Хотя не всем это надо.
Так отож
Сім років мак не родив і голоду не було(с)
Таки да.
Опубликовано 03 Ноябрь 2021 - 09:23
Мы завозим продукты из Китая?
90% маринованих грибів (в баночках у будь-якому супермаркеті) і відсотків 70 огірків типу ніжинських. Можеш подивитися на етикетці де роблять ці продукти начебто українських марок. Це просто ілюстрація того, що не очевидно, але поруч.
Опубликовано 03 Ноябрь 2021 - 09:58
і відсотків 70 огірків типу ніжинських. Можеш подивитися на етикетці де роблять ці продукти начебто українських марок.
Невже Китайці???!
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 03 Ноябрь 2021 - 10:52
Невже Китайці???!
Звичайно. Серед корнішонів тільки "Ніжин" начебто ще вітчизняний, і то не впевнений, що весь. По "Вересу", по-моєму, вже китайці зустрічаються. Про дрібні марки і не кажу.
І то, "вітчизняний" - це може бути просто місце фасування. Враховуючи, що китайські дешевші (з доставкою, як не дивно), на смак не гірші, а за який відсоток прибутку капіталіст удавиться, я думаю, пояснювати не треба.
Я бачив ще років десять назад сюжет про китайські комплекси по вирощуванню всього, що йде в консервацію, а потім читав свіжі на той момент цифри їхнього експорту цих продуктів - кхм, ми порівняно з цим і близько не аграрна наддержава.
Опубликовано 03 Ноябрь 2021 - 11:08
Враховуючи, що китайські дешевші (з доставкою, як не дивно), на смак не гірші,
На ринку (з рук) солоні огірки смачніші...
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 03 Ноябрь 2021 - 13:52
Valera, 02 ноя 2021 - 13:03, написал:
В Китае дефицит электроэнергии, уже веерное отключения. Заводы простаивают, планируют поднять цены на 10-15% на всю продукцию в ближайшее время.
Мы завозим продукты из Китая?
электроника, фасовочные и упаковочные линии, упаковка окуда?
Опубликовано 03 Ноябрь 2021 - 14:33
90% маринованих грибів (в баночках у будь-якому супермаркеті) і відсотків 70 огірків типу ніжинських.
Я знаю, але це скоріш делікатеси, хто знаходить на це гроші переживе ті 10-15% здорожчання.
электроника, фасовочные и упаковочные линии, упаковка окуда?
Это можно есть?
Valera, ты больше за китайцев не заикайся, все дорожает потому что ЗЕ
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 03 Ноябрь 2021 - 17:31
Странные вещи читаю я ,
Во первых , если в китае зерно подорожает на 15процентов, то у нас оно подорожает на семьдесят , потому что все выведут в Китай .
Во вторых , я бы хотел чтобы огурцы поступали из Китай в прежних объемах , и бананы из Египта , мандарины из турции , кофе и какао из Бразилии , свинина из польшы , сыр из франции вино из Италии , хамон из Испании
Хоть без имбиря и не будет голода , но пусть он лучше будет в продаже ( имбирь китайский)
Изменено: Шусман, 03 Ноябрь 2021 - 18:57
Опубликовано 03 Ноябрь 2021 - 19:43
бананы... мандарины... кофе... хамон... имбирь ...При совку не було цього і далеко не тільки цього, але ж якось жили
Зараз важко уявити, що раптом не можна буде купити елементарного соєвого соусу чи хорошого чаю.
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 03 Ноябрь 2021 - 20:08
При совку не було цього і далеко не тільки цього, але ж якось жили
головне слово "якось"...
Такий собі показчик рівня життя всього населення на рівні "якось"...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 03 Ноябрь 2021 - 21:45
не фахівець, навіть не споживач, але в обідню перерву мав кілька "зайвих" хвилин і все одно був "в будь-якому супермаркеті"...90% маринованих грибів (в баночках у будь-якому супермаркеті). Можеш подивитися на етикетці де роблять ці продукти начебто українських марок.
Изменено: lame, 03 Ноябрь 2021 - 21:45
Опубликовано 04 Ноябрь 2021 - 14:29
Під написом "адреса потужностей виробництва",
відповідно до виробника
(не всі села запам'ятав,
але область точно)
Тому, що:
Везуть у великих поліетиленових мішках , а тут перепаковують в банки
До того ж, сам подумай - ну ОК, кукурудза з Канева цілком може бути. Але звідки там стільки опеньків і маслюків? Там є їхні величезні ферми? ІМХО, це зачерпується з того ж чану, що і Доліна желаній, тільки Доліна чесніша.
