Як він виглядає?
Не знаю як в інших, в метро на упаковці вказується країна походження а не тільки пакувальник, причому на всіх крупах.
Опубликовано 02 Декабрь 2020 - 14:40
Як він виглядає?Як булгур тільки більш розсипчастий.
Я його готую в стилі плову. Спочатку на сковорідці готую зірвак - олія, м"ясо(0,5 кг), цибуля(0,2), морква(0,5), часник, спеції і сіль. Потім зі сковорідки загружаю в мультиварку, засипаю півкіла промитого булгура(або рис, якщо готую плов) і на палець заливаю водою. Вмикаю режим "Рис" і чекаю, поки мультя мені пропищить "Готово, йди жри"
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 02 Декабрь 2020 - 14:57
Я його готую
припусти його спочатку на сухій сковорідці на невеличкому вогні. горіховий присмак шикарний.
в принципі булгур так і підготовлюють, правда ще не промивають, але з нашими фасувальниками краще промивати. ну пропорція по воді 1 до 2,5, трохи більше чим для рису
Опубликовано 02 Декабрь 2020 - 15:44
А шо в мультіварці режиму жарити нема?
М"ясо треба спочатку обсмажити при високій температурі. Мультиварка такої не дасть. А от для того, щоб стушити щось, фарширований перець чи голубці, жаркОє - то мультиварка ідеальна, Ну і для каш, звичайно. До речі, м"ясо для жаркого я також спочатку обжарюю на сковорідці, соки при цьому "запечатуються" в м"ясі і воно виходить більш соковитим. Плюс м"ясо отримує апетитні прижаринки.
А от, приміром, тушена капуста краще виходить на сковорідці, бо втрачає зайву вологу. В мультиварці вона водяниста, така собі... бє-є-є...
Теща дивується, що добре готую і багато знаю з кулінарії. Відповідаю: ви вчилися готувати у своєї матері, яка в кулінарії дилетант-любитель. А я вчуся готувати(на Ютубі, звичайно) у профі зі світовим ім"ям - Гордона Рамзі, Джеймі Олівера та інших
припусти його спочатку на сухій сковорідці на невеличкому вогні. горіховий присмак шикарний.
Це добре з любою крупою, але трохи гєморно
Араби в студентській общазі навіть вермішель обжарювали спочатку на маслі, а потім варили як звичайно.
Изменено: Щукарь, 02 Декабрь 2020 - 15:52
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 02 Декабрь 2020 - 16:30
це правильно саме з булгуромО"кей, вмовив, спробую
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 02 Декабрь 2020 - 17:37
Агентство з продовольства Сінгапуру (SFA) дозволило продаж штучного м’яса, яке виробляє американська компанія Eat Just з м’язових клітин тварин. Це перший такий випадок у світовій практиці, повідомляє BBC.
М’ясо Eat Just вирощене в лабораторіях.
Будет дешевле наверное. Или натурпродукт подорожает.
Опубликовано 02 Декабрь 2020 - 17:55
вообще то мну взял ещё год назад 10 разных брендов масла в местном маркете и провёл нехитрые тесты выбрал - 4, их и покупаю
Сегодня "Молендам вологодское" (Староконстантинов) по 52грн\200г протестировал. Исходя из теста - лажа какая-то, вода почти прозрачная, подскочило вверх секунд за 15-20. Развесное в натоптанном месте и дешевле в тесте ведёт себя гораздо лучше. Развесное из Харьковской обл. возят.
трой, какие именно бренды на сейчас юзаешь, кроме озвученных Милеко, Балаклеевское, Харьковское?
Опубликовано 02 Декабрь 2020 - 18:22
трой, какие именно бренды на сейчас юзаешь, кроме озвученных Милеко, Балаклеевское, Харьковское?
дык их и юзаю
Сегодня "Молендам вологодское" (Староконстантинов)
лучше вологодское рудь возьми, тоже ничё было, хоть и чуть похуже харьковского
подскочило вверх секунд за 15-20.
а при перемешивании после этого, на мелкие шарики не распадается?
Изменено: трой, 02 Декабрь 2020 - 18:23
У человека нет свободного выбора до тех пор, пока есть эмоциональная привязанность к системе убеждений...
Опубликовано 02 Декабрь 2020 - 18:47
Будет дешевле наверное.З якого це дива?.. Зайві технологічні процеси приведуть лише до здорожчання.
Навіть веганські котлети зі штучного м"яса, яке вироблене чисто з рослинної сировини, коштують в рази дорожче за натуральні.
