Кстати, кто-то нибудь настоящую сгущенку видел на прилавках
Вкусную или натуральную?
Опубликовано 29 Ноябрь 2020 - 16:50
Кстати, кто-то нибудь настоящую сгущенку видел на прилавках? Не в те времена, а в данное.
Бачив...
Але виробник Франція та Канада...
Але канадська занадто жирна...
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 29 Ноябрь 2020 - 17:44
питання на наступний четвер :-) (хоча з локдауном тепер не відомо)...А звідки назва?
Изменено: lame, 29 Ноябрь 2020 - 17:48
Опубликовано 29 Ноябрь 2020 - 19:49
там карамель сплошнаяА ще радіонукліди.
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 29 Ноябрь 2020 - 20:02
А білорусь нє? (рогачев)
Не... То як наші Стожари або Ічня...
После Канадскої, інша не смакує.... Підозра що на її фоні і "радянська" пасує...
Але вона занадто масляна.
Гріб собі ложкою, не підозрюючи...
щось я в ній такого суперового не знайшов... як і в їхньому зефірі....
ЗІ: Я маю спорчений смак бо беру сільські, крафтові або іноземні продукти ))
Изменено: Ugeen_K, 29 Ноябрь 2020 - 20:10
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 29 Ноябрь 2020 - 20:11
От в тому і справа, що якщо нормальної не має давно на ринку, то як її смак (нормальної) взнати?. Іншу молочку можна в селі брати, а от із згущеним молоком як?
Ту саму канадську як спробувати? Глянув на айхербі - немає, ібей заполонила та сама рогачевська і "фромрашагост".
Опубликовано 29 Ноябрь 2020 - 20:15
Іншу молочку можна в селі брати, а от із згущеним молоком як
Якщо бажаешь автентичності то бери німецьке або французьке... Воно інколи зявляється в продажу маленкіх експортових гендлів
Пострадянскі країни грішать пальмовим та рослинним маслом та крохмалем..
Навіть прибалти скотилився з згущенкою в повне ....
фромрашагост
Якось пробував рашкованську гостовану (дуже давно) ... Ото жесть.... Реклами повно але вона реально неїстивна..
Спробуй собі сам зробити з сухого молока, цукру та нормального масла.. ))))
Изменено: Ugeen_K, 29 Ноябрь 2020 - 20:20
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 29 Ноябрь 2020 - 20:20
Надо давать время вкусовым рецепторам для анализа.Пити прямо з трилітрового слоіка )))
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 29 Ноябрь 2020 - 20:22
Підозра що на її фоні і "радянська" пасує..Не, если только канадцы ничего нового не придумали.
Якось пробував рашкованську гостовану (дуже давно) ... Ото жесть..Банку надо было всё таки вскрыть.
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 29 Ноябрь 2020 - 20:23
Не, если только канадцы ничего нового не придумали.
А що там меткувати... Ваккуум, температура, цукор... і головний інградієнт якісне коровяче молоко...
Банку надо было всё таки вскрыть.Два отвори -наше ВСЕ
Изменено: Ugeen_K, 29 Ноябрь 2020 - 20:25
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 29 Ноябрь 2020 - 20:23
бери німецьке або французьке...Австрийское самое луТшее. Из пробованных. Но до "той" не дотягивает. Жидковато.
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 29 Ноябрь 2020 - 20:26
Жидковато.
Нутріція?? Бебі....???
У фрацузів теж рідке..
Воно ж розраховано щоб наливати а не ложкою хлюпати
Изменено: Ugeen_K, 29 Ноябрь 2020 - 20:27
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 01 Декабрь 2020 - 20:08
каша пшеничная сорта дрекАртек.
Цей сорт завжди був дорожчим за звичайний, але не на стільки. Взагалі всі крупи здорожчали і не тільки крупи
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 02 Декабрь 2020 - 09:54
маслом Рошенмасло как масло, не хорошее, но и не плохое
Епоха бідності скінчилася - платіть!приятель специализируется на закупке кукурузы, сказал - наедайтесь курицы и мяска, грядет подорожание по причине неурожая зерновых
Опубликовано 02 Декабрь 2020 - 10:22
укрмасловсе +/-
хоча альтернативу можна знайти
я крупи в метро тарю, досить часто акційні пропозиції на якісні речі. з крайніх - рис камоліно, просто бомба по ціні пачки макарон чумак
просто звертати увагу на походження, вони принаймі вказують країну. той же булгур турецький взагалі супер (а може бо без масла... )
Опубликовано 02 Декабрь 2020 - 10:32
укрмасло все +/- кафно, пардон муа
Я таке про пиво чув.
Бував в Ужгороді, там перепробував десятки два привозного з ЕС - нічого особливого і нічим не відрізняється від нашого.
Думаю, тут більше грає роль стереотип і самонавіювання.
також торгує фальсифікованою (як і майже вся оливкова олія на ринках) оливковою олією у металевих каністрах.
Як визначив, що то фальсифікат і в якому сенсі фальсифікат?
Опубликовано 02 Декабрь 2020 - 11:17
пачки макарон чумакТакож, мабуть, як і всі українські з м"яких сортів пшениці? Затарився італійською Барилою по акції і тягаю потихеньку.
булгур турецький взагалі суперТільки турецький весь інший, який пробував
+/- кафнояк каже Юля
а че все молчат про бутылку воды газированной от 5 грн литр за водуЧекаємо коли стане дорожче за бензин, як при совку
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 02 Декабрь 2020 - 11:53
Зараз найчастіше вживаю крупу булгур.
Булгур премія з Фори норм, десь 34 грн за кіло, з маслом Рошен
Теж був підсів на булгур, брав в метро по 3 пачки, як вжили 6-7кг так більше не тягне.
Рошен вже не по акції, ціна повернулась до 42,49
Якраз на дорогих чумак пише турецькі, але готові як наші. Вже кілька років їх не купую. Метровські італійські та ще по акції саме те.
І в Сільпо бувають акції на італійські, беру від 17 до 20грн за півкіло, а АТБ бувають також акційні їхнього імпорту, беру гнізда по 25-28грн
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
0 пользователей, 5 гостей, 0 скрытых