Давно не купую продукцію "Тульчинки" під будь-якими ТМ після ДТП за участю її співвласника у Кременчуці.
https://ru.tsn.ua/uk...h-chelovek.html
http://terrafoodgrou...usiness/brands/
Опубликовано 15 Февраль 2018 - 16:49
Давно не купую продукцію "Тульчинки" під будь-якими ТМ після ДТП за участю її співвласника у Кременчуці.
https://ru.tsn.ua/uk...h-chelovek.html
http://terrafoodgrou...usiness/brands/
Опубликовано 15 Февраль 2018 - 17:47
Я також про Ферму дізнався місяць назад, а про Преміаллє рік назад.
мну мав на увазі сам різновид продукту, без згадування виробника...
може не завжди прискіпливо придивляюсь,
але молочка подобається молокія та галичина, всі інші, то вже як вищезгаданих немає
Опубликовано 15 Февраль 2018 - 17:56
До речі, Молокія в цілому ОК (у всякому разі на смак), але не масло, яке у холодильнику не замерзає, та і так не без питань. А про Галичину (і їхній Молочар) я до недавнього часу був хорошої думки, але їх масло урочисто провалило тест (разом з Яготинським, як не дивно) і я дуже засумнівався.
Так що мій вибір серед масла - Фаворит, Кагма, Люстдорф, Наш молочник, Лукавиця.
Опубликовано 15 Февраль 2018 - 18:17
Та так і зхуднути можна з таких підходом: практично всі володарі заводів-параходів-фабрик-комбінатів-торговихмарок, в тому числі і продуктових, - падлюки
Щоб не звинуватили в офтопі - це стосується і кондитерської продукції
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 15 Февраль 2018 - 19:56
Та так і зхуднути можна з таких підходом: практично всі володарі заводів-параходів-фабрик-комбінатів-торговихмарок, в тому числі і продуктових, - падлюки
Щоб не звинуватили в офтопі - це стосується і кондитерської продукції
что, и это тоже нельзя брать?
Опубликовано 15 Февраль 2018 - 21:32
Из всего списка только два слышал.До речі, Молокія в цілому ОК (у всякому разі на смак), але не масло, яке у холодильнику не замерзає, та і так не без питань. А про Галичину (і їхній Молочар) я до недавнього часу був хорошої думки, але їх масло урочисто провалило тест (разом з Яготинським, як не дивно) і я дуже засумнівався.
Так що мій вибір серед масла - Фаворит, Кагма, Люстдорф, Наш молочник, Лукавиця.
Опубликовано 15 Февраль 2018 - 22:08
Из всего списка только два слышал.
Лукавиця (Обухів) і у Києві не на кожному кроці є, Кагма (Кагарлик) також, можливо, далеко від київського регіону не від'їжджає, ТМ Фаворит розміщує замовлення у Житомирі і ще десь, географію поширення не знаю, Наш молочник навпаки - робить у Старокостянтинові (Хмельницька обл.) для себе і на замовлення інших марок, а Люстдорф - ваш (роблять у тому числі у Вінницькій обл.).
Опубликовано 15 Февраль 2018 - 23:22
Зайшов у минулому році на Бесарабку, транзитом, не був там багато років. А там цін немає в проході паралельному до фасаду ні в кого - типу підходь, запитуй. Я здивувався, звичайно, але мені нічого там не треба було.
Не пам'ятаю, чи так і раніше було. Знаю, що мої знайомі, які поруч жили, в деякі дні скуповувалися там досить вигідно.
Опубликовано 16 Февраль 2018 - 00:09
что, и это тоже нельзя брать?Я думаю ти зрозумів мій натяк на Рошен
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 16 Февраль 2018 - 00:25
памятник Ленину через дорогу подбили отцовским Жигулем. ой шуму было...) чуть ли не на теракт намекали по тем временам))І за це вас вислали в заслання в Одесу?
