капеееец, опять ехать..Нє, торопіцца не надо!..(с) Кавказская плєнніца
Акція закінчилась Хоча і без акції відношення ціна/якість хороше.
Опубликовано 15 Февраль 2021 - 13:52
капеееец, опять ехать..Нє, торопіцца не надо!..(с) Кавказская плєнніца
Акція закінчилась Хоча і без акції відношення ціна/якість хороше.
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 15 Февраль 2021 - 18:05
Rek, Это маслом назвать нельзя, скорей всего это спред. Мнение моей жены навязанное на Ютубе.
Нормальное масло, лучше рошена точно, так и есть двух видов упаковки, пробовал и то и то, если по акции, то рулит.
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 15 Февраль 2021 - 18:31
Нормальное маслоЕсли не смотреть ютуб и проверить по методике Троя.
Просто цены на витрине стоят , как за 200гр.. А продают 180. "Девочки ошиблись" (с)Одна Фора.
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 15 Февраль 2021 - 20:42
А я слышал ( и слух этот мною проверен ) что название Вологодское запатентовано именно на вологодщине и другим его использовать запрещено . Может быть ферма пишет не вологодское а вологодське , типа не то название .
Но по идее учитывая кражу торговой марки , должна быть бадяга .
Изменено: Шусман, 15 Февраль 2021 - 20:44
Опубликовано 16 Февраль 2021 - 10:00
Масло Рошен это лучшее масло в мире!!!А ця недолуга реклама була узгоджена з власниками ресурсу?..
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 16 Февраль 2021 - 10:07
Там свежего молока нет ни капли. Молочные жиры и далее по технологии производителя.
він про лубрікант а не про харч.
Опубликовано 16 Февраль 2021 - 14:15
Ніколи не купую нічого, що випускається "Тульчинкою" (включно з "Фермою" і "Преміалле"), після історії з цим дядьком:
https://cripo.com.ua...ndals/?p=52040/
https://www.kommersant.ru/doc/910743
До речі, у них є "Ліпецкая фабрика", тільки у Бєлгороді.
https://tulchinka.ru/kompaniya/
Опубликовано 16 Февраль 2021 - 15:11
Ніколи не купую нічого, що випускається "Тульчинкою" (включно з "Фермою" і "Преміалле"), після історії з цим дядьком:
Помню ту историю, тоже тогда отказался от тульчинки, прошло время появилась ферма, все забылось, спасибо что напомнил.
Опубликовано 16 Февраль 2021 - 18:47
хтось ходить в сепарський АТБ?ТМ «Золотий резерв», сыры в АТБ
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 16 Февраль 2021 - 20:19
ТМ «Золотий резерв», сыры в АТБ
Не бачив. Я в АТБ не беру тверді сири і ковбасні вироби, вони там своєрідні - або мутних торгових марок, або звичайних, але втридорога. В АТБ є цікавий асортимент за хорошими цінами, але не це.
До речі, про АТБ: їхній квас "Своя лінія Хлібний" - це "Квас Тарас", виробництво того ж "Карлсберг Україна", ціна в 1,5 рази нижча, на нього ще й акція часто, хоча ціна і без акції непогана.
хтось ходить в сепарський АТБ?
Аякже.
Опубликовано 16 Февраль 2021 - 20:51
Ну я четыре года в рошен не хожу , а шо ?
А я хожу.... Зара там дуже смачні лімонні тарти та шоколадний брауні...
або мутних торгових марок+1
ЗІ:Взяв знов крафтові зефірки... Смачно...
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 16 Февраль 2021 - 22:25
Не бачив. Я в АТБ не беру тверді сири і ковбасні вироби, вони там своєрідні - або мутних торгових марок, або звичайних, але втридорога.
Теж не беру, а сир "Моцарелла" 250гр
хтось ходить в сепарський АТБ?
Інколи на гарні знижки захожу, а так народ ходить аж бігом.
Опубликовано 17 Февраль 2021 - 01:18
хтось ходить в сепарський АТБ?Тільки сьогодні заходив, купив помелку(39 грн/кг) і крем Нівея для рук. А які ще варіанти, коли на спальний район три АТБ і Варус? Причому один АТБ в сусідньому будинку, до другого(чорного) 5 хв. ходу, а до Варусу - 10 хв.
Я в АТБ не беру тверді сири і ковбасні вироби, вони там своєрідні - або мутних торгових марок, або звичайних, але втридорога.А також риба. Бакалія, молочка, різні напої, різні консерви - більш-менш норм. Асортимент невеликий, але й магазинчики відносно малі.
Опубликовано 17 Февраль 2021 - 06:06
А я хожу.... Зара там дуже смачні лімонні тарти та шоколадний брауні...
ЗІ:Взяв знов крафтові зефірки... Смачно...
Ха ха ха , чи не ти жалівся шо наїв кіло пять , чи шість за останній рік ? Чи то не ти ? та мабуть там трохи більше чим десять .
В твоему випадку рошен то твій враг , та й лимону в тому тортику не більше чим в пластиковій бутилці із під лимонаду .
А ще й ковбаси , голонки , салати , шовдери , крафтові сири , наїдки , копченості , французське курча , - й це тіки легкий перекус перед вечерею .
Не ходив би ти ще й в рошен
Изменено: Шусман, 17 Февраль 2021 - 06:15
Опубликовано 17 Февраль 2021 - 12:21
Нормальное масло, лучше рошена точно, так и есть двух видов упаковки, пробовал и то и то, если по акции, то рулит.
Тоже берем это из того , что есть самое нормальное. Брали и метро и всякое когда этого нет . дак оно в холодильнике не замерзает еще и распадается . Пошло на блинчики на протирку сковородки)))
Опубликовано 17 Февраль 2021 - 15:26
paa, с Днюхой
Спасибо!
. Брали и метро и всякое когда этого нет . дак оно в холодильнике не замерзает еще и распадается . Пошло на блинчики на протирку сковородки)))
Масло метровских марок лучше не брать.
оборот 2020 у них 150 млрд, кажись.
Вроде на первом месте среди торговых сетей.
Опубликовано 17 Февраль 2021 - 20:19
ганьба тобі....
тільки самопокарання через масло попустить... самобичування допоможе тобі знайти шлях істини....
я даже не знал, что есть такое масло - рошен! честно! ща жену спрошу....
пришла, говорит та не видела....
мы що з іншої планети?
по теме в Сильпо покупаю морскую капусту с красным перцем! в рыбном отделе, где все на вес! кто любитель - попробуйте! просто вау и цена 5 грн за 100 грм
0 пользователей, 3 гостей, 0 скрытых