paa,
та то не принципово, тим паче цінник де?
п.с. я перейшов на кукурудзяну, для готування, супер, витрати мінімальні. І взагалі, ми варті того, щоб купувати те що хочемо, а не те що пропонують дивлячись на цінник, не в кількості сенс...
Опубликовано 25 Апрель 2021 - 19:38
paa,
та то не принципово, тим паче цінник де?
https://shop.fora.ua/detail/777454
там і рафінована в таку ж ціну.
п.с. я перейшов на кукурудзяну, для готування, супер, витрати мінімальні. І взагалі,
Теж взяв кукурудзяну рафіновану за 1л - 54,5 грн
Изменено: paa, 25 Апрель 2021 - 19:39
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 25 Апрель 2021 - 19:44
перейшов на кукурудзяну, для готування, супер, витрати мінімальнінадо попробовать
зы кстати, заметила, светлое масло "типа для жарки" с олейницы выжаривается ощутимо меньше, чем рафинированные олейны-стожары и иже с ними. хз, хорошо это или плохо
Опубликовано 25 Апрель 2021 - 20:14
Сирники і оладки жарю на кокосовому маслі з АТБ.
Син обзиває мене хіпстером і каже, шо я зажрався
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 25 Апрель 2021 - 20:47
Опубликовано 25 Апрель 2021 - 20:50
жарю на кокосовому маслі з АТБЗ цього моменту детальніше... Бо я далі кукурудзяного в смаженні не пішов
сичуанський перець вас примирить....Я присів на легконедозріле ківі до мяса та оселедця. Воно йде в якості закуски.
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 25 Апрель 2021 - 23:05
сичуанський перець вас примирить.... п.с. не очікуваний результатНеочікуваний результат?.. я так розумію це, так сказать, "на виході"?
Ну а на кокосовом должно быть смачно , но про его свойства надо у негров спрашиватьНе стільки у негрів, скільки у азіатів. А властивості досить непогані, причому як в кулінарії, так і в косметології.
З цього моменту детальніше...Тут не все так однозначно... Прихильники здорового харчування широко використовують його і ставлять в один ряд з маслом авокадо, яке вважається найкращим для смаження. Правда медики дещо скептично ставляться до цієї тенденції. Думаю, що істина, як зазвичай це буває, десь посередині. Тому використовую його для сирників і оладків, все інше смажу на оливковому.
Ще цікава тема масло гхі, але я не настільки продвинутий ЗОЖник
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 26 Апрель 2021 - 16:05
все інше смажу на оливковомуНа ньому тількі овочі та рибу..
Сейчас 100 грн. это уже не деньгиТак.
Но при бажані на 2х....(1. 350 грм мяса та нута+салат (все самому готувати); 2. 0,25 Козацької ради+4 сосиски молочні+булочка, 3. 0,25 Козацької ради+мініпіцца)
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Опубликовано 26 Апрель 2021 - 19:40
А почему первый вариант без Козацької ради?На ньому тількі овочі та рибу..Так.
Но при бажані на 2х....(1. 350 грм мяса та нута+салат (все самому готувати); 2. 0,25 Козацької ради+4 сосиски молочні+булочка, 3. 0,25 Козацької ради+мініпіцца)
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 26 Апрель 2021 - 20:03
А почему первый вариант без Козацької ради?Это просто пожрать на ужин... А остальное пообедать..
0.5 Козацької радина 10 грн закуска будет печальна
Слава Україні!!!
Опубликовано 26 Апрель 2021 - 20:28
Нормальным алкашам,одной конфетки на 0.5 достаточно
Видал я таких "нормальных"... Неинтересно с ними..
Мне ниц расказывать не нада...
Вот например один и тотже стол (мой... на работе)
Изменено: Ugeen_K, 26 Апрель 2021 - 20:31
Слава Україні!!!
Опубликовано 26 Апрель 2021 - 21:08
Мне ниц расказывать не нада...
Горілку пить-це не спортом займатись...,здоров'я треба мати!
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 27 Апрель 2021 - 21:17
Обед без бухла?Не,не слышал...Буває
Горілку пить-це не спортом займатись...,здоров'я треба мати!Не кожен співпляшник досидить до кінця вечері )))
Вот сразу видно Западная Украина , оливочки прошуто))))А то чому?? То якась специфічна ознака??
Слава Україні!!!
Опубликовано 10 Май 2021 - 17:10
Побывал на родине . Хлеб кирпичик с духняною скоринкою одиннадцать гривен , причем отрезанный не разваливается , так что его даже можно маслом намазать .. Калач восемьсот грамм сдобный , вкусный - шестнадцать . ближе к подступам столичной агломерации такого же размера , но со вкусом тырсы стоит 40-50 гривеников . Говорю продавцам - то вы дурите , не может такая булка 16 гривен стоить . Божатся что такая цена .
Мед липовый и гречаный по сто .
Опубликовано 20 Май 2021 - 09:19
вчора був у магазині і здивувався від вартості курятини...
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых