вважаю ситце від скарлупи варто мати...Я краще сам із цілих яєць
Реклама
Цены на продукты питания в УкраинеРеальные цены на продукты питания в магазинах - каждый может сравнить со своим регионом или страной
Опубликовано 08 Апрель 2023 - 19:23
Щукар , Шура , шо ти робиш з авокадо ?
Купив я дві штуки хаас , нормальні , чистяться легко , кісточка відділяється , на смак нормальні як положено -- ніякі .
Культури поїдання цього фрукта чи овоча в мене немає . Під шмурдяк не пропонувати . я не вживаю . я не гріша трахторист .
Що в них за прикол ?
Изменено: Шусман, 08 Апрель 2023 - 19:24
Опубликовано 08 Апрель 2023 - 20:43
Щукар , Шура , шо ти робиш з авокадо ?
Купив я дві штуки хаас , нормальні , чистяться легко , кісточка відділяється , на смак нормальні як положено -- ніякі .
Культури поїдання цього фрукта чи овоча в мене немає . Під шмурдяк не пропонувати . я не вживаю . я не гріша трахторист .
Що в них за прикол ?
Салат з морепродуктів нічо так
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 08 Апрель 2023 - 23:02
Щукар , Шура , шо ти робиш з авокадо ?Їм, другого застосування я цьому фрукту не знаю І їм в основному на сніданок в якості бутерброда. На кусочок житьнього хліба кладу шматок сиру, шинки, пластинку авокадо і парочку в"ялених помідорчиків з власної дачі. Нямка! Під настрій можу ще капнути зверху негострої(французької чи американської) гірчиці або ж гострої шрірачі. То в залежності від настрою
Можна зробити гуакамоле, але я якось його не дуже його полюбляю, особливо з прастиковими зимовими томатами. А кіндзу я на дух не переношу, бо від одного-єдиного листочка в мене в роті потім півдня клоповник
на смак нормальні як положено -- ніякіНу що тут сказати... Перефразую один вислів: якщо ти вже розумієш смак чорного шоколаду і оливок, то можеш також спробувати авокадо
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 08 Апрель 2023 - 23:20
А кіндзу я на дух не переношу, бо від одного-єдиного листочка в мене в роті потім півдня клоповник
Слабак(с) Обожнюю кінзу
Їм,Ну що тут сказати... Перефразую один вислів: якщо ти вже розумієш смак чорного шоколаду і оливок, то можеш також спробувати авокадо
Шось ти з цитатами наплутав.
До речі, купив в АТБ по акціі чорний шоколад міленіум 99% - 47грн, ну таке собі, мабуть для діабетиків підійде, бо цукру мабуть взагалі нема
Опубликовано 09 Апрель 2023 - 00:08
Шось ти з цитатами наплутав.А кому зараз легко?
чорний шоколад міленіум 99% - 47грн, ну таке собіАга, сильно на любителя
Нещодавно в Метро по акції затарився бельгійським екстрачорним в 300грамових пачках та й смакую потихеньку. Екстрачорним вони чомусь називають 70-ти процентний.
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 10 Апрель 2023 - 11:11
У Новусі періодично буває в акцію (інколи по 29 грн. за 100 г або 49 за 175 г) чорний іспанський шоколад Trapa - дуже непоганий, навіть веганський (я так розумію, без молока). Він і молочний є, але таке я тільки дітям беру.
Наш чорний шоколад буває хорошим хіба що на етапі розкрутки продукту.
У минулому місяці Рошен Брют був нічого, що нічого не говорить про те, який він зараз чи буде через місяць.
Мілленіум Брют - ну, не сцяки, але на грані, як і Світоч Авторський.
Шоколад Харківської бісквітної фабрики мені вже декілька років, з тих пір як він з'явився, не вдається спробувати - я не готовий експериментувати за ціною майже імпортного, довіри до них зарання я не маю.
Що в них за прикол ?
Авокадо - наркоманська тєма, як паління цигарок. Вони справді ніякі, але після певної кількості вжитого багатьом хочеться купити і з'їсти ще, для початку залежності може вистачити трьох бутербродів, сам таке бачив.
Я на халяву їх із задоволенням їм, але не підсів настільки, щоб купувати.
Опубликовано 10 Апрель 2023 - 11:58
Яйця с1/с0 дійсно продаються , подивився я на них , дурять нашого брата . Гулівер я беру на базарі в два , два з половиною рази більші по 65 .
Опубликовано 10 Апрель 2023 - 12:59
Треба буде подивитися в новусі , бо акційний міленіум з горішками дійсно перетворився на фуфло .
Та да, горіхів зажимають і на смак погіршав
Гулівер я беру на базарі в два , два з половиною рази більші по 65 .
Ти наче не рибалка, не буває яєць такого розміру
Опубликовано 10 Апрель 2023 - 14:25
Давайте проведемо експеримент - я поміряв штангелем діаметр яйця Гулівер , вийшло 4,8мм .
Тепер в кого є штангель циркуль та яйце другого розміру , поміряйте та порахуємо .
Звичайно яйце не має форму правильної кулі , обчислення будуть дуже грубими та приблизними , але хоч щось плюс мінус .
Звичайно краще всього зважити , але доступу до таких вагів зараз нема .
Опубликовано 10 Апрель 2023 - 14:35
Ну чому ж , у мене лоток для яєць щоб з магазу носити , так з гуліверами не закривається .
Давайте проведемо експеримент - я поміряв штангелем діаметр яйця Гулівер , вийшло 4,8мм .
Тепер в кого є штангель циркуль та яйце другого розміру , поміряйте та порахуємо .
Звичайно яйце не має форму правильної кулі , обчислення будуть дуже грубими та приблизними , але хоч щось плюс мінус .
Звичайно краще всього зважити , але доступу до таких вагів зараз нема .
тю, в кожному супермаркеті на сипучках.
Реклама!!!
Опубликовано 10 Апрель 2023 - 15:20
Слабак(с) Обожнюю кінзу
+1
Мармурова яловичина USDA Choice бріскет, 990грн/кг, продається заморожена шматком 5-7кг. Готували на малому вогні 14 годин, смачно, але не коштує цих грошей
Опубликовано 10 Апрель 2023 - 15:48
Мармурова яловичина USDA Choice бріскет, 990грн/кг, продається заморожена шматком 5-7кг. Готували на малому вогні 14 годин, смачно, але не коштує цих грошей
Це шо треба курнути, шоб рука піднялася на таку покупку?
Опубликовано 10 Апрель 2023 - 17:09
Провів
С1 44х54мм вага - 57г, 44х56мм вага - 60г
Для чистоти експримнту, шкарлупка цього яйця важить 6г
Ти мене викрив, таки мухлюю - фіксатор на штангелі також не за ДСТУ...
Та і щилина є між правою губкою і яйцем
Опубликовано 10 Апрель 2023 - 17:30
Та і щилина є між правою губкою і яйцем
Та я вже зрозумів - тре було, щоб по всій довжині притискалося...
Для чистоти експримнту, шкарлупка цього яйця важить 6г
Нізачьот... Не вказаний об'єм яйця та площа поверхні шкаралупи...
Изменено: Andre_71, 10 Апрель 2023 - 17:32
Опубликовано 10 Апрель 2023 - 18:15
Нізачьот... Не вказаний об'єм яйця та площа поверхні шкаралупи...
А навіщо ускладнювати, по масі все видно, об"єм ще туди-сюди, а площа взагалі не катить, бо може бути різна товщина скаралупи, тому через масу самий раціональний спосіб
Опубликовано 10 Апрель 2023 - 19:47
Це шо треба курнути, шоб рука піднялася на таку покупку?До того ж, на заморожену. Ні, тут не курили, щось важче
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
13 пользователей читают эту тему
1 пользователей, 11 гостей, 1 скрытых
-
Rek