Бухати менше треба
через то забухав
Опубликовано 19 Сентябрь 2014 - 20:59
Ти нам скажеш,де їх зробити.Все решта беру на себе.На наступне зібрання опелеводів Львова організую рамки
Вовчик,я завтра попробую знайти номер тел.чувака в коттрого я замовляв,якщо знайду то наберу тебе всьо чотко Дивись шоб ми ше самі пластик не плавили
Опубликовано 19 Сентябрь 2014 - 21:02
Вовчик,я завтра попробую знайти номер тел.чувака в коттрого я замовляв,якщо знайду то наберу тебе всьо чотко Дивись шоб ми ше самі пластик не плавили
Неканонічний пластик з логотипами омега клубу ми і так спалимо на наступній опелівці. Бачив його на парі машин
Опубликовано 19 Сентябрь 2014 - 21:38
luav, Володь у мене рамки УОКа оригінальні тому якщо тре буде то свисти подумаєм як оцифрувати. а взагалі десь була темко і там було посилання на файлик в корелі.
Макс!До наступної опелівки ми приготуємо ці рамки,що прибрати та спалити неканонічні рамки сепаратистського клубу з львівських машин.Я обіцяю,що докладу максимум зусиль для вирішення цього питання.Тому наберу тебе завтра і ми вирішимо,як це організувати
тра тра, як мінімум мені парочку.
Вважай,що ти їх вже маєш.Тим паче як Герой останньої опелівки я обіцяю тобі,що ти отримає їх безкоштовно
Опубликовано 19 Сентябрь 2014 - 21:41
буде досить доречно отримати такого роду рамки. Володя - дякую за старання.
Вважай,що ти їх вже маєш.Тим паче як Герой останньої опелівки я обіцяю тобі,що ти отримає їх безкоштовно
Ну ти вже не перегібай, я думаю шо 60-80 грн. я ше якось осилю
0 пользователей, 3 гостей, 0 скрытых