Жартую. Чорнобиль багатьом перекроїв долю.
Я в ці дні був в Києві - гостював у армійського друга, - і вже домовився за переїзд до Броварів, а вночі бахнув мирний атом. На слідуючий день подивився матч Динамо-Спартак і ввечері поїздом подався додому. Через декілька днів сказали по ТБ шо сталося і за переїзд прийшлось забути.
Опубликовано 16 Февраль 2018 - 00:59
І за це вас вислали в заслання в Одесу?
Жартую. Чорнобиль багатьом перекроїв долю.
Я в ці дні був в Києві - гостював у армійського друга, - і вже домовився за переїзд до Броварів, а вночі бахнув мирний атом. На слідуючий день подивився матч Динамо-Спартак і ввечері поїздом подався додому. Через декілька днів сказали по ТБ шо сталося і за переїзд прийшлось забути.
я был в 7м классе. нас гады еще на парад 1го мая погнали. дождик накрапал... двое одноклассников умерло от рака крови. мирный атом типа.
ладно. это прошлое.
Изменено: Manager, 16 Февраль 2018 - 01:00
Опубликовано 16 Февраль 2018 - 10:09
та запарковали у правой обочины на спуске. пришли с рынка -
авто стоит ударенное об ограду памятнику великому вождю...
то ли угнать пытались, то ли еще чего, так никто и не понял...
бульвар узким никогда не был, сколько там рядов тогда было - не вспомнить уже,
но думаю не меньше трех, хорошо еще, все их пересекая, не рубанули никого до ограды...
Опубликовано 16 Февраль 2018 - 10:34
До речі, Молокія в цілому ОК (у всякому разі на смак), але не масло, яке у холодильнику не замерзає, та і так не без питань. А про Галичину (і їхній Молочар) я до недавнього часу був хорошої думки, але їх масло урочисто провалило тест (разом з Яготинським, як не дивно) і я дуже засумнівався.
У Молокії дуже нове і сучасне обладнання.
Точно пам'ятаю, що хтось з наших клуберів там чи на встановленні, чи на сертифікації працював і дуже хвалив.
Продукція, імхо, дійсно смачна.
Єдине. що напрягаю, це пакети молоке меньше 1 літра, 500 гр і т.д.
Але зараз це у всіх так, мабуть ))
Думай-те
Опубликовано 16 Февраль 2018 - 12:45
У Молокії дуже нове і сучасне обладнання.
Точно пам'ятаю, що хтось з наших клуберів там чи на встановленні, чи на сертифікації працював і дуже хвалив.
Продукція, імхо, дійсно смачна.
Знаю, artist22 казав. Що не заважає хлопцям бодяжити масло. Очевидно, дуже нове і сучасне обладнання для цього придатне анітрохи не менше, ніж старе.
Я не знаю, чи не бодяжать вони все інше.
Між іншим, згущонка з рослинних жирів, якщо її правильно робити (ТМ "Ічня", ТМ "Кожен день") смачна завжди, а зі справжнього молока - не завжди. Навіть у радянські часи справжня була смачна не завжди (не дивлячись на начебто один ГОСТ) - інколи вона була недостатньо густою і це було несмачно.
Єдине. що напрягаю, це пакети молоке меньше 1 літра, 500 гр і т.д.
Але зараз це у всіх так, мабуть ))
Та у всіх... Дрібна рогата худоба вони...
Масло вже з 250 докотилося не тільки до 200, а до 180 г, і це у "Люстдорфа", який і на смак непоганий (хоча і нічого екстраординарного), і тести поки що благополучно проходив.
Сметана пройшла шлях 500 - 450 - 405 - 400 - 350 г, мало у кого ще залишилося 400.
Опубликовано 16 Февраль 2018 - 13:26
Між іншим, згущонка з рослинних жирів, якщо її правильно робити (ТМ "Ічня", ТМ "Кожен день") смачна завжди, а зі справжнього молока - не завжди. Навіть у радянські часи справжня була смачна не завжди (не дивлячись на начебто один ГОСТ) - інколи вона була недостатньо густою і це було несмачно.
