Ну такое) если сыры норм у них, то ни одно масло сливочное их мне не нравится, вообще. и молоко тоже. покупал когда бывал в Польше всякое разное.Останнім часом з"явилося багато польської молочки. Задоволений як її ціною, так і якістю.
Реклама
Цены на продукты питания в УкраинеРеальные цены на продукты питания в магазинах - каждый может сравнить со своим регионом или страной
Опубликовано 31 Март 2021 - 19:55
Тест масла з АТБ, Білоцерцівське і Рошен найкращі
Рошен у нее под вопросом от белоцерковского последний раз плевался, а вообще проблема наших масел в нестабильном качестве, тоже белоцерковское попадалось хорошим, последний раз взял яготинское, попались две даты, одна хорошая, другая откровенно хуже, по моему рейтингу стабильности качества впереди селянское в клеточку 82% на втором вологодское рудь.
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 02 Апрель 2021 - 01:26
чейта меня терзают смутные сомненья(с)Та і вага в 200 грамів якась підозріла... цифра занадто кругла
І по жирності воно поступається референсному рошенівському аж на цілих піввідсотка
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 02 Апрель 2021 - 07:01
Німецьке кисловершкове масло (82%, як завжди у німецьких маслах) у магазинах мережі Фоззі Груп у акцію буває по 32-38, звичайна ціна - 56 чи біля того, смак нормальний. Думаю, що вміст також.
Італійське Granarolo за цю ж ціну (до 40) було на смак дивним - можливо, занадто кисловершковим.
Країни виробництва - Німеччина і Італія, вміст на етикетці нормальний. Я не думаю, що там гралися з лівим вмістом.
А скільки воно має коштувати? Агропром ЕС має величезні дотації, у їхніх супермаркетах ціна на масло, наскільки я пам'ятаю, +/- як у нас, везти не так вже й далеко (рахуючи у витратах, а не у км). Возять же новозеландське по всьому світу.
Опубликовано 02 Апрель 2021 - 07:37
А скільки воно має коштувати? Агропром ЕС має величезні дотації, у їхніх супермаркетах ціна на масло, наскільки я пам'ятаю, +/- як у нас, везти не так вже й далеко (рахуючи у витратах, а не у км). Возять же новозеландське по всьому світу.
А ндс, а томожня, наценка торговая. Думаю масло заменители какие то . У нас байкальская забита всякими продуктами типа кофе лаваца за 250 грн кг. я покупаю по 8 евро плюс доставка 10-15 грн, не польское или наше, не верю в чудеса)))
https://www.promoqui...=6&oid=17223285
вот сайтик с реальными ценами супермаркетов италии, если даже не таможить добавляй +30 40% будет цена продукта у нас.
Изменено: an76, 02 Апрель 2021 - 07:41
Опубликовано 02 Апрель 2021 - 09:10
Белорусская молочка топДалеко не топ ...
Щось дійсно якісного та екстрасмачного в Белоруських товарах незнайшов.
То є кірілічна рекламма посереднього продукту.
ИМХО
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 02 Апрель 2021 - 10:03
Но если нужна сгущенка на торт , то только белорусская
Мы давно её перестали брать. Своя Линия из АТБ в пластике лучше имхо.
Возять же новозеландське по всьому світу.И аргентинскую яловичину. Но цена там высокая. Очень.
Купую жирний домашній по 70 грн. за кіло.У нас 90 и не супер.
Опубликовано 02 Апрель 2021 - 10:46
Но если нужна сгущенка на торт
Сгущенка... На торт... Карл.... Торт.. Cгущенка... Карл.... )))
Изменено: Ugeen_K, 02 Апрель 2021 - 11:56
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Опубликовано 02 Апрель 2021 - 11:39
Ну вот с твоего же линка 1.25єА ндс, а томожня, наценка торговая. Думаю масло заменители какие то .
вот сайтик с реальными ценами супермаркетов италии, если даже не таможить добавляй +30 40% будет цена продукта у нас.
За 200гр Parmareggio Burro. Не забудь их ндс отнять.
200Кс/430Нм by EDS NoAgr -> 240Кс/500Нм by VW.
Опубликовано 02 Апрель 2021 - 12:13
Vadym, чейта меня терзают смутные сомненья(с) масло из Франции меньше чем за 2 евро, там хоть масло есть?
https://www.briois.fr/en
Говорят есть
200Кс/430Нм by EDS NoAgr -> 240Кс/500Нм by VW.
Опубликовано 02 Апрель 2021 - 12:17
Ну вот с твоего же линка 1.25є
За 200гр Parmareggio Burro. Не забудь их ндс отнять.
Таки наверно да, почитал что средняя цена масла в Европе около 7-ми евро за кг
Італійське Granarolo за цю ж ціну (до 40) було на смак дивним - можливо, занадто кисловершковим.
Брал в Сильпо по акции 42грн, вкус таки спицфический где то в ютубе смотрел домашние тесты, вроде забраковали его.
Опубликовано 02 Апрель 2021 - 15:54
Последнее как называлось ?
Мы вроде про Белоцерковское говорили
Масло и должно мазаться. А не крышиться.
Сразу из холодильника, нет.
Бутер - масло.
Брод - хлеб.
Спасибо кеп
Изменено: paa, 02 Апрель 2021 - 15:54
Опубликовано 02 Апрель 2021 - 17:14
А ндс, а томожня, наценка торговая. Думаю масло заменители какие то . У нас байкальская забита всякими продуктами типа кофе лаваца за 250 грн кг. я покупаю по 8 евро плюс доставка 10-15 грн, не польское или наше, не верю в чудеса)))
По-перше, я там жив декілька тижнів і харчувався продуктами з супермаркету, які мені готували на кухні, приблизний порядок цін я за пару років не забув.
По-друге: ми можемо подивитися безпосередньо на сайті їхнього супермаркету: https://www.pennyaca...egoryName=Burro
1,89 і італійське, і німецьке, за 250 грам.
У CONAD буде без акції дорожче, бо Конад взагалі дорожчий, ніж Пенні, але продукти стандартної якості, типу звичайного масла 82%, купують у Пенні. У Конаді купують щось дуже свіже, або з понтами, або акційне.
У Німеччині буде так само.
Про ціни на пармезани взагалі не кажу.
Стосовно логістики, найдешевше пиво в Італії - польське, його там повно, не італійське, хоча італійське на полках присутнє. У Німеччині - німецьке, у Австрії - австрійське. Очевидно, є нюанси.
Масло и должно мазаться. А не крышиться. Мы же его и берём на бутерброды.
Ні, справжнє масло з холодильника кришиться. Спред - мажеться. Або в холодильнику у відділенні з маслом повинна бути дещо вища температура, ніж потрібна для більшості продуктів, якщо у тебе є такий модний холодильник з різними відділеннями.
https://www.pennyaca...no-250-g-528007
Така Кімбо у дорожчому Конаді в акцію коштує рупь-піісят, не знаю хто її в Пенні купує по три євро. Це робуста плюс арабіка, або упаковка майже такого кольору. І безкофеїнова Кімбо коштує 1,50 євро в акцію, а у нас в Ашані власної марки близько 80 грн. - до речі, непогана.
Опубликовано 02 Апрель 2021 - 19:01
хамон. Карл. Хамон.Та есть и такие рецепты . Не все водку жрут с хамамами
То є як Ленін але то ляжка нормальної свині та ще специфічно витримана
Не заздри
то є не рецепт а адаптаціяТа есть и такие рецепты . Не все водку жрут с хамамами
Изменено: Ugeen_K, 02 Апрель 2021 - 19:01
Слава Україні!!!
Опубликовано 02 Апрель 2021 - 19:24
Та яке там заздри , мені , небораці кумедно дивитись як багато хто джинами та хамамами вихваляються , та й коньк грузинський радили викинути в пропасть . Якщо я б так жер , я б вмер ., хоча в мене теж трожи зайвого - ріст 186 , вага 91 .
В тебе я чув 130 , то мабуть й зріст 220 .
Жена делает эклеры половину с заварным кремом , половину со сгущенкой , малая когда хочет сладкого , масло со сметаной колотить ленится , шукае рецепт со сгущенкой .
Я люблю готовить , ну сырники , ладушки , пирог тертый то таке, по охотке тесто слоеное полюбляю заколбасить , но там другая начинка .
Я б тебе тоже не советовал питаться готовыми салатами из кулинарии - воно гамно , но не буду , дело твое , если любишь
Опубликовано 03 Апрель 2021 - 06:41
Так начебто імпортери тих товарів в Україну закуповуються в їх супермаркетах, потім везуть до нас.
Там цена смотри скидочную . пармезан как стоил 8-10 евро так и стоит уже 10 лет.У нас в караване такой продают по 500-700
По-перше, я там жив декілька тижнів і харчувався продуктами з супермаркету, які мені готували на кухні, приблизний порядок цін я за пару років не забув.
По-друге: ми можемо подивитися безпосередньо на сайті їхнього супермаркету: https://www.pennyaca...egoryName=Burro
1,89 і італійське, і німецьке, за 250 грам.
У CONAD буде без акції дорожче, бо Конад взагалі дорожчий, ніж Пенні, але продукти стандартної якості, типу звичайного масла 82%, купують у Пенні. У Конаді купують
Вот и прикинь логистику больше 1000 км там у них стоит 50 грн , я уже даже таможню и налоги не беру , но евро с кг ты отдашь по любому за переход.
Холодильник не обязательно модный))) , но у меня есть отделения там храню в основном масло и сало тк в холодильнике стоит +3, а там всегда холодней думаю 0.
По домашнему маслу ,когда раньше брал, самое не удобное оно все крошиться и формы делают круглые)))
Иду за домашним творогом и молоком .110 грн это кг сыра и 1.5 молока)))
Изменено: an76, 03 Апрель 2021 - 06:44
Опубликовано 03 Апрель 2021 - 20:05
Ну вы и жрёте.
Та хіба то жерем...
То так ... Піджераємо.. )))
Дома та на роботі )))
Прикрепленные файлы:
Слава Україні!!!
3 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 3 гостей, 0 скрытых