Серйозний удар по яйцям
Опубликовано 13 Апрель 2021 - 20:48
Шо тебя смущает, обычная цена выходит в пересчете на десяток.Та обична ціна трохи, много трохи, зависока для України. Пару років тому взнав що Ірландія експортує яйця в Україну. Для мене це був шок. Всі помішані на вирощуванні сонячника, а утримувати курячу ферму накладно. Є відмазка в уряду, війна. А дати податкові канікули на розвиток необхідних виробництв нема. Чи є таке, а я не знаю?
Опубликовано 18 Апрель 2021 - 19:59
Вже давно не заходив на обід в одну бюджетну кнайпу біля роботи....
Стандартний набір на 2х :бульба пюре, салатік, смажена печінка.. Ну і 0,5 Львівської та сік ...
Довгий час ціна набору поступово росла від 180 до 210 грн....
І тут виявилось що цей набір вже коштує 300 грн....
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 18 Апрель 2021 - 22:20
однак і такеДо болю нагадало совок. Саме такими пірамідами в совкових магазинах викладали товари, що не користувалися попитом.
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 19 Апрель 2021 - 13:07
Подсолнечное? Так оно всё невкусное.Народ, где взять вкусное нерафинированное масло для салата, типа домашнего? Как то брал на лотке по 45грн за литр при цене в магазине 35грн так что то не впечатлило.
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 19 Апрель 2021 - 13:38
а какое же вкусноеСалати люблю заправляти кунжутним, але не сиродавленим, як в АТБ, а з жареного кунжуту. Але його все одно краще змішувати з оливковим або соняшниковим, бо має сильний аромат.
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 19 Апрель 2021 - 13:48
Оливковое не предлагать,
льняну спробуй, приємна і корисна. з маркетах є, тільки на дату дивись. можеш кукурудзяну холодного віджиму, але там смаку ніц.
всі такі масла мають здатність гіркнути за кілька місяців.
п.с. оливкова не фільтрована добра, не гірчить, але має перчинку
п.с.2. а краще заливку робити, соєвий соус, винний оцет (лимон, лайм) і оливкова олія, сіль і перець. збите навіть не видасть смак оливкової олії.
Изменено: vigors, 19 Апрель 2021 - 13:51
Опубликовано 19 Апрель 2021 - 13:59
Не корми её салатом.Та ну ладно, а какое же вкусное?Оливковое не предлагать, жене горчит
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 19 Апрель 2021 - 14:50
Виноградное прикольноеВиноградне кака (ніяке)
льняну спробуй, приємна і кориснаспецифічна... інколи незрозуміла..
а з жареного кунжутудуже файна..
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 19 Апрель 2021 - 15:05
Виноградне кака (ніяке)
специфічна... інколи незрозуміла..
дуже файна..
зайвий раз нагадує про різін фломастери...
треба зважувати яка Галя....
мені нещодавно розповіли про мережу кулінарій "галя балувана"... їстівне!
зрозуміло, шо тепер навіть дружина повз них рідко проходить (бо ж звати, галя)
(зважувати не треба: 62 при 165 )
Изменено: lame, 19 Апрель 2021 - 15:06
Опубликовано 19 Апрель 2021 - 19:08
Та були , були , не знаю чому до вас ,до Калуша не дійшло , продвинуте було місто , типа нашої Шостки . В хокей на траві також ваша команда другою була в Україні , після Шостки . У нас парочка була магазів самообслуговування с тачками .
Опубликовано 19 Апрель 2021 - 20:11
Шусман,Не рівняй болт з шкворньом. В Шотсткі порох випускали, а в Калуші відбілювач білизна і ще всяку там тряхомудію.
Rek,Я в 77-у мав бульки в носі і зимою на цереті їздив з горки. Совок мухосранців і куєвлян був дуже різним. Я і зараз маю бульки в носі, а ти крутий столичний муханік. З голодрищеньська раком до вас повзти і повзти. Сарказм з основною долею правди.
0 пользователей, 4 гостей, 0 скрытых