Свиню розділують спеціальним чином.
ти свиню сам розбирав?
або хоч бачив як це робиться
в живу
не в Ютубі
сало знять якось по особливому не можливо
знімаєш підрізаючи ножем
можна через спину починати, можна з боків, після того як підчеревину зняв
м"яса більше, ніж є в прорості, на салі не залишиш, бо то вже буде не прорость (яка знаходиться між слоями сала) а м"ясо на салі
свиней, щоб було сало з проростю не розбирають спеціальним чином, а годують спеціальним чином
і сало генеральське, не на всій свині, його з бочків знімають, і не дуже багато
тому й дороге
а добрий колій сало може зробити трохи м"якшим, запашним, шкурку висмажить
але якщо свиню однією картоплею годували, то ніякий колій-віртуоз те сало смачним не зробить
свиней сам не колов
тільки смалив і розбирав
анатомія внутрішніх органів, м"язів і скелету , як у людини
приблизно
Den Bpovary, Базар на Лісовій
павільйон з м"ясом
у тітоньок можна купити гарне сало по адекватній ціні
ввечері, десь о 18