Кстати только что из Сильпо, там приколяс с одноразовыми пакетами, они теперь биоразлагаемые и стоят 1,5грн
Реклама
Цены на продукты питания в УкраинеРеальные цены на продукты питания в магазинах - каждый может сравнить со своим регионом или страной
Опубликовано 09 Декабрь 2021 - 20:55
так вроде платные с 10.12...
Хотя про разлагаемые в постанове ни слова...
Завтра посмотрим, просто если платные, то они должны быть со штрихкодом, тоесть их нужно заказывать, вот Сильпо и заказало сразу биоразлагаемые, но как на меня то дороговато, максимум 50коп
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 09 Декабрь 2021 - 21:01
Буду зі своїми одноразовими пакетами ходити
Поки не щезли з продажу треба закупитись, шоле...
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 09 Декабрь 2021 - 23:05
"- Де ти взяв гроші на нову машину? - Ну.... я ходжу в супермарект зі своїм пакетом..."Якщо ти знаєш таку
таємницюто купи собі нову автівку і не скигли, шо твоя Омега ламається
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 10 Декабрь 2021 - 10:21
только что из Сильпо, там приколяс с одноразовыми пакетами, они теперь биоразлагаемые и стоят 1,5грн
Які альтернативи для тих хто дбає про екологію і потрібно придбати кілограм помідорів та огірків, 2 кілограми яблук, кілограм мандаринів, пів кіло цукерок з ящику?
У більшості маркетів стоять у залі ваги самообслуговування, де необхідно зважити фрукти/овочі та наклеїти наліпку зі штрих-кодом, цікаво, як мені зважити оці продукти, якщо я наприклад не хочу витрачати на це додаткові гроші (ну і там щось про екологію звісно)? Як варіант, складати усе до кошика, а потім вивалювати усе на касі, касир буде враженим від такого вінегрету
Опубликовано 10 Декабрь 2021 - 11:16
Які альтернативи для тих хто дбає про екологію і потрібно придбати кілограм помідорів та огірків, 2 кілограми яблук, кілограм мандаринів, пів кіло цукерок з ящику?
Які кілограми, якщо прийде бабуся взяти на борщ дві морквини, буряка та три картоплі шо затягне на +-10грн і відвалити ще 4,5грн за пакети
Опубликовано 10 Декабрь 2021 - 12:00
Які кілограми
Я маю на увазі що на кожну одиницю (якщо їх більше 10) я клеїти штрих-код не збираюсь, як наприклад можу зробити наклеївши на один лимон. Які є альтернативи, будуть давати паперові пакети чи мені вивалювати отой вінегрет з кошика на стрічку каси?
Сьогодні якраз треба в магазин, стараюсь налаштуватись чого мені готуватись
Опубликовано 10 Декабрь 2021 - 12:05
Сьогодні якраз треба в магазин, стараюсь налаштуватись чого мені готуватисьШо там готуватись: дістаєш "пакет з пакетами"(с) от і вся підготовка
Опубликовано 10 Декабрь 2021 - 12:14
Як варіант,
Береш газету,згортаєш трикутний пакет і навалюй скільки влізе)
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 10 Декабрь 2021 - 12:22
При Порошенко такого не было.
Я маю на увазі що на кожну одиницю (якщо їх більше 10) я клеїти штрих-код не збираюсь,
Ніяких, тільки:
дістаєш "пакет з пакетами"(с)
Або:
Береш газету,згортаєш трикутний пакет і навалюй скільки влізе)
як наприклад можу зробити наклеївши на один лимон.
Вчора так пару лаймів купував
Опубликовано 10 Декабрь 2021 - 12:29
Тут уже дело не в пакетах.. а в деньгах.. шоб шото купить шоб в те пакеты положить
Картошка грязная в АТБ
2-й сорт по 5 грн.
1-й сорт по 7-25.
Чистая 14-50.
Буряк 14.
Соль 1,5 кг 8-20
Сахар 25-20
Олейна и Стожар менее 50 грн (акция).
Изменено: ШВАРЦ, 10 Декабрь 2021 - 12:29
Опубликовано 10 Декабрь 2021 - 12:47
дістаєш "пакет з пакетами"(с) от і вся підготовка
Ну тобто магазинськи пакети по +\-2 гр повинні будуть мати якесь своє маркування\штрих-код(як вище хтось писав), щоб можна було якось відрізнити "пакет з пакету" від пакету торгової мережі? А якщо бабуся прийде с вживаним пакетом мережі, купленим попереднього разу?