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 02 Декабрь 2020 - 18:56
веганські котлети зі штучного м"яса
Ось тут тестили такі "котлетки":
Зацініть їх ціну
Изменено: Щукарь, 02 Декабрь 2020 - 18:56
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 02 Декабрь 2020 - 19:23
Навіть веганські котлети зі штучного м"яса, яке вироблене чисто з рослинної сировини, коштують в рази дорожче за натуральні.
Не зрозумію я цих веганів в плані, нафіга копіювати продукти з мяса, на вид, котлети, сосиски ковбаси і т.д. ???
https://myastoriya.c...oQaAuilEALw_wcB
А я вчуся готувати(на Ютубі, звичайно) у профі зі світовим ім"ям - Гордона Рамзі, Джеймі Олівера та інших
В них все якесь дуже від нас відсторонене і з таких продуктів, що ще фіг знайдеш.
Мені, як мужику, має бути все просто і смачно.
Ось тут тестили такі "котлетки":
Грилькова і Обломова інколи дивлюсь.
Изменено: vovan8706, 02 Декабрь 2020 - 19:29
Опубликовано 02 Декабрь 2020 - 19:52
В них все якесь дуже від нас відсторонене і з таких продуктів, що ще фіг знайдеш.
Та то я козиряю заморськими фваміліями, аби тещі по вухам поїздити
А так я більше дивлюся
Грилькова і Обломова
Лазерсона, Емел"яненка
нафіга копіювати продукти з мяса, на вид
Так отож...
Не вживаєте м"ясо, так і нефіг з брюкви ліпити "фальшивого зайця"(с) Дванадцять стільців
Изменено: Щукарь, 02 Декабрь 2020 - 19:53
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 02 Декабрь 2020 - 20:00
Не вживаєте м"ясо, так і нефіг з брюкви ліпити "фальшивого зайця"(с) Дванадцять стільців
https://vega-market....siski_pashteti/
Опубликовано 03 Декабрь 2020 - 20:18
Сегодня "Молендам вологодское" (Староконстантинов) по 52грн\200г протестировал.Кінська ціна як на доходи населення.Наше масло найліпше в світі,туристи додому в аеропорту його купляють,друзі з Польщі і Германії просять привезти коли їдем до них.Ціна від 1 до 1.50 євро за 250 гр.
Опубликовано 03 Декабрь 2020 - 20:55
?
Наше масло в гамериках коштує дорого,навіть на знижці.
Не реклама.
https://www.smithsfo...r/0076770700106
Опубликовано 03 Декабрь 2020 - 22:31
Дружина також бере тільки це. До 2 євро по акціїНаше масло в гамериках коштує дорого,навіть на знижці.
Не реклама.
https://www.smithsfo...r/0076770700106
Опубликовано 04 Декабрь 2020 - 08:21
Пишите где такие цены. Дабы было всем понятно.
Дружина також бере тільки це. До 2 євро по акції
Брось в рюмку с кипятком для проверки и сравнения качества.
2 евро - это 70 грн.
Кінська ціна як на доходи населення.Знач надо доходы приподнять, чтобы 52 грн не казались, чем то несправедливым. Но это все равно меньше 70-ти.
Опубликовано 04 Декабрь 2020 - 09:35
Но это все равно меньше 70-ти.Я писав за 250 грам(Ціна від 1 до 1.50 євро за 250 гр)
,а 52 гривні то 200 грам.Виходить що в нас ціна за 200 грам 0.80-1.2 євра при дуже різних доходах.А молочні продукти взагалі як колись в совку від домашньої корови.Корови круглий рік тут в полях травку жують.
Опубликовано 04 Декабрь 2020 - 12:45
Я писав за 250 грам(Ціна від 1 до 1.50 євро за 250 гр)
,а 52 гривні то 200 грам.Виходить що в нас ціна за 200 грам 0.80-1.2 євра при дуже різних доходах.А молочні продукти взагалі як колись в совку від домашньої корови.Корови круглий рік тут в полях травку жують.
Пишите где такие цены. Дабы было всем понятно.
Клещами вытягиваю : где у вас..?
Опубликовано 04 Декабрь 2020 - 12:47
Це скільки на наші гроші?Тема про ціни в Україні
Дістав вже своєю нав"язливою рекламою
Нехай Порошенко засуне своє дороге масло собі в дупу: затарився маслом Клуб сирутм по 28,90, закинув в морозилку.
https://gotoshop.ua/...16069002955009/
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
0 пользователей, 3 гостей, 0 скрытых