Юстас, при всій повазі, я за 42 роки ні разу не бачив в продажу копчених говяжих ребер
свинячі бачив і купував, баранячі (як виявилось козячі) на базарі в Борисполі купував, ребра риби Толстолоб бачив і їв
коров"ячі копчені ребра не бачив.
Опубликовано 21 Март 2018 - 13:43
Юстас, при всій повазі, я за 42 роки ні разу не бачив в продажу копчених говяжих ребер
свинячі бачив і купував, баранячі (як виявилось козячі) на базарі в Борисполі купував, ребра риби Толстолоб бачив і їв
коров"ячі копчені ребра не бачив.
Опубликовано 21 Март 2018 - 16:14
Юстас, при всій повазі, я за 42 роки ні разу не бачив в продажу копчених говяжих ребер
Я теж не бачив.
В рецепті написано-говядина.
Я кладу копчені ребра
.Хочеш клади говядину,хочеш смачніше-клади копчені ребра.
Так норм?
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 21 Март 2018 - 16:21
Я теж не бачив.
В рецепті написано-говядина.
Я кладу копчені ребра
.Хочеш клади говядину,хочеш смачніше-клади копчені ребра.
Так норм?
да я просто покуштувати хотів копчених яловичих реберець
на днях буду в Ужгороді, то хочу купить пару кіло шовдаря закарпатського
смачна штука
кажуть
Опубликовано 21 Март 2018 - 16:45
да я просто покуштувати хотів копчених яловичих реберець
при сильному бажанні-можеш закоптити)Потім скуштувати)
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 21 Март 2018 - 17:51
Я москаль з Франківська)
http://karpatline.com/shovdar
походу ти з такого Закарпаття, як Бровари з Японії
#Я_ПОРОХОБОТ (і цим пишаюсь)
Опубликовано 21 Март 2018 - 17:54
Я москаль з Франківська)
та мы знаем что ты прошел границу по газовой трубе, небось агент газпрома
з.ы. по теме: соль начали бодяжить, уже не такая соленая
Опубликовано 21 Март 2018 - 18:01
Я москаль з Франківська)
Опубликовано 21 Март 2018 - 18:08
Самое смешное, пока жил в Франковске был москалем, в Берегово я стал бАндеровецем, а в Франковске я теперь мадяр)
та мы знаем что ты прошел границу по газовой трубе, небось агент газпрома
з.ы. по теме: соль начали бодяжить, уже не такая соленая
#Я_ПОРОХОБОТ (і цим пишаюсь)
Опубликовано 21 Март 2018 - 18:34
Коли бував в Ужгороді завжди купував. Дуже смачна штука. Копчена СК нога свиняча. М'ясо вирізане і замотане ниткою типу в рулет. Грам 300 шовдаря і плітер вина - норм вечір.на днях буду в Ужгороді, то хочу купить пару кіло шовдаря закарпатського
смачна штука
кажуть
Изменено: vovan8706, 21 Март 2018 - 18:36
Опубликовано 21 Март 2018 - 22:43
з.ы. по теме: соль начали бодяжить, уже не такая соленая
Брехня!
Скільки йшло раніше для приготування малосолу,стільки використовується і зараз.Смак-неперевершений.Біла риба-ідеальна закусь під білу горілку))
Алкашня
Де?
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 21 Март 2018 - 23:19
Zachariasz, а реклама погоджена з власниками ресурсу?
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 22 Март 2018 - 10:01
Брехня! Скільки йшло раніше для приготування малосолу,стільки використовується і зараз.Смак-неперевершений.Біла риба-ідеальна закусь під білу горілку))
может от партии зависит, но это заметил не только я, при том что люблю несоленое
Опубликовано 22 Март 2018 - 22:52
Брехня!
Скільки йшло раніше для приготування малосолу,стільки використовується і зараз.Смак-неперевершений.Біла риба-ідеальна закусь під білу горілку))
скажите, а важно использовать именно обычную соль или можно йодированную или там еще более продвинутую?)
для квашеной капусты использовал это (по центру). мож таки здря? или микроєдементі лишними не будут??
Опубликовано 22 Март 2018 - 23:06
для квашеной капусты использовал это мож таки здря?
В оригіналі-приблизно так)
Хороша закуска
Квашена капустка
И подать-не стыдно
И сожрут...-не жалко!
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 23 Март 2018 - 11:23
жрал такое пару раз... Невпечатлило.при сильному бажанні-можеш закоптити)Потім скуштувати)
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 24 Март 2018 - 01:44
Ща последний писк моды жарить на плите соли гималайской.
а у нас такое продается?)
и чёт показалось мне, что внутренняя часть стейков там не прожарилась...
по плиткам из соли - вот что-то есть, похоже:
https://prom.ua/Plit...jskoj-soli.html
Изменено: Manager, 24 Март 2018 - 13:11
Опубликовано 24 Март 2018 - 07:29
Ща последний писк моды жарить на плите соли гималайской.Кулінарні збоченці
и чёт показалось мне, что внутренняя часть стейков там не прожарилась...Там по температурі щупа визначається готовність. Для м"яса це десь 76 градусів, для тунця це видно менше. Але як на мене, то це сира риба
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 25 Март 2018 - 08:41
Тоже хочу!Ага. Мы. И шо? )))
Я вообще перешёл на итальянскую. Чище намного, потому что наша уже по цвету больше мрамор напоминает.может от партии зависит, но это заметил не только я, при том что люблю несоленое
Та тунец вообще не очень полезен.Кулінарні збоченці
Там по температурі щупа визначається готовність. Для м"яса це десь 76 градусів, для тунця це видно менше. Але як на мене, то це сира риба
0 пользователей, 11 гостей, 0 скрытых