там сидять да мужика в бані і три баби , і кумекають ( мужики кумекають , баби другим зайняті
А чего баб три, а мужиков два, можно я третьим буду, обещаю на цены не влиять
Опубликовано 09 Апрель 2021 - 19:16
Valera,Ну мене запитали , я і відповів. Ми білий цукор рідко купляєм. Коричневий мокрий берем до чаю і кави, 2 євро кг
А у нас коричневый почти по 3 , вчера в Эко-маркете развесной сахар по 20грн
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 09 Апрель 2021 - 21:08
під партою, якщо смоктульку полизити і покласти біля... хвилин на 40 вистачає до ба-баху... Li, Na, K ...
А я хімічці на стул підклав марганцовку с гліцерином через вату, такий феерверк був і дирка в стулі
но-но... ти ще тут про марганцівку і гліцерин напиши....
ти знав, а фіксаж з гідропиритом?
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 09 Апрель 2021 - 21:15
ти знав
основне що мені донесли, так це температуру кипіння в 78 градусів.. і життя показало що так і є....
п.с. це так практично засвоювалась тема про ректифікаційні колони для вуглеводнів
нафти не було, то юзали бражку і вимірювали еріометром не октанове число...
п.с. і це в совковій школі....
Опубликовано 10 Апрель 2021 - 15:01
Ми білий цукор рідко купляєм. Коричневий мокрий берем до чаю і кави, 2 євро кг"Какая разніца"(с) біла смерть чи коричнева?.. та ще й задорого
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 10 Апрель 2021 - 18:50
Шусман,В звичайний цукор добавляють мелясу від 3 до 7%. Той що має 3 то сухий кристалічний і має какавовий колір. Там де 7 мокрий і має кавовий колір. Якщо простуда тільки почалась то сиплю в горівку мокрого цукру, розігріваю і з трудом випиваю. Не запивати і загризати 10 хвилин. Потім пью горячий чай з лимоном і під перину. В 80% випадків простуди допомагає.
Опубликовано 11 Апрель 2021 - 00:27
Ніхто не домахується, навіть гопніки закурити не просять.
Шо це за діра?.. ну прям Гарлем якийсь
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
0 пользователей, 5 гостей, 0 скрытых