Проспект П. Григоренка, буд. 43.
торгова марка то не масло.
в метро подивлюсь хто виробник, в них воно вже рік, а може і більше, акційне
не віриться що робиться воно у Вінниці, хіба що там корови по 10 відер на день дають....
Для цього не потрібно ходити в Метро
https://shop.metro.u...-Chef-82-5-200г
https://shop.metro.u...ro-Chef-73-200г
Опубликовано 15 Март 2024 - 13:01
Ну тут ти таки не правий
та ну на
петіне масло
я про що писав? може читати будете уважніше?
Для цього не потрібно ходити в Метро
та я про петіне масло писав! ау!!!!
читайте уважніше....
п.с. а сам вже кілька років тільки канівський клуб сиру купую, про що тут колись писав.
https://www.opel-clu...entry1075590632
п.с.2. вован ляпнув і понеслось....
Изменено: vigors, 15 Март 2024 - 13:03
Опубликовано 15 Март 2024 - 13:16
тя про що писав? може читати будете уважніше?
та я про петіне масло писав! ау!!!!
читайте уважніше....
Та я прочитав, просто збило з пантелику твое "в метро подивлюсь хто виробник"
не віриться що робиться воно у Вінниці, хіба що там корови по 10 відер на день дають....
А корів у нас на все масло не вистачає, але ж воно є
Опубликовано 15 Март 2024 - 21:42
А корів у нас на все масло не вистачає, але ж воно
Корів вистачає. Якщо може хто їх не бачить, то я бачив. Просто вони тепер не гуляють по пасовиськах, а стоять в стійлах. Із останнього відео каналу "Сир назавжди" текстова версія:
тепер до питань Ну от перше питання Воно2:40можливо найважливіше бо не буває ніякоїмолочної переробки якщо немаєвиробництвамолока на каналі є кілька відео на цютематикуе є репортаж з ферми з мегаферми Ну щобви розуміли один е великий Вибачте сарайз коровами де там їх там 1300-1500 можетепереглянути відео він дає на добу до 25 тонмолока і це більше ніж там 10 великихсіл давалираніше крім того зауважу що це молокомає жир часто за чотири білок 3,3 3,4навіть 3,5 іноді буває тобто якщо миговоримо саме про сировину длявисокоякісних продуктів харчування длясирів для кефіра сметани а не про білурідину яка раніше поступала на переробку
https://youtu.be/yoe4kvwnKb4?t=160
З виробництвом молокопродуктів є така проблема: на ринку є дешевий імпортний так званий зневоднений молочний жир. Це в принципі нормальний такий собі продукт, але як і всілякий концентрат не є бажаним в якісних молокопродуктах. І ті виробники, які хочуть заробити більше, часто його використовують, підмішуючи до свєї сировини. Якщо дегустатори досить чітко фіксують його наявність, то значить на смак ця бадяга впливає
Корів вистачає. ...Просто вони тепер не гуляють по пасовиськах, а стоять в стійлах.
Такі сучасні технології утримання і відгодівлі, вони дозволяють отримувати більше високоякісного молока, аніж в совкових колгоспах.
І про сучасні сільскогосподарські технології ще дещо. Є в мене на Полтавщині клаптик землі, яку я здаю в оренду фермеру. Якось розговорились з ним про врожаї, і він каже, що нормальний урожай пшениці - від 50 ц. з гектару, а як збереш 40, то те вже збиткове.
А совкові колгоспи, які збирали по 20 ц. з гектару, називались колгоспи-міліонери і отримували ордени
Изменено: Щукарь, 15 Март 2024 - 21:44
Опубликовано 15 Март 2024 - 22:10
ДояркиВ селі, де жили мої дід з бабою, був радгосп і, відповідно, молочно-тваринницька ферма. Та от всі! доярки бадяжили молоко водою, бо потрібен був план
5 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 5 гостей, 0 скрытых