Взагалі густина від свіжості залежить...вона вся практично як вода, коли свіжа...потів згущується...ти це повір мені, як людині, як пів дитинства провела на Руднянському МКК ))))
Думай-те
Опубликовано 16 Февраль 2018 - 14:14
Dunkan0, вірю. Але пам'ятаю, що в часи Союзу у нас була згущонка Первомайського і Куп'янського заводів, одна була густа і смачна, а друга набагато рідкіша і за нєімєнієм іншої сойдєт. Не пам'ятаю яка з двох була якою, малий був. Потім, на початку 90-х мабуть, з'явилася також Бахмачська, вона була густою і смачною.
Опубликовано 17 Февраль 2018 - 10:54
Dunkan0, вірю. Але пам'ятаю, що в часи Союзу у нас була згущонка Первомайського і Куп'янського заводів, одна була густа і смачна, а друга набагато рідкіша і за нєімєнієм іншої сойдєт. Не пам'ятаю яка з двох була якою, малий був. Потім, на початку 90-х мабуть, з'явилася також Бахмачська, вона була густою і смачною.
Первомайская всегда топовая была и самая дорогая, не в союзе, но...)
А сейчас уже всю делают с добавлением лактозы.
Опубликовано 17 Февраль 2018 - 11:08
А в нашому регіоні була тільки Городок.На прилавках рідкість.
Опубликовано 18 Февраль 2018 - 01:02
Сегодня затарено (если скидка, то в скобках) в количестве 4 больших пакетов и хз сколько килограмм...
Сервелат Карпатский 219грн./кг (-50% = 109.5грн)
Сгущенка Полтавочка 35грн.\380г. (-50% = 17.5грн.)
Масло подсолнечное 1л - 26грн.
Яблоки 15грн.
Сахар расфасованный по 1 кг - 13.90грн.
Филе куриное - 77грн./кг
Банан - 43грн./кг (замечаю, что дорожает)
Апельсин - 25грн.
Какао 100г - 13грн.
Чипсы Флинт Чипстерс 70г - 12.60грн.
Овсянка 400г - 9грн.
Карп почищенный/разделанный - 43грн\кг
Замороженные блинчики с творогом - 30грн/кг
Какие-то шпроты 150г. (хз зачем) - 16грн.
Всякую дешевку из чеков типа картохи, приправ, хлеба - не имеет смысла упоминать и в прицнипе смотреть на цену.
Изменено: salex, 18 Февраль 2018 - 01:03
Опубликовано 21 Февраль 2018 - 14:31
про бессарабку...
Від сьогодні торговельне місце на Бессарабці можна буде придбати на аукціоні Prozorro.Sale.
На даному етапі йдеться про вільні місця у фруктовому, овочевому та м’ясному відділах столичного ринку. Переможець торгів, які будуть проведені за допомогою Prozorro.sale та електронного майданчику «Е-Тендер» отримає можливість укладання договору оренди на право використання торгового місця на три місяці.Стартова вартість торгового місця складе 1 567 грн/міс. у овочевому або фруктовому відділах та 1 615 грн/міс. на м’ясному.
КП «Бессарабський ринок» став першим ринком в Україні, що наважився на такий крок. На нашу думку, новий підхід зменшить корупційні ризики та допоможе місцевим виробникам реалізовувати свою продукцію без пошуку додаткових посередників.
Опубликовано 21 Февраль 2018 - 14:55
про бессарабку...
я читав
але знаючи зсередини, систему торгівлі продуктими села в Києві на таке не повівсяб
там треба кілька років на свою клієнтуру працювать, витримуючи жорстку конкуренцію з аборигенами, які по 30 років працюють
і товар відповідно мати екстра класу
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых