+1Так був же якийсь закон чи постанова проти безплатних пакетиків
Не знаю де в києві кульочки на шару, в мене завжди шось за них рахують...
Опубликовано 30 Май 2022 - 10:54
Так був же якийсь закон чи постанова проти безплатних пакетиків
как предписывает Закон, ценник упаковочные кулечки, висит, но их не пробивают на кассе.
не знал. Значит - реабилитированы.
Опубликовано 30 Май 2022 - 11:29
Сильпо - как висели для фасовки овощей и фруктов, так и висят. Денег за них не берут.
за ті що зеленого кольору (з крохмалю) беруть, при тому що вони не 5-10коп коштують
Опубликовано 30 Май 2022 - 11:47
+100за ті що зеленого кольору (з крохмалю) беруть, при тому що вони не 5-10коп коштують
+100за ті що зеленого кольору (з крохмалю) беруть, при тому що вони не 5-10коп коштують
Опубликовано 30 Май 2022 - 12:23
за ті що зеленого кольору (з крохмалю) беруть, при тому що вони не 5-10коп коштують
бери обычные
+100
И рвутся сильно и запах у них конечно.... Гринписовский)
какой запах? не обращал внимания, у меня такие под мусор, саморазлагающиеся.
Опубликовано 30 Май 2022 - 13:26
Цены ( в субботу ) на буряк та капусту в ближайшие время позволит борщу соревноваться в дороговизне с Буйабес-Империал... А может даже и обгонит его...
+100
И рвутся сильно и запах у них конечно.... Гринписовский)
запах это вторичка не верьте всем их типа эко пакеты))), тянется пакет это мела не много , долго прослужит, но опять же или дорогой , а если дешман значит вторяк))) и не так рвется когда острым чем то зацепишь. саморазлагающийся это вообще конечно для нашей страны смешно))) прям падаю когда люди верят в сказки))) быстро разложится пакет если много мела прям за года два расыпиться если попадет под воздействия солнца.
Опубликовано 30 Май 2022 - 13:37
Цены ( в субботу ) на буряк та капусту в ближайшие время позволит борщу соревноваться в дороговизне с Буйабес-Империал... А может даже и обгонит его...
Ціна звичайної совкової 20л паливної каністри виросла до 3000грн з 800грн...
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 30 Май 2022 - 13:51
Не зовсім в тему, але розмовами про каву, збудили апетит та інтерес до даного продукту. В мене рожкова Делонгі, купували зазвичай мелений Старбакс середньої обжарки- 190 грн за 200г.
Кофемолки нормальної не має, кава пється один раз в день, дружина капучино, я пю еспресо. Це ввідні дані :)) Можливо порадите щось з кави меленої смачної? Ароматне та без кислинки. Лаваца не зайшла, або паль або без смаку, хоча перші рази з молоком і приготована на капельній була нівроку.
Опубликовано 30 Май 2022 - 14:04
melita creamy або paulin. Арабіка в обох варіантах. Дома таку п'ємоНе зовсім в тему, але розмовами про каву, збудили апетит та інтерес до даного продукту. В мене рожкова Делонгі, купували зазвичай мелений Старбакс середньої обжарки- 190 грн за 200г.
Кофемолки нормальної не має, кава пється один раз в день, дружина капучино, я пю еспресо. Це ввідні дані :)) Можливо порадите щось з кави меленої смачної? Ароматне та без кислинки. Лаваца не зайшла, або паль або без смаку, хоча перші рази з молоком і приготована на капельній була нівроку.
http://www.opel-club...ruchnoj-raboty/ М'які ,в'язані іграшки
Опубликовано 30 Май 2022 - 15:18
бери обычные
У тому сільпо де я був, були тільки такі
з.і. у магазинчику біля дому побачив сіль йодовану, розфасовки по 1кг, 14грн. Взяв пару пачок
Опубликовано 30 Май 2022 - 15:39
С канистры борщ не вкусный , я думаю...Ціна звичайної совкової 20л паливної каністри виросла до 3000грн з 800грн...
Я на "немцах" сижу - долмайр , мовенпик... По вкусу и кислотности лучше гуглить сорт и фасовку и характеристики товара.Не зовсім в тему, але розмовами про каву, збудили апетит та інтерес до даного продукту. В мене рожкова Делонгі, купували зазвичай мелений Старбакс середньої обжарки- 190 грн за 200г.
Кстати я буду пластиковую покупать, до 400 грн за 20 литровую..Ціна звичайної совкової 20л паливної каністри виросла до 3000грн з 800грн...
Изменено: bzhasso, 30 Май 2022 - 15:38
Опубликовано 30 Май 2022 - 18:45
Можливо порадите щось з кави меленої смачної? Ароматне та без кислинки. Лаваца не зайшла, або паль або без смаку, хоча перші рази з молоком і приготована на капельній була нівроку.
я беру, если хочеться совсем без кислинки, Крема, немцев или Итальяшек. Но я беру зерно. Из меленой, не подскажу.
Опубликовано 30 Май 2022 - 19:36
СтарбаксАвторитет в кофейній справі https://www.youtube....4W-coyvFy1MTyAA вкрай негативно відгукувався про цю торгову марку. З масмаркету хвалив Пауліг і ще щось, але зараз пригадати не можу.
Порадити нічого не зможу, бо сам купую арабіку у львівських обжарщиків, але вона по-любому в більшій, чи в меншій мірі, кислить. Хто не поважає кислинку, тому треба вибирати бленд арабіки з робустою.
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 30 Май 2022 - 19:40
С канистры борщ не вкусный , я думаю...
Я на "немцах" сижу - долмайр , мовенпик... По вкусу и кислотности лучше гуглить сорт и фасовку и характеристики товара..
Опубликовано 31 Май 2022 - 06:42
женитись не думаєш ? котлети , голубці там , плов всякий , налиснички , борщець
В полтос???
Всі тьотки просто мріють,щоб одразу після одруження стати до станка і почати-"котлети , голубці там , плов всякий , налиснички , борщець"...У тьоток просто нав'язлива ідея-як би це Манагера посмачніше нагодувати,задовільнити в ліжку по сценаріям німецьких фільмів,після чого безперервно вилизувати хату,наводити порядок і клумби з квітами саджати навколо будинку...
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 31 Май 2022 - 06:51
В полтос???
Всі тьотки просто мріють,щоб одразу після одруження стати до станка і почати-"котлети , голубці там , плов всякий , налиснички , борщець"...У тьоток просто нав'язлива ідея-як би це Манагера посмачніше нагодувати,задовільнити в ліжку по сценаріям німецьких фільмів,після чого безперервно вилизувати хату,наводити порядок і клумби з квітами саджати навколо будинку...
бате 72 (женился месяц назад), его жене 36.. семейные традиции..)
если что, могу хоть завтра жениться на успешной юристке.. бывшая, 30 лет, 4й размер, курсы в москве, коричневый пояс по каратэ..
есть и пара запасных варантов чуть помладше.
умение продать снег эскимосам - это ж не про манагера типа)
ЗЫ не нужно судить других по себе;)
Изменено: Manager, 31 Май 2022 - 06:52
Опубликовано 31 Май 2022 - 07:24
з таким поясом я б не ризикував
не шаришь ты в прекрасном
каратэ - это целая философия/мировоззрение, а не только лишь умение зарядить с вертушки пяткой в череп..
да и просто в глаза смотреть.
ЗЫ на самом деле, тупая истеричка, схватившая со стола нож - в разы опаснее. в таких случаях нужно упреждающе метать стул в голову.. и напоготове держать второй.
Опубликовано 31 Май 2022 - 07:29
ашоделать, если мужик плешивый пошел нынче
хватает нормальных, которым не интересны тупые подкаблучники..
ЗЫ накой жениться - вопрос отдельный.
Вибачте, не дочитав... ви знов про вічне...
ага.. где-то 7й по Днепру бегает, всё ждет в гости
до того Днепра добираться - ну его.. есть же море
Опубликовано 31 Май 2022 - 07:56
накой жениться - вопрос отдельный
В любому випадку....,як казали при совку-"бажаю щастя в сімейному та особистому житті")
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 31 Май 2022 - 08:09
В любому випадку....,як казали при совку-"бажаю щастя в сімейному та особистому житті")
спасибо;) за мной кошак присматривает.. мну хватат..
большой фанат и борщей и покувыркаться, но если учитывать идущий вкупе вынос мозга - имхо реально проще отварить пельмени и включить порнуху..
Изменено: Manager, 31 Май 2022 - 08:10
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых