Нахєр той АМКУ здався тоді
і куди тоді подіти вівельнену робочу силу?
то ж прямий шлях до безробіття...
п.с. до речі два попередні ланцюги теж зайві... власник товару сам може знизити-підвищити...
Изменено: vigors, 27 Сентябрь 2017 - 11:02
Опубликовано 27 Сентябрь 2017 - 11:33
ПОП прочитав - Гройсман задумався - АМКУ подумаввообще не при чем к
газ здешевів
Нараховані у січні-червні 2017 року 890 млн грн дотацій компанія «Миронівський хлібопродукт»дотации делят пропорционально всем, и при чем к дотациям антимонопольный
#Я_ПОРОХОБОТ (і цим пишаюсь)
Опубликовано 27 Сентябрь 2017 - 11:45
ПОП прочитав - Гройсман задумався - АМКУ подумав - газ здешевів
Опубликовано 27 Сентябрь 2017 - 11:56
та да...
цифра з ярда в одні руки просто пропорційна...
а монопольний і дотації я в купу і не клеїв
говорив про монопольний стан одного виробника і цілий комітет, який не при справах
Я так розумію, що пропорційно об'ємам виробництва.
Не дуже логічно виділити однакові суми і на того, у кого 10 кур пасеться в огороді, і на того, у кого 10 000 штук в сутки виробляється.
Я не захищаю гондонів, яки підняли ціни в два рази.
Зрозуміло, чого виросла ціна на свинину - бо дуже багато було зза чуми знищено.
Чого курка виросла так- не розумію.
Як по темі - в суботу в Сільпо купляв гов'яжі стейки по 140грн за кіло. Рік назад коштували практично стільки ж.
Стейки виявилися дуже вкусними :)
Думай-те
Опубликовано 27 Сентябрь 2017 - 12:06
Зрозуміло, чого виросла ціна на свинину - бо дуже багато було зза чуми знищеноу нас закупка за живой не поднялась, а розница выросла
Чого курка виросла так- не розуміюсегодня ряба без изменений
Я так розумію, що пропорційно об'ємам виробництватам было кучу левых схем и с пдв тоже, перешли на европейскую практику дотаций от объема
#Я_ПОРОХОБОТ (і цим пишаюсь)
Опубликовано 29 Сентябрь 2017 - 10:35
Не совсем про цены, но о рыбной продукции
"По состоянию на 6:00 29 сентября года всего зарегистрировано 69 лиц пострадавших от вспышки инфекции (в том числе 7 детей), которая возникла в результате употребления в пищу рыбы горячего копчения, приобретенной 21 сентября в одном из торговых киосков на рынке “Привокзальный” в г. Львове"
https://www.rbc.ua/r...1506670778.html
это уже не первый раз когда проблемы с копченой рыбой
иногда так хочется купить, под пиво...но эти факты пугают
Опубликовано 29 Сентябрь 2017 - 10:44
это уже не первый раз когда проблемы с копченой рыбойНу так начебто не чути було про проблеми з копченою рибою, тільки з в’яленою.
Та і купувати копчену рибу на привокзальному ринку... м’яко кажучи, якось не розумно
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 29 Сентябрь 2017 - 10:49
Ну так начебто не чути було про проблеми з копченою рибою, тільки з в’яленою.
https://tsn.ua/ukray...niv-944545.html
Та і купувати копчену рибу на привокзальному ринку... м’яко кажучи, якось не розумно
это да, но предыдущие случаи были из магазинов
Опубликовано 29 Сентябрь 2017 - 10:49
Вчора відкрили банку сардин "Аквамарин"... яка гидота стала ця ТМ
Рибою лише дно прикрили, все інше - пісна водичка.
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 29 Сентябрь 2017 - 11:07
мій кіт не згідний з такою оцінкою....А чом би й ні... Йому ж невідомо, шо ти за водичку заплатив по ціні риби
Опубликовано 30 Сентябрь 2017 - 10:57
Куриное филе уже по 98, 9.
Пусть сын Порошенка его у Кононенка по 100 покупает
мені і свинина не погана
Опубликовано 01 Октябрь 2017 - 20:00
в последнее время - реально по этому яблочному пиву, вместо обычного. Как по мне - переплевывает все остальные сидры, в том числе импортный Стелла Артуа с ценником в 3 раза выше... в атб 0.5 16 грн, баклажка литр 26
На мій любимий сидр APPS, який скрізь подорожчав до 31-ї гривні, в Варусі зараз акція - 23,99 грн. за літр
Трохи затарився
Изменено: Щукарь, 01 Октябрь 2017 - 20:03
Опубликовано 01 Октябрь 2017 - 20:34
наверно причина в этом
Правительство прогнозирует удешевление мяса в ближайшие недели
http://ru.espreso.tv...zhayshye_nedely
Опубликовано 01 Октябрь 2017 - 20:45
Говядина вырезка 130, свинина 180.
шея свинная 125
вырезка свинная 130
Опубликовано 01 Октябрь 2017 - 21:56
Вчера поехал последний день акции в метро купил шоколада таблерон по 31 грн, Криветки по 100 , очень так ничего были. Минтая правда по акции не было , а хек не захотел. Сыр звенигород добродар 150 грн кг. везде за 200. Завтра поеду за мясом на склад отпишу по чем в Днепре.
Опубликовано 12 Октябрь 2017 - 22:38
Жена мясо из села заказывает у знакомых, цена не поменялась вообще, а вот курица по сравнению с прошлым годом выросла на процентов 30, а с позапрошлым на все 100, вот кто скажет почему? Когда свинина и говядина держатся примерно в одну цену все время.
0 пользователей, 9 гостей, 0 скрытых