Реклама
Цены на продукты питания в УкраинеРеальные цены на продукты питания в магазинах - каждый может сравнить со своим регионом или страной
Опубликовано 31 Январь 2021 - 20:18
Твої слова[b]-[color=rgb(40,40,40)][font=arial]бельгийцы отказались от европейских требований и колотят шоколад по собственным нормам
Я не уверен , что то слышал что бельгийский шоколад особенный в Европе , и готовят часто по старинным рецептам , но то что полностью отказались , вряд ли , та это и не важно .
Раньше я любил Тростянецкий шоколад , я оттуда родом и переел его в детстве немеряно , ихний шоколад Корона был очень вкусный . Сейчас - не то . Перестал покупать , случайно надыбал на Житнем рынке магазинчик с классным немецким шоколадом , вкусный . Там же и сыр беру польский и немецкий ( не знаю , может он на самом деле и китайский )
Опубликовано 31 Январь 2021 - 20:28
в метроГлянув у них є миндальне борошно по хорошій ціні... хоча я "лінива жопа"(с) кудись їхати, але таки прийдеться
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 31 Январь 2021 - 20:50
Глянув у них є миндальне борошно по хорошій ціні
Досить непогане .
Краще ніж ГрінФуд
пєлємєні любите зі присмаком...
Пельмень має назву Макарун )))
Изменено: Ugeen_K, 31 Январь 2021 - 20:54
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 31 Январь 2021 - 20:55
я там трішки не так написав...А я про жіночі принади подумав))
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 31 Январь 2021 - 21:18
та Ви пане гурман... пєлємєні любите зі присмаком...Коли не можна навіть звичайну печеньку згризти, то поневолі станеш
Пельмень має назву Макарун )))А пан таки розуміється на кулінарних збоченнях!
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 31 Январь 2021 - 21:25
Досить непогане . Краще ніж ГрінФудУ них ще акційна червона чечевиця цієї торгової марки.
І сухарик італійський...
Таки вже не сприсну, прийдеться таки їхати
Опубликовано 01 Февраль 2021 - 11:37
Почитав за хліб, та пригадав, який був гарний Бородинський років так 10 тому. Зараз його нема ніде. Одна назва!
Чи може хто зустрічав???
В пекарнях маркетов, и заведений типа "булкин дом" Но тоже лет 5 назад, и по цене примерно 50 грн за пол кило. Сейчас вкус уже не тот, а ценник по прежнему козячий.
Опубликовано 03 Февраль 2021 - 06:26
Андрей , я удивлен не меньше твоего , но есть такая теория
"Тоска по настольгії"
А ще ... можна було груші окалачувати)) тай баби давали )))
А яки сенс в той кірці??
"Униле копро" такі спогади.
Жерли бо вибору не було...
Лакомство курча.... Хліб маслом помазати і посипати цукриком...
"А масло яке було ))) А молоко нерозведене прямо в бідоні))) Яку старану... "- ото звичні вислови типової людини яка підростала в совку
Не дай боже так зголодніти...
Навіть перелік моєї звичайної вечері повністю дизгармонує з совком...
Про ковбаси, голонки, салати, шовдери, крафтові сири та наїдки - навіть не буду починати...
Мене не дивує якщо людина бере спред, дешевий хліб, погане мясо, бодяжну горілку. То вона й рахує що все навколо несавапа ))
Опубликовано 09 Февраль 2021 - 19:42
Почему яйца не подешевеют? Они каждый год весной начинают дешеветь.
“Що таке яйце? Це результат достатньо складного технологічного процесу. Тобто 60% яйця — це комбікорм, це кукурудза, це за минулий рік зростання ціни на світовому ринку. Яйце — це мікроклімат. Тобто це енергоносії, які виросли в ціні, які напевно будуть зростати й далі. Яйце — це заробітна платаня персоналу, що обслуговує, а з першого січня на 22% зросла мінімальна заробітна плата. Зараз собівартість яйця приблизно 2-2,50 гривні, а десяток - 25 гривень. Це пряма собівартість. Накиньте ще приблизно 5-7 % рентабельності, плюс надбавку, плюс пакування й у вас буде яйце на сьогодні - 35-40 гривень за десяток. Насправді ви маєте розуміти, що все те, що зверху накидається на виробника він це миттєво кладе у собівартість своєї продукції. Так от, власне, і далі буде зростання ціни на 5-7%”, — наголосив він.
Така сама ситуація з курятиною, яка дорожчає разом з комбікормами, продовжив Пендзин.
“Курятина, так само як і яйця, — результат промислової діяльності. Максимум 7% зростання ціни. З хлібом, ймовірно, буде щось подібне. Ось такі мої прогнози. Вже не так багато, тому що все що могло, воно вже відбулося через енергоносії”, — додав Пендзин.
Доповнення
Курятина продовжує займати першу позицію серед споживання українцями. Якщо споживання свинини в розрахунку на душу населення стабільно коливалося близько позначки 15 кг на рік, то курятини зросло з 23 кг до 25 кг. Яловичини ж середньостатистичний українець в середньому споживає 5,5 кг за рік. Популярність курятини пояснюється доступним економічним фактором.
Раніше повідомлялось, що курятина може подорожчати на 40% і коштувати 80-90 грн за кг тушки.
Опубликовано 10 Февраль 2021 - 02:01
Це пряма собівартість. Накиньте ще приблизно 5-7 % рентабельності, плюс надбавку, плюс пакування... плюс ціну шикарних яхт монополіста і "курячого короля" Косюка, найдорожча з яких коштує 180 млн. доларів.
Опубликовано 10 Февраль 2021 - 20:30
Яйца . Есть у меня знакомые в Израиле , давно уехали , но изредка приезжают в гости ,звоним чаще . так вот , яйца у них , говорят , больше половины украинских , если с Украины долго не везут , у них сразу возникает дефицит .
Звонят , говорят что вчера прилетел самолет с яйцами , на следующий день у нас яйца сразу по тридцать .
Вроде бы начали дешеветь немножко после нового года , но потом прочитал информацию что подписали договор с Сирией , цена на нашем рынке опять среагировала незамедлительно . Да , да , с сирией .
Опубликовано 11 Февраль 2021 - 10:49
Яйца больше половины украинских , если с Украины долго не везут , у них сразу возникает дефицит .
Ось стаття навіть про це. Які літачки возять туди яйця)
https://cfts.org.ua/..._v_izrail_58198
Опубликовано 14 Февраль 2021 - 21:09
Чтобы не офтопить , скажу что творог сегодня купить не удалось . Мои тетки не приехали , а у перекупок творог говнячий .
Мої сьогодні приїхали із запізненням 18 хвилин, при тому, що ця машина в принципі на 20 хвилин приїжджає і їде далі. Творог у них пересушений, а все інше добре.
Місяць назад все, крім сметани (30 грн. за 0.5 кг), подорожчало - молоко з 17 до 18 за літр, згущонка звичайна з 25 до 30 за 0.5 кг, згущонка варена - з 30 до 35.
Опубликовано 15 Февраль 2021 - 02:25
наконец доехал до Метро!Також затарився там "олівичем"(с) Славний Друже Обломов.
А ще приємно здивували ціни на чечевицю, як зелену, так і червону.
Опубликовано 15 Февраль 2021 - 08:31
капеееец, опять ехать
зверни увагу на сир Брі метровської торгової марки по 0.5 кг (здається 129 грн, акційний був 109).
Сир бомба, якщо дата упаковки біля місяця, то раджу не розпаковувати а потримати в холодильнику десь тиждень. Дозріває повністю, потім зупинитись не можна. Пачка за раз може непомітно змінити місце дислокації...
Опубликовано 15 Февраль 2021 - 12:13
зверни увагу на сир Брі метровської торгової марки по 0.5 кг (здається 129 грн, акційний був 109).
Сир бомба, якщо дата упаковки біля місяця, то раджу не розпаковувати а потримати в холодильнику десь тиждень. Дозріває повністю, потім зупинитись не можна. Пачка за раз може непомітно змінити місце дислокації...
вау! люблю его) спасибо)
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых