Ти шо позолочені хош
Хоча б мідні....
Опубликовано 19 Сентябрь 2014 - 22:15
Ти вже так не знущайся,він тіко від сепараторів утік, я тобі в личко написав де внас ві Львові рамки клєпають. :smile:
Зрозуміло,що це стьоб.Чорний.З рамками вирішую.Повторюсь,що на наступну опелівку кожен,хто захоче,буде мати рамку з нормальними написами.А не з написами клуба,який зганьбив себе як сепаратистський
Ти хочеш шоб там мене і закопали????????? ГАТТ!
Та ладно.Тільки машину спалять
Опубликовано 19 Сентябрь 2014 - 22:16
Зрозуміло,що це стьоб.Чорний.З рамками вирішую.Повторюсь,що на наступну опелівку кожен,хто захоче,буде мати рамку з нормальними написами.А не з написами клуба,який зганьбив себе як сепаратистський
Коли наступна?
Та ладно.Тільки машину спалять
добряк
Опубликовано 19 Сентябрь 2014 - 22:18
Коли наступна?
добряк
Юджину треба хоч б тиждень відпочити.Та й ще пару людей,які пропустили це збіговисько,підтягнути на наступну опелівку
Коли Назар насмілиться повторити подвиг з установкою ДД на моє авто. :smile:
ОК,тоді він до наступної запланованої опелівки буде хронічно зайнятий.Це я тобі можу гарантувати
Опубликовано 20 Сентябрь 2014 - 08:06
:blink: Хто ТУТ ???
Опубликовано 20 Сентябрь 2014 - 08:31
Ти де?
Я - ТУТ, я - ТАМ, я - ВСЮДИ (С)......
Опубликовано 20 Сентябрь 2014 - 10:49
Рамки было бы гут, а то я заказ отправил на УОК, вот на такие http://www.opel-club...ua/souvenirs/80 так за 4 месяца никто и не ответил )))
Опубликовано 20 Сентябрь 2014 - 11:06
Рамки было бы гут, а то я заказ отправил на УОК, вот на такие http://www.opel-club...ua/souvenirs/80 так за 4 месяца никто и не ответил )))
Значит,организуем.Тем более хочется их сделать с логотипом старого образца
Опубликовано 20 Сентябрь 2014 - 13:42
Слідкую за темою.блін перечитав ваші смски )) дивлюся прикольно було на опелівці. Сорі і ЖАЛІЮ що не зміг приїхати!!! Мав трішки проблеми цілий тиждень потратив ізза ОДНОГО козла! ТА нічо все добре!!! Коли наступна Опелівка я б і ще 1 омега приїхали 100%
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых