в мене вже в особистих керівники чотирьох атб, що поряд з домом) и трійко головних технологів харчзаводів))) очікую на власний портрет з надписом "вхід заборонено" на дверях в магаз
Врєдіна!
P.S. сама брись!
Опубликовано 25 Апрель 2023 - 15:07
очікую на власний портрет з надписом "вхід заборонено" на дверях в магазPersona non grata
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 25 Апрель 2023 - 17:34
сам такий)Врєдіна!
Опубликовано 25 Апрель 2023 - 17:41
всё как всегдаа.. требуйте долива после отстоя ))
Не знаю, я уже такой привязки не вижу.. Долар упал а цены как продолжают расти так и растут. Сыры, колбасы и т.д. Хотя доллар уже откатился давно от показателей 40 и выше.
яйца ж вон подешевели до неприличия )
Опубликовано 25 Апрель 2023 - 17:44
Опубликовано 27 Апрель 2023 - 16:32
Вчера в Сильпо брал С1 по 3,44грн/шт
У нас нет Сильпо (яйца видим только в бане).
В АТБ 54 грн https://www.atbmarke...рн ★ АТБ Маркет
Изменено: ШВАРЦ, 27 Апрель 2023 - 16:33
Опубликовано 28 Апрель 2023 - 10:12
Частина активів торгових марок Моршинська і Миргородська належить російському бізнесу - спонсору війни. Це до відома потенційних покупців
Опубликовано 29 Апрель 2023 - 08:22
Знаю... Но маман другую не признает.Частина активів торгових марок Моршинська і Миргородська належить російському бізнесу - спонсору війни. Це до відома потенційних покупців
В 21 году когда маман болела ковидом и была буквально на грани жизни и смерти, забрел Я в Сильпо на КПИ, и мне кроме прочего насчитали каких-то слоек 16 штук ( которых я никогда не брал даже из любопытства) на 500 с хвостиком грн. Я был сильно погружен в себя и прощелкал этот момент, расплатился и ушел.Вчора у Варусі знову "косяк" у чеку, навіть два: звідкілясь там взявся "Батон урожайний", який я не купував, і "Грудинка без ребер" виявилась в півтора рази дорожче, аніж на ціннику. Перевіряйте чеки і вас також адміністратори супермаркету будуть пізнавати в лице, як постійного клієнта
Опубликовано 29 Апрель 2023 - 15:21
насчитали каких-то слоек 16 штук ( которых я никогда не брал даже из любопытства) на 500 с хвостиком грнЯвно якась помилка чи збій в роботі касового апарату. В моєму ж випадку на питання "шо це ще за батон у мене в чеку???" касир, промямливши щось собі під ніс, не дивлячись в чек, дістала з каси 20 грн і віддала. Тому і з"явилась у мене підозра, що це така метода обману покупців. А з пересортицею в ковбасному відділі стикався вже не раз і не двічі, коли під акційну ціну на ціннику кладуть інший подібний, але набагато дорожчий товар.
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 29 Апрель 2023 - 16:26
А з пересортицею в ковбасному відділі стикався вже не раз і не двічі, коли під акційну ціну на ціннику кладуть інший подібний, але набагато дорожчий товар.
Так це загально відома практика, ще буває міняють цінники місцями
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 30 Апрель 2023 - 17:46
Ні , тут якраз все стабільно , просто воно не масло . Думаю то не олія , а сироватка трохи з додаванням чогось більш жирнішого .нестабильное качество
Опубликовано 30 Апрель 2023 - 18:41
это может холостяцкий бомж-пакет, но если на бородинский хлеб намазать сметану и сверху сыр положить - то вполне себе "бутерброд с сыром" получается..
масло.. в итоге полпачки выбрасываю.. да и кроме французского Президента за дурные деньги - не факт, что то вообще масло..
Опубликовано 30 Апрель 2023 - 21:49
Півлітрова банка домашніх сливок(вершків) 120 грн у знайомої молочниці в селі смачніше масла
Опубликовано 10 Май 2023 - 10:47
Опубликовано 15 Май 2023 - 19:54
36uhy
Цікаво яка реальна продуктова інфляція, а не та що маляює мінфін по середньому значенню.
а шо там рахувати- в два рази+
Реклама!!!
Опубликовано 16 Май 2023 - 19:46
заказывал - тыблок дешевле 34грн не было
Та да, как то неожиданно, глянул в Форе, самые дешевые 28 но мелочь зеленковатая, что поприличней, то сразу за 35грн
перепрохавать одесситов - вам даже и не снилось.. всё пучком, ви нам должны ))
Та ладно, можете перепрохавывать сами себя до опупения, нам пофиг на ваши долги
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
0 пользователей, 4 гостей, 0 скрытых