вчора був у магазині і здивувався від вартості курятини...Метро не самий дешевий супермаркет, але все рівно курятина по ціні свинини - це просто абсурд
косюки переїли рибної юшки
Опубликовано 20 Май 2021 - 12:47
вчора був у магазині і здивувався від вартості курятини...Метро не самий дешевий супермаркет, але все рівно курятина по ціні свинини - це просто абсурд
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 21 Май 2021 - 10:26
Как говорят в тик токах, эту тему можно закрывать )))) Цены просто п...... . Сколько продают сейчас всяких пищевых добавок это ужас, тоннами. Вчера разговаривал с другом детства сказал как экономят или качество снижают или не до вес или не долив. И это во всех сферах , что пищевое , что хоз....
Опубликовано 24 Май 2021 - 14:49
Метро не самий дешевий супермаркет
так, не усім по кишені та й картку треба оформлювати, але того разу був не у метро, ціни були +/- такі самі...просто картинка з інтернету для порівняння зі свининою
дотаціі прикрили
епікур не їх
Опубликовано 24 Май 2021 - 16:34
картку треба оформлюватиНабрав товар, на касі скопіював QR-код і в тебе в телефоні вже картка Метро.
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 24 Май 2021 - 17:11
на касі скопіював QR-код і в тебе в телефоні вже картка Метро
ніколи таким не займався
Опубликовано 14 Июль 2021 - 14:30
Ціни у ресторані "Столичний", станом на 23 березня 1975р.
Хто знає, з яких інгредієнтів складався салат "Метро"?
Опубликовано 14 Июль 2021 - 17:37
Ціни у ресторані "Столичний", станом на 23 березня 1975р
Сейчас надо умножить на 150.
В магазинах средняя стоимость арбузов составляет 23 грн./кг, что практически втрое дороже, чем в аналогичный период прошлого года.
Изменено: ШВАРЦ, 16 Июль 2021 - 19:50
Опубликовано 21 Июль 2021 - 22:09
У Чехії соняшникова олія українського виробництва коштує близько 30 крон, що становить приблизно 35 гривень.
В українських супермаркетах соняшникова олія коштує від 50 до 75 гривень.
http://agronomy.com....-deshevsha.html
Опубликовано 22 Июль 2021 - 08:00
ШВАРЦ, ну тож по скидке она столько стоит.
А без скидки - те же 50 грн.
Хотя вопросы есть, надо таможенные пошлины заплатить, логистика то се, и в итоге цена одна и та же.
Сегодня по ящику сказали, готовьтесь, через пару месяцев полсолнеченое масло будет стоить по 100 грн.
Опубликовано 22 Июль 2021 - 08:49
Сегодня по ящику сказали, готовьтесь, через пару месяцев полсолнеченое масло будет стоить по 100 грн.
то трейдерам треба продати минулорічний урожай, от вони і підкидають масла у полум'я
Опубликовано 22 Июль 2021 - 12:27
Сегодня по ящику сказали, готовьтесь, через пару месяцев полсолнеченое масло будет стоить по 100 грн.А які передумови здорожчання?..
Скрізь соняшник, завдяки погодним умовам навесні, стоїть як ліс. Головки вже цвітуть, розміром як сковорідка. У нас, звичайно, і сніг взимку може здорожчати, але в данноиу випадку передумов немає, ІМХО.
Зернові очікуються рекордного врожаю, то що, і борошно/хліб здорожчає?
Опубликовано 22 Июль 2021 - 12:49
Хто ж ее покупать будет, я уже перешел на оливковое "помасе" литр 99грн а по акции и дешевле, сейчас в форе оно 65грн правда уже все разобрали
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 22 Июль 2021 - 13:08
я уже перешел на оливковоеАналогічно
Нехай вони захлинуться своїми олейнами по такій ціні...
Там что-то мяукали про сезонность, про урожай и т.д.Маячня. Через
пару месяцеввже буде олія нового врожаю. Ну а про урожайнісь в цьому році я вже говорив вище.