Марінадо - це бренд-перепродавець, за кукурудзою/горошком там нерідко Бондюель є реальним виробником, у них взагалі не має бути реальних потужностей виробництва. Хто ще з грибників має адресу у Франківській області, щоб їм постачати? Ніхто? Скоріше за все, і у Марінадо там просто якась зачіпка на папері, зщоб писати місце виробництва.
Шарм і Хатку-грядку вперше чую.
Опубликовано 04 Ноябрь 2021 - 17:22
Тому, що:
До того ж, сам подумай - ну ОК, кукурудза з Канева цілком може бути. Але звідки там стільки опеньків і маслюків? Там є їхні величезні ферми? ІМХО, це зачерпується з того ж чану, що і Доліна желаній, тільки Доліна чесніша.
Марінадо - це бренд-перепродавець, за кукурудзою/горошком там нерідко Бондюель є реальним виробником, у них взагалі не має бути реальних потужностей виробництва. Хто ще з грибників має адресу у Франківській області, щоб їм постачати? Ніхто? Скоріше за все, і у Марінадо там просто якась зачіпка на папері, зщоб писати місце виробництва.
Шарм і Хатку-грядку вперше чую.
повторюся,
я не інсайдер, припускати, що, в яких кількостях, та звідки везуть,
щоб тут пакувати, не можу, та, відверто кажучи, не хочу...
з огляду інформації на етикетках просто розповів, що вчора побачив...
(жодних інших продуктів це не стосується, розглядав тільки гриби...)
єдине що знаю напевно (просто випадково свого часу там досить часто бував) -
на околицях канева свої "величезні ферми" печериці, -
їх не сплутати, запах на десятки км довкола відчувається,
до того ж цей "запах" вантажівки везуть в самий канів на консервний завод
Опубликовано 05 Ноябрь 2021 - 10:39
єдине що знаю напевно (просто випадково свого часу там досить часто бував) -
на околицях канева свої "величезні ферми" печериці, -
їх не сплутати, запах на десятки км довкола відчувається,
до того ж цей "запах" вантажівки везуть в самий канів на консервний завод
ОК, переконав. "Верес" викреслюємо. Шкода, що Новінському належить, але якщо на всіх власників підприємств харчової промисловості подивитися, то майже нічого не купиш...
Опубликовано 05 Ноябрь 2021 - 10:55
але якщо на всіх власників підприємств харчової промисловості подвитися, то майже нічого не купиш...
+1
на початку такого руху (не згадаю, це за часів помаранчевої революції виникло?!) пам'ятаю, придивлявся...
а зараз якщо прискіпливо вивчати, то таки можна голодним лишитись...
далеко не все производители указывают откуда сырье
да я ж не спорю... (чукча просто читатель )
из рассмотренных ни один не указал происхождение сырья...
Опубликовано 05 Ноябрь 2021 - 22:10
До того ж, сам подумай - ну ОК, кукурудза з Канева цілком може бути. Але звідки там стільки опеньків і маслюків?
Я сталкиваюсь с разными поделками мэйд ин Юкрейн - счетчики , эл фурнитура , теплые полы , регуляторы - если написано шо пороблено в Україні , значит точно Ктай . Приходит оттуда с бирками украинских сборочных предприятий , даже своих печатать не надо .
Как то не обращал внимания на инструментах Днипро М , есть ли бирки китайского виробництва .
Изменено: Шусман, 05 Ноябрь 2021 - 22:12
Опубликовано 07 Ноябрь 2021 - 22:47
Да ладно, помидоры в той же цене, а огурцы да, подорожали, сейчас дороже помидоров.
Эй моряк,
Ты слишком долго плавал ...
https://freshmart.co...-ogurcu-12.html
http://www.opel-club...e/?p=1074987197
Опубликовано 07 Ноябрь 2021 - 23:25
Эй моряк,
Ты слишком долго плавал ...
То ты куда то не туда заплыл 39-44грн и новус не самый дешевый магазин
https://novus.zakaz....ories/tomatoes/
Изменено: paa, 07 Ноябрь 2021 - 23:29
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 08 Ноябрь 2021 - 12:01
"Верес" викреслюємо. Шкода, що Новінському належить
Я колись шукав у супермаркеті на полиці "хрін український з буряком" у зручному м'якому пакуванні з кришкою, то нічого окрім вересу не знайшов
Опубликовано 08 Ноябрь 2021 - 12:23
Цукор солодка смерть, да і взагалі щоб ти самогон не робивЗвучит зловеще ... Напрасно ты аватару меняешь. Совсем другое восприятие.
Я колись шукав у супермаркеті на полиці "хрін український з буряком"Едим , чтобы выжить, а не живём лишь бы есть. Хрен, для многих, не жизненно необходимый продукт.
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых