полуничку любиш , це за годину ? тут тебе питали вона резинова чи яка
Та он не пробовал.. дОрАхА
Опубликовано 30 Январь 2024 - 09:47
полуничку любиш , це за годину ? тут тебе питали вона резинова чи яка
Та он не пробовал.. дОрАхА
Опубликовано 30 Январь 2024 - 16:57
олейна чогось в акціі- по 40грн. таке як в настпуному році буде жопа- то можно прикупити 20літрів.
а вес или объём смотрел? Эти жулики её разливают куда надо и куда не надо - в каждой бутылке по разному!
Опубликовано 31 Январь 2024 - 00:27
750. у них всегда так
Никогда не видел Олейны такого объема
Неа, не всегда)) прям щас передо мной бутылка-782г или 850 мл
Так это у них стандарт
олейна чогось в акціі- по 40грн. таке як в настпуному році буде жопа- то можно прикупити 20літрів.
В АТБ была 40,90
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 31 Январь 2024 - 18:30
А сливочное только ПО Roshen можно покупать?
Опубликовано 01 Февраль 2024 - 17:46
Ти ж не їсти збираєшся . Якщо шарові помастити, то краще все ж який небуть літол .
Так а для чего тогда это масло? Чтобы пирожки Рошен печь только?
Опубликовано 03 Февраль 2024 - 19:55
у світоча є червоний мак ?
https://shop.silpo.u...onyi-mak-467185
https://auchan.zakaz...02212047000000/
В Ашані дешевші
https://shop.silpo.u...vonyi-mak-17695
Петя демпінгує
Изменено: paa, 03 Февраль 2024 - 19:57
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 04 Февраль 2024 - 12:31
у світоча є червоний мак ?Світоч - це ублюдочна в принципі корпорація Нестле + спонсор війни в Україні. Такий же спонсор, як і Ашан, бо обидва годують кацапоармію і платять податки в кацапобюджет.
Ні до чого не закликаю, просто інформація
Ніколи не думав, що це скажу: але краще вже Рошен
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 04 Февраль 2024 - 16:02
Не знав , але Світоч практично ніколи не купляю - не подобався ніколи . Рошен теж сурогат невідомої субстанції , мілєніум на постійних акціях , орішки в мілєніумі смачні , а сам шоколад гімняний .. Імпортний шоколад ще держить марку .
Опубликовано 05 Февраль 2024 - 08:36
Не знав , але Світоч практично ніколи не купляю - не подобався ніколи . Рошен теж сурогат невідомої субстанції , мілєніум на постійних акціях , орішки в мілєніумі смачні , а сам шоколад гімняний .. Імпортний шоколад ще держить марку .
А что с импорта покупаете у нас его не так то и много.. особенно если говорить про то же АТБ. Рошен хотя бы на молочных жирах делает а не на пальмовых вроде как
Опубликовано 06 Февраль 2024 - 11:04
Я знаю тільки одні молочні жири - вершкове масло , петя їх навіть в торти не докладає . А щоб в шоколад ???
Думаю что тот "шаКАЛад", который откладывает Петья перенасыщен молочными жирами и сливочным маслом, но он доступен только Пєтру и Вавану, судя из того, что вся продукция пєтрошена у него наивысшего качества!
Опубликовано 06 Февраль 2024 - 12:59
Не знав , але Світоч практично ніколи не купляю - не подобався ніколи .
Я за Свиточ . Рошен нервно ононирует в сторонке .
https://www.opel-clu...3/?p=1074795717
Опубликовано 06 Февраль 2024 - 14:26
vovan8706,
просто интересно, если тебе твои друзья подарят коробку конфет Свиточ типа "Львовского трюфеля" или другого хорошего качества - ты их выкинешь?
Опубликовано 06 Февраль 2024 - 14:39
Изменено: Шусман, 06 Февраль 2024 - 14:39
Опубликовано 06 Февраль 2024 - 14:40
ты их выкинешь?
Ні
краще купити світоч чим рошен , хоч якась користь для країни .
Для якої країни?
Світоч - це ублюдочна в принципі корпорація Нестле + спонсор війни в Україні. Такий же спонсор, як і Ашан, бо обидва годують кацапоармію і платять податки в кацапобюджет.
Опубликовано 06 Февраль 2024 - 16:39
Ні
Так и запишем: "ел продукцию другой секты", заплатил (или друзья заплтили) налоги на которые вооружили страну-агрессора, потенциально убил (убили) украинца!
Когда будешь заходить в магазин поРошен - могут охранники повязать, т.к. ты в списке Порохотворца!
Опубликовано 06 Февраль 2024 - 19:07
Когда будешь заходить в магазин поРошен - могут охранники повязать, т.к. ты в списке Порохотворца!
Опубликовано 07 Февраль 2024 - 10:28
Чё сразу "ел"? Может он Шусману передарить хочет...
Да, он передарит... Шусману )))
Я червоний мак в форі купував , в рошен заходити - а раптом побачить хтось , хтозна що подумає .
Воно то можна було б зайти , тільки вночі , з чорного ходу і в чорній масці .
Наверное в Форе.. в Форе камеры, уже увидели! Ты уже на карандаше!
В Новусе акция на Шалену Бджілку - на 20 грн дешевле за кг, чем в Форе!
Опубликовано 12 Февраль 2024 - 18:11
А что с импорта покупаете у нас его не так то и много.. особенно если говорить про то же АТБ. Рошен хотя бы на молочных жирах делает а не на пальмовых вроде как
Lindt коли дуже велика знижка, бо я жмот.
Trapa (буває переважно у Новусі) коли просто знижка.
Порівняно з будь-яким нашим, навіть Wawel шоколад.
Рошен Брют був пару місяців непоганий у минулому році, потім період розкрутки минув і снова здарова.
Хінт або ж лайфхак.
Якщо вам подобається чорний шоколад, але ви ще не вмієте добре відрізняти хороший чорний шоколад від не дуже хорошого (таке буває, сам через цей етап пройшов) - покладіть почату (головне розпечатану) плитку за 1-1,5 м від свого крісла обо дивану, на якому ви постійно перебуваєте (тимчасово виходити можна). Якщо через 3-4 години вам захочеться її (плитку) винести в іншу кімнату - це поганий шоколад. Я про запах, а не про боротьбу зі спокусою. Більш-менш хороший шоколад не має достатньої кількості не дуже приємних за запахом домішок, які здатні летіти на таку відстань. Досліження проводиться при кімнатній температурі.
Правда, не дуже хороший імпортний чорний шоколад цей тест нерідко проходить, від чого він хорошим не стає, але відверту бодягу тест відсікає.
Джерело - власний досвід, єслі чо, не з інтернету.
0 пользователей, 11 гостей, 0 скрытых