Опубликовано 22 Июль 2021 - 17:55
До речі, ви читаєте, що написано на етикетках квасу? В свій час я знав, що є квас, який напій бродіння, і є кола з ароматизатором квасу ("Монастирський", якого вже давно немає, і тому подібні). Перелік тих, які напій бродіння, був відомий, від "Тарас" до "Львіського". Ну, якби питань немає, пивзаводи вміють робити напої бродіння, етикетки я років десять не перечитував. Почитав пару місяців назад. З'явилася така річ, як напій "живого" бродіння - так в лапках і написано. Склад - обнять і плакать. Це всі "Тараси", "Село і люди", "Ярило", всі оболонські (Богатирський, Староруський), новий сорт "Львівського". Зі старих нормальні - "Львівські" бочковий і хлібний (якщо не брешуть), але у них і ціна дуже інша. "Опілля" і "Арсеніївські" не читав, мені їх смак не подобається, але у них також ціна не така, як у напоїв "живого" бродіння.
Опубликовано 23 Июль 2021 - 08:57
До речі, ви читаєте, що написано на етикетках квасу? В свій час я знав, що є квас, який напій бродіння, і є кола з ароматизатором квасу ("Монастирський", якого вже давно немає, і тому подібні). Перелік тих, які напій бродіння, був відомий, від "Тарас" до "Львіського". Ну, якби питань немає, пивзаводи вміють робити напої бродіння, етикетки я років десять не перечитував. Почитав пару місяців назад. З'явилася така річ, як напій "живого" бродіння - так в лапках і написано. Склад - обнять і плакать. Це всі "Тараси", "Село і люди", "Ярило", всі оболонські (Богатирський, Староруський), новий сорт "Львівського". Зі старих нормальні - "Львівські" бочковий і хлібний (якщо не брешуть), але у них і ціна дуже інша. "Опілля" і "Арсеніївські" не читав, мені їх смак не подобається, але у них також ціна не така, як у напоїв "живого" бродіння.
Покупаю живой, но там цена арсеневский зовут))). Спрашивал в пивнухах у них только ярила или вообще их гавнище как и пиво. окрошку люблю с квасом пора наверно свой на подоконник поставить ))
Опубликовано 23 Июль 2021 - 09:17
пивзаводи вміють робити напої бродіння
ще колись була Росинка, яку можна було побачити у літрових пляшках магазину в холодильнику, це той який був у великих жовтих бочках на розлив, смак повинні усі пам'ятати, завдяки карміновій кислоті або його національних замінниках
Опубликовано 26 Июль 2021 - 12:57
ще колись була Росинка, яку можна було побачити у літрових пляшках магазину в холодильнику, це той який був у великих жовтих бочках на розлив, смак повинні усі пам'ятати, завдяки карміновій кислоті або його національних замінниках
З терміном придатності три дні. Вже пару років його не бачу.
Опубликовано 26 Июль 2021 - 13:11
Muzzy квас так делаю, получается как раньше в бочке
http://dom-pekar.com...ovogo-ekstrakta
Изменено: Valera, 26 Июль 2021 - 13:51
Опубликовано 26 Июль 2021 - 13:47
Вже пару років його не бачу.
Так отож
Зараз усюди рекламують один квас з холодильника, але мені заклалось у пам'яті їх етикетка з кокошником, натякаючи на походження рецептури чи власників з країни агресора
Опубликовано 26 Июль 2021 - 18:12
Опубликовано 27 Июль 2021 - 10:54
в якому магазині придбати рідкий екстракт солоду?
Опубликовано 27 Июль 2021 - 13:02
Опубликовано 27 Июль 2021 - 13:15
тут из сухогоТакий солод бачив в Метро.
Опубликовано 27 Июль 2021 - 13:24
тут из сухого.
такий вже десь бачив...
а як щодо дріжджів, як кажуть самогонщики, тільки пресовані чи сухі в цьому напої також підійдуть?
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых