укрмасло все +/- кафно, пардон муа
У діапазоні від пристойного до "нє очєнь" - нічим не відрізняється від німецького, італійського і польського, яке, правда, завжди 82%. Там є справді хороше масло, але є і ніяке масло, особливо італійське. Причому, я не думаю, що це фальсифікат - можливо, це такий рецепт і він використовується в кулінарії, бо на бутери я не розумію як ТАКЕ може йти.
Як визначив, що то фальсифікат і в якому сенсі фальсифікат?
Періодично МВС накриває під Києвом цехи з виробництва "оливкової" олії з асортименту цих базарних точок, переважно "Везувіо", потім їх накривають у іншому місці під Києвом, з тим же асортиментом, і так безкінечно. Плюс ціна мене і раніше наводила на підозри. Рецепт фальсифікату - рафінована соняшникова олія плюс 5-10% оливкової для запаху.
Печеня.
Зайві технологічні процеси приведуть лише до здорожчання.
Колись ти наводив цей аргумент у дискусії, що молочку невигідно бодяжити з сухого молока. Потім з'ясувалося, що дешеву молочку з сухого молока таки роблять, тобто чомусь це вигідно. Можливо, там просто не ідентичний технологічний цикл, тобто процеси не зайві, а замість якихось інших.