Запасы подсолнечника по состоянию на 1 марта уменьшились по сравнению с показателем 2020 г. на 31%.
Изменено: ШВАРЦ, 23 Март 2021 - 18:52
Опубликовано 28 Март 2021 - 14:09
Они даже табличку по запутанной системе составляют.
https://www.rbc.ua/s.../img/2_3827.jpg
Слева надо писать подорожание, а справа ...
В мутной воде легче рыба ловится.
Не имею ввиду, что здесь, но это у них нужно искоренить.
Ну и министерство называется плохо.
Министерство развития экономики, торговли и сельского хозяйства Украины.
Опубликовано 29 Март 2021 - 15:31
покупаю у контрабандистов польское сливочное масломатінка божа... ще є контрабаси )))
польске масло є різне... Млечна долина досить непогана ...
не прогоркаетото новина...
то що таньше беруть та везуть до нас то акційне...
смачніше взяти місцеве в приватника або в знаомої господині
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 29 Март 2021 - 15:47
покупаю у контрабандистов польское сливочное масло (евросоюзовское) дороже на 10-15 грн, не прогоркает и вкус лучше.
надо спросить про подсолнечное, вдруг дешевле
А чего и вправду не брать домашнее ? Если так обеспокоен качеством, куча частников делают и то и другое. Я если на дачу езжу всегда беру три десятка яиц, цена вот на этой недели была по 40 грн. куры бегают по огороду живность видна))) Молоко и творог заказываю на выходных уже 3 года у одной и той же семейной пары.
Опубликовано 30 Март 2021 - 12:07
раньше на стихийных были, сейчас их ганяет полиция. на центральном рынке перепродаваны или химики, че намешали, как делали, в каких условиях. извините, но я брезгливый, особенно если ролики в ютубе глянуть как ванны молочные принимают когда сыр делают
Опубликовано 30 Март 2021 - 13:01
Якось дороговато по 100 грн пачечка маслаА що ти хотів?.. хороше дешевим не буває
Тобі вибирати: або нормальне масло нормального європейського виробника, обо оте фуфло, що поряд, за 53 грн
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 30 Март 2021 - 13:21
В тому президенті крім дорогої обгортки і реклами нічого немає
Хазяїн отієї другої торгової марки настільки патологічно скупий, шо для реклами свойого фуфла використовує безплатних корисних............ гмм............. просто корисних
Изменено: Щукарь, 30 Март 2021 - 13:28
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 30 Март 2021 - 13:26
Останнім часом з"явилося багато польської молочки. Задоволений як її ціною, так і якістю.
У нас кошку называют кошкой.А у нас "кішкою"
Або котом
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 30 Март 2021 - 13:44
Давно скептично ставлюся до домашніх яєць. Крім того, що розмір і колір жовтка там буває різним, нерідко гіршим, ніж з птахофабрики, ще й треба слідкувати, щоб не трапилося зіпсоване, бо кинути його кудись - зіпсувати купу дорогих продуктів.
Теоретично - звичайно, домашні по-своєму кращі.
З птахофабрик - "Ясенсвіт" С0 і СВ дуже ОК.
"Лакталіс Україна", який у нас випускає "Президент" - ніякий не преміум, його років десять назад ганяли за порошкове молоко. Ну, хоча б не за фальсифікат. Я їхній сир купую інколи, коли є акція, і сметану під марками мережі Фоззі Груп, але платити зверху там немає за що. До речі, на ньому "солёное", якщо я правильно на фотці бачу, написано російською - де і для якого ринку воно зроблене?
У нас користуется не аби яким попитом Белоцерковское по 73 грн за 400 грамм.
А цих ганяли саме за фальсифікат. Білий розсипчатий сир у них на смак не найгірший - не знаю наскільки він молочний, може у сирі пальмове масло легко приховується.
Опубликовано 30 Март 2021 - 14:12
Давно скептично ставлюся до домашніх яєць.Домашні яйця бувають різні. Часто-густо домашні кури сидять в клітках і отримують "домашній" і, як правило, несбалансований корм. Про яку якість в таких випадках можна говорити?
Сир зазвичай розводять картопляним крохмалем.Крохмаль недешевий, який економічний сенс в цьому?
В напівфабрикатах типу вареників та інш., сир фальсифікують манною крупою. Знаю точно, бо син, будучи студентом, підробляв ліпкою пельменів та вареників. Ліпив не руками, звичайно, а на італійському обладнанні.
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 30 Март 2021 - 14:17
Крохмаль недешевийКонкретно укажи цену.
Домашні яйця бувають різні.Все по 40. Например.
https://prom.ua/p138...ohmal-200.html?
Опубликовано 30 Март 2021 - 14:19
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 30 Март 2021 - 17:07
Якось дороговато по 100 грн пачечка масла:
То немного другое масло, с душком, на любителя(с)
Из нета:
А теперь отличие КИСЛОСЛИВОЧНОГО масла от СЛАДКОСЛИВОЧНОГО: если углубиться в технологию, то обычное масло (СЛАДКОСЛИВОЧНОЕ), к которому привыкло большинство народа, делается по принципу: взял чистые сливки - сбил их в масло, то КИСЛОСЛИВОЧНОЕ масло делается по-другой технологии - в сливки добавляется ЗАКВАСКА на АРОМАТОобразующих бактериях, и масло производится из СКВАШЕННЫХ сливок, благодаря чему у масла появляется вкус с кислинкой и потрясающий аромат! Люди, прошу, если вы не привыкли к такому маслу, то не надо писать, что оно ненатуральное или, что еще хуже, с ароматом маргарина - у него просто другая технология и состав! Я могу вас заверить как технолог, что масло отличное и полностью натуральное! =)
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 30 Март 2021 - 22:41
Крохмаль недешевий, який економічний сенс в цьому? В напівфабрикатах типу вареників та інш., сир фальсифікують манною крупою. Знаю точно, бо син, будучи студентом, підробляв ліпкою пельменів та вареників. Ліпив не руками, звичайно, а на італійському обладнанні.Керував італійським обладнанням? Як людей плющать понти на форумах. Ну ліпив руками, ну і що? В мене жінка ліпила руками вареники в ресторані, "італійська" машина поломалась. Чому люди цураються робочих професій? Одні обригархи на форумі. Тьфу, понти ріжете, а перед покупкою рульової тяги за 200 гривень місяць тут радитесь.
Опубликовано 31 Март 2021 - 07:25
Тьфу, понти ріжетеЧому ти так розхвилювався?..
Це в ресторані можна наліпити вареників/пельменів руцями, але не при масовому виробництві. Більше того - в нормальному ресторані навіть пасту, лапшу по-нашому, самі катають і ріжуть. Уяви собі, скільки коштувала б така лапша "хенд мейд" в супермаркеті
Чому люди цураються робочих професій?Де я щось говорив про зневагу до людей робочих професій?.. Мова була про способи фальсифікації сиру.
По-друге: частенько поряд зі своїм робочим компом ставлю паяльну станцію і паяю-паяю-паяю, аж дим коромислом іде.
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых