Реклама
Цены на продукты питания в УкраинеРеальные цены на продукты питания в магазинах - каждый может сравнить со своим регионом или страной
Опубликовано 31 Июль 2023 - 15:55
заказывай двух "военкомов":
один везет на попробовать,
а другой на низком старте, или подтверждение, или отбой
добрый ты ))
на лотке у Ани:
клубника - 125 (средняя и по размеру и по вкусу)
персик 85 (крупный, прикольный)
слива синяя 35, брал розовую хз почем, по идее подороже (не пробовал еще)
кукуруза 20грн/шт (не брал).
Опубликовано 31 Июль 2023 - 16:18
добрый ты ))
я спецом военкома в кавычки взял - военком=курьер
на лотке у Ани:
клубника - 125 (средняя и по размеру и по вкусу)
персик 85 (крупный, прикольный)
слива синяя 35, брал розовую хз почем, по идее подороже (не пробовал еще)
кукуруза 20грн/шт (не брал).
ты в киеве?!
на лотке у наташи (под домом) точно такие цены (вчера были, сегодня еще не знаю)
Изменено: lame, 31 Июль 2023 - 16:19
Опубликовано 02 Август 2023 - 13:10
Тюююю,пару дней назад взял по 40,на 82грн получилась,сладкая и сочная,вроде азербайджан,в той же точке беру уже третий арбуз-огонь
Цікаво, як вона з Азербайджану доїхала до твого міста?
Взял сегодня большие качаны по 20грн типа мраморная, варил 7 минут, очень нежная и сладкая
На вихідних на ринку схожу по 15, заради реклами кличуть її "бондюєлем", маленькі качани по 10
Сьогодні у сільпо кавун по 28грн/кг, а коробках великих, як колись херсонські...
Опубликовано 02 Август 2023 - 15:47
На вихідних на ринку схожу по 15, заради реклами кличуть її "бондюєлем", маленькі качани по 10
Питання розміру, в мне такі шо ледве впихнув в 6л каструлю, сьогодні взяв знову, були і по 15, но вирішив взяти перевірене
Изменено: paa, 02 Август 2023 - 16:36
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 02 Август 2023 - 16:41
можно ж пополам качаны ломать/резать (с) кэп
Это как спагетти ломать - не по феншую
в розмірній класифікації (каструл, каструлка, каструлчик), це каструл
Це по якому стандарту - поваріха, кухарка чи домогосподарка?
Изменено: paa, 02 Август 2023 - 16:41
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 02 Август 2023 - 16:59
это потому, что у тебя только каструлки и каструлчики
купи каструл, будь по феншую
та видел как как варят и в небольших каструлках. просто, ставят наискос на борт кастрюли и они постепенно внизу размагяаются и опускаются в воду..
просто потом их есть не удобно. )
Опубликовано 02 Август 2023 - 20:45
видно низколетящий мне наврочил - спс! :)))
Нет такой купюры-спасибо...
Цікаво, як вона з Азербайджану доїхала до твого міста?
Я не в курсе,и честно говоря мне не важно,главное что арбузы и дыни там огонь!Вчера взял опять арбуз
"Жизнь надо прожить так,чтобы голуби,пролетая над твоим памятником,терпели из уважения!"
Ukrainian Vectra Club
Опубликовано 03 Август 2023 - 13:06
спагетти ломать - не по феншуюЯкось спробував не ламати аби зрозуміти в чому прикол... але так і не зрозумів, матюкався, ламаю й надалі
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 04 Август 2023 - 11:52
В Сільпо капуста з претензією на ранність (не дуже-то вона молода вже місяць, але викласти 51 грн. за кг пекінки, як альтернативу, мені жлобно) - 4,90.
Там же рожеві помідори - 39,90.
Там же кисломолочний сир Білоцерківський (350 г) - 41-49 грн. в залежності від жирності. Нульовка якась пересушена. Я, правда, раніше її у них не брав, може вона завжди така була. 5 і 9% були хорошими.
У Новусі періодично бувають акції на іспанський шоколад Trapa (25-39 грн за 75-180 г), чорний - хороший, зокрема версії без цукру, молочним не цікавлюся, але брав інколи, також не гірше інших молочних.
Також у них бувають акції на макарони Divella. Фузіллі і товсті спагетті у Дівелли на рівні Барілли, Ріскози і Пасти Зари, а інше - різне, буває і не дуже, типу Реджії. Оскільки мене цікавлять перші два типи, а інші види макаронів я купую тільки зі скупості, коли у хорошу ціну моїх немає, то я ними загалом задоволений.
Найвигідніше сухе вино - Метро, Новус, Велмарт, хоча інколи буває, що хорошої акційної ціни немає в жодному з них, але таке не триває довго. У Сільпо навпаки - бувають прекрасні акційні ціни, але рідко.
Опубликовано 07 Август 2023 - 18:15
у нашому новусі скільки не хожу , ніколи не бачу такої ціни на той шоколад , інколи бачу акційну ціну та відсутність самого шоколаду
Інколи допомагає запустити лапу на верхню полку з шоколадами вглибину за акційним цінником, ближче до дальнього краю полиці - там буває стоять коробки з цим шоколадом. Допомагає всього лише у 20% випадків, але на безриб'ї і це непогано. Якщо акційний цінник не на верхній полці - ця система не працює зовсім. Але можна запитати співробітницю, чи немає на складі.
5 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 5 гостей, 0 скрытых