покупай 7 упаковок - всю неделю веселье :-)
атб только за)
Опубликовано 06 Июнь 2022 - 11:53
У сільпо була акція декілька днів, яйце куряче С0 по 0.99грн/шт, до 30 в одні руки, якщо більше 30, тоді вже по 1.49/шт.
У велмарті сіль купою у ящику - 32грн/кг, поряд стоїть палета польської солі в упаковочці по 1кг - 17грн/кг
Опубликовано 06 Июнь 2022 - 16:11
У Велмарті яйця "Ясенсвіт" і "Крупець" С0 по 1,08.
У Екомаркеті пиво німецьке різне, включно з DAB - 25-31 грн., литовське, хороше, марку не пам'ятаю - 23 грн. Ніколи раніше не вважав їх нормальною мережею, але за пивом зараз заходжу туди.
Молода капуста у Сільпо за 49 втомлена трохи, у Велмарті за 53 нормальна. Після колишніх 74 і під кінець піку цін на неї 84 - шара далі нікуди (майже без іронії).
Ніколи не брав у АТБ ніяких ковбасних виробів більше одного разу, всі представлені там ковбасні марки вважаю різною мірою мутними. М'ясокомбінат "Ювілейний" якось дуже хитро керує своїми брендами - бувають норм, а буває зміна "без оголошення війни" - просто в інгредієнтах тихо дописали Е621, якого до того не було (або не признавалися). Чи вірити після цього у "95% м'ясної сировини" і її розшифровку у їхньому вищому сорті? Не знаю.
Пропали броварські сосиски марки Ferax - були одними з найпристойніших у київських мережах. Бердянські також пропали, зрозуміло чому.
Рідко бачу "Ятрань Молочні" (іншої Ятрані навалом) - ІМХО, найкращі серед ятранівських.
У що перетворилися (вже давно) колись нормальні Кременчукм'ясо (Фарро) і Глобино - пєчаль.
Опубликовано 06 Июнь 2022 - 16:20
Muzzy, не бери ничего "першого сорту"
вищого - более-менее
при том что колбасы и сосиски - изначально такое себе. лучше уже тупо в фарш бухнуть соли перца и обжарить к макаронам..
но, тут каждому своё
в наших бамбуках велмартов/экомаркетов если и есть, то сильно спрятаны..
Изменено: Manager, 06 Июнь 2022 - 16:20
Опубликовано 06 Июнь 2022 - 16:21
забіяка з вареного асортименту дуже не погано. До війни асортимент був ширший в крамницях, сьогодні теж можна дещо побачити. Ковбаса: олів'є і лікарська. Сардельки - королівські. А їхня дрогобицька дуже і дуже, після вторгнення нещодавно поновили виробництвоУ Велмарті яйця "Ясенсвіт" і "Крупець" С0 по 1,08.
У Екомаркеті пиво німецьке різне, включно з DAB - 25-31 грн., литовське, хороше, марку не пам'ятаю - 23 грн. Ніколи раніше не вважав їх нормальною мережею, але за пивом зараз заходжу туди.
Молода капуста у Сільпо за 49 втомлена трохи, у Велмарті за 53 нормальна. Після колишніх 74 і під кінець піку цін на неї 84 - шара далі нікуди (майже без іронії).
Ніколи не брав у АТБ ніяких ковбасних виробів більше одного разу, всі представлені там ковбасні марки вважаю різною мірою мутними. М'ясокомбінат "Ювілейний" якось дуже хитро керує своїми брендами - бувають норм, а буває зміна "без оголошення війни" - просто в інгредієнтах тихо дописали Е621, якого до того не було (або не признавалися). Чи вірити після цього у "95% м'ясної сировини" і її розшифровку у їхньому вищому сорті? Не знаю.
Пропали броварські сосиски марки Ferax - були одними з найпристойніших у київських мережах. Бердянські також пропали, зрозуміло чому.
Рідко бачу "Ятрань Молочні" (іншої Ятрані навалом) - ІМХО, найкращі серед ятранівських.
У що перетворилися (вже давно) колись нормальні Кременчукм'ясо (Фарро) і Глобино - пєчаль.
http://www.opel-club...ruchnoj-raboty/ М'які ,в'язані іграшки
Опубликовано 06 Июнь 2022 - 16:51
Серед сучасних хороші (з моєї точки зору) марки, крім зниклого (сподіваюся, не назавжди) Феракса, Ятрані (коли вона хоче) і Бердянських (випадково відкрив для себе у минулому році, сподіваємося на повернення цього і інших міст у статус контрольованої Україною території) - Укрпромпостач (Переяслав-Хмельницький) і Алан, але знижки на них і до війни бували надзвичайно рідко, а я люблю знижки.
Muzzy, не бери ничего "першого сорту"
вищого - более-менее
Я так і роблю, це у вищий "М'ясна гільдія" декілька років назад тихо додала Е621. Потім, по-моєму, цю "Моцареллу" і у сорті понизили з вищого до першого, але я її тоді вже не брав.
забіяка з вареного асортименту дуже не погано
Так? Давно бачив, але думав, що це щось типу "Ранчо" і не брав. Треба спробувати, дякую.
Опубликовано 06 Июнь 2022 - 17:02
Muzzy, ну, глутамат натрия относительно не самое зло..
спецом брать не стоит, но азиаты вроде как постоянно хомячат его ложками и живут по 80-90 лет..
Та це зрозуміло, але напуркуа ви його тихо додали у те, що називаєте вищим сортом?
Стосовно азіатів - є люди, які живуть довго, генетично обумовлено. Так-то це не просто азіатська, а китайська фішка, у них екологія жахлива, але їх нічого не бере і дехто з них живе 80-90 років. На фоні всього смогу і тому подбного в їхніх чунцінах, глутамат їм як слону дробина. Як у Китаї з середньою тривалістю життя пересічного не цікавився. В Японії дуже добре, але там кухня прямо протилежна китайській - переважно сире або сирувате, а не оброблене до невпізнаваності інгредієнтіів, як китайці люблять.
Опубликовано 06 Июнь 2022 - 17:14
Та це зрозуміло, але напуркуа ви його тихо додали у те, що називаєте вищим сортом?
Стосовно азіатів - є люди, які живуть довго, генетично обумовлено. Так-то це не просто азіатська, а китайська фішка, у них екологія жахлива, але їх нічого не бере і дехто з них живе 80-90 років. На фоні всього смогу і тому подбного в їхніх чунцінах, глутамат їм як слону дробина. Як у Китаї з середньою тривалістю життя пересічного не цікавився. В Японії дуже добре, але там кухня прямо протилежна китайській - переважно сире або сирувате, а не оброблене до невпізнаваності інгредієнтіів, як китайці люблять.
угу, я в курсе)
у долгожителей просто имунная система в разы сильнее..
и пофигу что они едят)
есть ли смысл жить долго - вопрос отдельный (философский/духовный).
Опубликовано 06 Июнь 2022 - 17:44
Изменено: Шусман, 06 Июнь 2022 - 17:49
Опубликовано 06 Июнь 2022 - 17:51
А ти бував в горах ? Так щоб не на підйомнику а на ногах в гору , з гори . Якщо доведеться , дуже рекомендую саме на ногах . Кілька днів походиш , зрозумієш чому в горах довго живуть, а не від вина і чачі
это может местами взаимосвязано. но там имунная система реально чуть ли не в 5-7 раз сильнее, чем у обычного человека.
и никто не может сказать, что это из-за воздуха или из-за питания или из-за стиля жизни.
они тупо гуманоиды другого типа. если к тебе болячки не цепляются, то почему не жить дольше.
Опубликовано 06 Июнь 2022 - 18:14
У Екомаркеті пиво німецьке різне, включно з DAB - 25-31 грн., литовське, хороше, марку не пам'ятаю - 23 грн.
Та халява була 2-3 тижні тому, було і по 17-19 дуже пристойне пиво, зараз менше 30 нема.
Ніколи не брав у АТБ ніяких ковбасних виробів більше одного разу, всі представлені там ковбасні марки вважаю різною мірою мутними.
Підтримаю.
Серед сучасних хороші (з моєї точки зору) марки, Укрпромпостач (Переяслав-Хмельницький)
Сервілат в них дуже подобається
Да , джин Finsbury хто коштував?треба спробувати , 400 гривасів
Таке собі
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 06 Июнь 2022 - 19:53
А ти бував в горах ? Так щоб не на підйомнику а на ногах в гору , з гори . Якщо доведеться , дуже рекомендую саме на ногах . Кілька днів походиш , зрозумієш чому в горах довго живуть, а не від вина і чачі
Хочеться піднятись на Великий каньон Криму,цікаво Мангуп,відвідати Чуфут-Кале,Байдарські ворота/церкву....Весною...І там же випити вина)
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 06 Июнь 2022 - 20:01
Опубликовано 06 Июнь 2022 - 20:08
Ціна на джин так , низькувата , але хлопчик купляв , хвалив . Раа , ти пробував , можжевельником пре ?
По ціні в порівнянні з водкою - в два рази , зато задоволення - в три .
Финсбери есть 60% и 37% Судя по цене, за 400 грн будет 37% за 0,7 обычного. Есть еще Платинум, тот под косарь стоит.
Можевельником пре, как и положено.
Сразу запасайся Ориджинал Тоник ватер от Швепс, дефицит сейчас.
Опубликовано 06 Июнь 2022 - 20:17
Muzzy, прикола ради.. что выбросить/больше не покупать?..
вроде не самое дешманское и местами типа по госту..
Йой, у тебе фоток на три екрани по вертикалі.
Доброву я не вірю (суб'єктивно), хоча колись брав і до смаку претензій не мав.
Вітчизняний твердий сир я не купую, при наявності голандських гауд і маасдамів по 230-270 (у Велмарті постійно), хоча Шостка і Новгород-Сіверський пригадуються як не відстійні.
У рибі я не шарю - я їм тільки рибні консерви, червону на бутербродах і ікру, але і з них я тільки хороші і погані консерви відрізняю. Хороші - це латвійські шпроти.
Та халява була 2-3 тижні тому, було і по 17-19 дуже пристойне пиво, зараз менше 30 нема.
ДАБ сріблястий подорожчав з 26 до 30, ДАБ зелений і був 30, Падерборнер зараз 25 (не пробував), литовське зараз 23 (пробував).
Опубликовано 06 Июнь 2022 - 20:24
Изменено: Manager, 06 Июнь 2022 - 20:27
Опубликовано 06 Июнь 2022 - 20:36
Понятно, пасиб.В Сильпо - есть. В Сиафуде - есть. В Метро - есть. Был в Новусе, но я там пару недель как не был.
Изменено: Manager, 06 Июнь 2022 - 20:37
Опубликовано 06 Июнь 2022 - 20:58
Раа , ти пробував , можжевельником пре ?
Пробував давно, звичайний 37,5% на той момент Биф здавався кращим, на Розетці прикольно, шо він, шо платинум 47% в одну ціну, в останній час брав в Єкомаркеті Джин Genuine 0,7л 47%
700 мл 329.90 грн Акционная цена действует при доставке до 16.06.2022
ДАБ сріблястий подорожчав з 26 до 30, ДАБ зелений і був 30, Падерборнер зараз 25 (не пробував), литовське зараз 23 (пробував).
Пиво Birzenburg Lager 500мл було по 19, остання ціна 27 і нема
Опубликовано 06 Июнь 2022 - 21:39
приятно быть нищебродом.. купил 2.5л оболоньки по 65 несколько штук и полощешь горло.. ))
всё, что не живое из кега - всё равно ведь такой же фуфел..
Оболонь светлое - моча, если и нищебродствовать то Закарпатское 2л 67грн сегодня правда подорожало до 73грн это в Форе
Из кегов не впечатлился, на вкус приятно, а головка бо-бо.
честно, мне стыдно, но я не знаю что такое ДАВ..
Пиво
Опубликовано 06 Июнь 2022 - 21:41
Оболонь светлое - моча, если и нищебродствовать то Закарпатское 2л 67грн сегодня правда подорожало до 73грн это в Форе
Из кегов не впечатлился, на вкус приятно, а головка бо-бо.
закарпатское гуано
зиберт тоже
львовское - такая же моча, как и оболонь.. но как по мне можно..
голова - это точно не к пиву.
0 пользователей, 5 гостей, 0 скрытых