Опубликовано 10 Декабрь 2021 - 13:06
Ну тобто магазинськи пакети по +\-2 гр повинні будуть мати якесь своє маркування\штрих-код(як вище хтось писав), щоб можна було якось відрізнити "пакет з пакету" від пакету торгової мережі? А якщо бабуся прийде с вживаним пакетом мережі, купленим попереднього разу?
Попередить на касі, я з великими б/у хожу, ніяких проблем нема.
Опубликовано 10 Декабрь 2021 - 13:47
vovan8706, 09 дек 2021 - 22:14, написал: Фраза: "- Де ти взяв гроші на нову машину? - Ну.... я ходжу в супермарект зі своїм пакетом..." набуває нового сенсу.
Ти розкрив мою таємницю
Мэртисотый шестисот ?
Картошка грязная в АТБ 2-й сорт по 5 грн. 1-й сорт по 7-25. Чистая 14-50.
Помыл ///
Изменено: ШВАРЦ, 10 Декабрь 2021 - 15:11
Опубликовано 10 Декабрь 2021 - 14:06
дістаєш "пакет з пакетами"
Тобто нарешті настав їх час але я поки що не готовий до цього, а тим паче до цього:
Береш газету,згортаєш трикутний пакет
А якщо бабуся прийде с вживаним пакетом мережі, купленим попереднього разу?
Думаю так само, як дехто біля каси з кишені дістає зім'ятий пакет, з логотипом цього магазину
Опубликовано 10 Декабрь 2021 - 14:19
дехто біля каси з кишені дістає зім'ятий пакет, з логотипом цього магазинуНу я так роблю якщо не забуду вдома покласти до сумки вже вживаний. Якщо забув - то купую на касі новий. І, зважаючи на мою забудькуватість, так відбувається круговорот пакетів
Якщо під час кожного походу в супермаркет купувати новий пакет, то виникає проблема їх утилізації. Викинути жалко - гроші ж заплачені
Опубликовано 10 Декабрь 2021 - 16:20
, как быть со своими не знаю, наверно отмечать при входе у охранника
Как у вам на троещине все сложно , как говорил дедушка мюллер , верить нельзя никому.
Раньше , во времена геноцида и голодомора в магазинах лежали стопки бумаги , в нее заворачивали , кулечки из нее крутили , и в туалет с ней ходили .
И ничего
Опубликовано 10 Декабрь 2021 - 16:21
Якщо під час кожного походу в супермаркет купувати новий пакет, то виникає проблема їх утилізації.
Я раніше майже кожний похід у магазин купував новий пакет, потім у пакеті з пакетами не вистачало місця, тому став брати великі пакети з дому та залишати у авто, з кошика у пакети перекладав біля авто на парковці. Зараз придбав декілька великих сумок (ikea, jysk та ашан) і стараюсь в них усе пакувати, 15-20 кг витримують. Але як же мені овочі/фрукти складати, дізнаюсь за декілька годин
Опубликовано 10 Декабрь 2021 - 17:01
Раньше , во времена геноцида и голодомора в магазинах лежали стопки бумаги , в нее заворачивали , кулечки из нее крутили ,
Лежали у продавца, он и заворачивал и кулечки крутил.
и в туалет с ней ходили .
И ничего
Жестяк
Опубликовано 10 Декабрь 2021 - 18:52
Я вже декілька років як перейшов на багаторазові мішечки типу таких
А для картоплі/моркви/буряка з цупкішої тканини самопал, щоб земля не сипалась.
+ великі ашанівські сумки.
Ні в метро/ашані/сільпо проблем нема.
Изменено: Vadym, 10 Декабрь 2021 - 18:53
200Кс/430Нм by EDS NoAgr -> 240Кс/500Нм by VW.
Опубликовано 10 Декабрь 2021 - 21:12
Казав колись мій дідЯкось, будучи на канікулах, запитав у діда: "А чого ви виписуєте газету "Радянська Україна", це ж, напевне, найнудніша газета в світі?" Він відповів: "А в туалет я з чим ходитиму? А в туалеті, про що там пишуть, неважливо"
Будуть бумажні пакети... а ми туди свіжу рибу, свіже м"ясо, і навіть оселедці пакуватимо
Опубликовано 11 Декабрь 2021 - 12:49
в качестве мусорных используем, норм круговорот.Якщо під час кожного походу в супермаркет купувати новий пакет, то виникає проблема їх утилізації.
по 169 в Ашане, поутру в четверг очередь формата "мы уже тут сорок минут стоим" (с.)лосось охолоджений по 129грн/кг,
РАМКИ ОПЕЛЬКЛУБ в наличии
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых