Будеш святкувати
та там длинная узкая хрень
придется либо запечь либо выбросить
Опубликовано 21 Октябрь 2022 - 10:52
Антимонопольний комітет взявся перевіряти ціни на яйця. Лише за три місяці їхня вартість здорожчала більш ніж вдвічі
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 21 Октябрь 2022 - 15:05
з тим самим очікуваним результатомСкоріш за все...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 21 Октябрь 2022 - 15:09
понимаю, что зависит от размера семьи, но съем я 2 два яца по 3грн или по 7 грн - настолько пофигу..
чек на кассе 1400-1500грн вместо 1000 грн чуток умиляет. но, приложил телефон, со счета списало. деньги даже в руках не держал.
смысл спорить и возмущаться. война. всё будет только дороже. не зона боевых действий - и на том спасибо.
Опубликовано 21 Октябрь 2022 - 15:39
понимаю, что зависит от размера семьи, но съем я 2 два яца по 3грн или по 7 грн - настолько пофигу..
чек на кассе 1400-1500грн вместо 1000 грн чуток умиляет. но, приложил телефон, со счета списало. деньги даже в руках не держал.
смысл спорить и возмущаться. война. всё будет только дороже. не зона боевых действий - и на том спасибо.
та то я згоден, але кури- то ж нє проблема- ми стіки тих яєць фігачили за бугор. ПОтужності є, але видно ніхто не хоче ризикувати- відключать зимою світло...і писець. Хоча-можно було б на генераторах -короче я вважаю що так. Під боком еслі шо- птахофабрика росія. - але нема кінців взнать як там і шо
Реклама!!!
Опубликовано 24 Октябрь 2022 - 20:07
Ох і дохрєна ж торгових марок, спонсорів війни
Опубликовано 24 Октябрь 2022 - 20:31
ТОП-10 компаній, найбільших платників податків, які не вийшли з росії: https://war-sponsors.com/
Ох і дохрєна ж торгових марок, спонсорів війни
Не курю и не советую, лучше 50 виски выпить)))
Опубликовано 24 Октябрь 2022 - 21:16
Тобто ТМ Кіа - спонсор тероризму, а їхня мамка Хьонде - ні? Хьонде хоч саме вийшло з росії?
У нас продаються Бенсон енд Хеджес або Сілк Кат? Справді? Ну, B&H я в 90-ті інколи палив, хоча вони і тоді залітали сюди тільки випадково, а Сілк Кат я тільки в буржуйських журналах на рекламних розворотах бачив.
У нас працює фрідманівський Київстар, а також МТС, який весь цей час не ховаючись працював у Криму, обидва повинні були бути давно конфісковані/націоналізовані, МТС взагалі без тіні сумніву. Тобто всі ми, крім клієнтів чисто Лайфселу, регулярно платимо окупантам.
Але все це не сюди тема.
Опубликовано 25 Октябрь 2022 - 13:53
а також МТС
Він вже Водафон, хоча і не ЮМС
Торчин один з небагатьох лагідних кетчупів на полиці. До речі, нещодавно побачив у невеликій пляшці якийсь томатний соус Чумак, здивувався, подивився дату виробництва - липень 2022 але місце виробництва Київська обл. Цікаво звідки сировина та чому тільки один варіант соусу
Опубликовано 25 Октябрь 2022 - 16:15
Я тоже, но жаль там не только сигареты(
Молочка,детское питание снеки и т.д.
Молокия сейчас покупаю цена качество норм или галичина, снеки... лейс теперь брать не буду))) шоколадки давно не беру типа сникерс марс даже детям , беру чистый шоколад не свиточ)))
Опубликовано 25 Октябрь 2022 - 17:15
Молокия сейчас покупаю цена качество норм или галичина, снеки... лейс теперь брать не буду))) шоколадки давно не беру типа сникерс марс даже детям , беру чистый шоколад не свиточ)))
спробуй скисли його. Недавно брав Гармонію= відкрив пакет, через день скисло, дата= норм. Ну думаю нехай в банці кисне= стала просто густа масса білого кольору. все. Ні сиворотки нічого. Лайно.
Реклама!!!
Опубликовано 25 Октябрь 2022 - 18:48
Хёнде во всю штамповала Крету в Питере и активно продвигала/продавала у нас... Другой вопрос что крета не сильно пошла на рынке...Тобто ТМ Кіа - спонсор тероризму, а їхня мамка Хьонде - ні? Хьонде хоч саме вийшло з росії?
Але все це не сюди тема.
Опубликовано 03 Ноябрь 2022 - 16:47
яйця 4.99 чогось раптом .
с2 і тиждень назад по такій ціні продавались, а от с0 менше 60 за десяток ще не бачив
Опубликовано 03 Ноябрь 2022 - 21:54
Вчора бачив упаковки яєць С0 двох різних виробників зі скидкою(59,90) з кінцевою датою реалізації 5 листопада. В мене відразу виникла думка: "Видать притримували, падлюки, аби на фоні дефіциту і ажіотажного попиту підняти ціни".
Опубликовано 03 Ноябрь 2022 - 22:10
Вчора бачив упаковки яєць С0 двох різних виробників зі скидкою(59,90) з кінцевою датою реалізації 5 листопада. В мене відразу виникла думка: "Видать притримували, падлюки, аби на фоні дефіциту і ажіотажного попиту підняти ціни".
Притримували.
Склади яйце отримували одну фуру в три дні.
ті хто займається закупками плакали, що яйця нема де взять.
а як тільки ціна піднялася то поперло по кілька фур.
Опубликовано 06 Ноябрь 2022 - 20:25
Manager, В атб ясенсвит по 71
спасибо. я в курсе, что там чуть дешевле. но, не топать же в атб из-за 15грн (стоимость проезда на маршрутке). да и вроде скинули больше 20грн и заказ весом в 35кг прямо под дверь привезли.
а так, всё дорожает (С) Кэп. та же вода была по 60, уже по 71.
бесплатная доставка из соседнего ресторанчика была от 180грн, уже от 200.. плюс цены на отдельные позиции тоже потихоньку подымают.
се ля ви.
Опубликовано 07 Ноябрь 2022 - 08:38
Manager, ты когда в последний раз из берлоги своей выходил? Судя по доставкам на дом, ты рискуешь в дверь не пролезть ;)))
не помню))
новый штамм Цербер появился.. нефиг шастать)
ЗЫ сегодня в офис таки катнулся)
Изменено: Manager, 07 Ноябрь 2022 - 12:06
Опубликовано 07 Ноябрь 2022 - 12:51
Віскі-лікер Джек Деніелс, Теннессі Фаєр / Jack Daniel's, Tennessee Fire, 35%, 0.7л
Вчера пацаны такое подогнали цена песня 470 грн 0,7 , жене и теще зашло))))
навіщо хоть тещу таким частувати. Ладно ще жінку. Чи ти на подарунок - і його ж і випив
Реклама!!!
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых