Бернік був?
Ясенхєршобув. Ти фотки пізніше побачиш - і все зрозумієш.
Опубликовано 19 Сентябрь 2014 - 09:39
Так, "триндуни" - .....
З мене такий фотограф, як з мухи - аРОпЛян , там фоток, як - кіт наплакав, а хіба, це головне ?
Изменено: STELS, 19 Сентябрь 2014 - 09:40
Опубликовано 19 Сентябрь 2014 - 09:51
Ну як тобі сказати?? Не просто так же ж я іпався вчора хвилин цять
Так "купка" вже викладена :blink: , а відево, ще обробити тра, ну не будем-ж викладати картинку з "благим матом і воплями .
ЗІ: Зустріч пройшла в кращих традиціях УОК з наклеюваннями логотипі, знайомством з новоприбулими, розпиванням пІва пішоходами, обкатуванням машин присутніх. Ну а кульмінацією було "знищення" символіки сЄпар ресурсу .
Приємно здивувала явка учасників, були присутні представники Криму, Хмельницька, Вінниці, ЛЬвова та області .
Опубликовано 19 Сентябрь 2014 - 10:01
А де та купка??????
Сторінку назад :blink: , а кажуть, що я "газку" нюхнув .
Опубликовано 19 Сентябрь 2014 - 10:04
то купка?? То дві хфото. Давай решту.
То - купка на хФото ,
ЗІ: прокакав рідер, а через шнурок щось фотік до ПК не конектиться, а ноут в машині, впадло бігти
Опубликовано 19 Сентябрь 2014 - 10:25
Опубликовано 19 Сентябрь 2014 - 10:37
Опубликовано 19 Сентябрь 2014 - 10:57
Опубликовано 19 Сентябрь 2014 - 11:26
Опубликовано 19 Сентябрь 2014 - 11:34
Назар треба було фоткати як я клеїв нову наклейку замість старої подертої на мийці а не як я стару здираю
Цссс, не пали кАнтору .
ЗІ: Я там бачив, що ти робив, чи здирав, чи надирав .
І окремо стоЯчий - "нЕоПЕль" .
Ще не всі з"Їхались
Опубликовано 19 Сентябрь 2014 - 12:15
Cестра мене протролила типу чого там на фоті "Пежо" робить
Для тих,хто не вкурсі - ОПЕЛЬ дальше з а пежом
Опубликовано 19 Сентябрь 2014 - 12:43
Як відомо, дана зустріч була наслідком, певних подій, що відбувалися на сусідньому ресурсі. Передумовою розвитку такої ситуаціїї стало проросійське "бачення" адміністраціїї всіх подій і стосунків між юзерами, що прикривалося "аполітичністю" ресурсу, та "закриванням" очей на явні прояви сепаратизму та екстремізму, що є не припустимо на форумі, який носить назву "УКРАЇНСЬКИЙ". Дані прояви, також, були виявлені наслідком голосування про необхідність створення окремого політичного розділу. Ця голосувалка несла більш показовий характер ніж організаційний, тобто, виявлявся світогляд користувачів. Одною з "цікавинок" голосувалки став "офігітЄльно стрімкий" зріст голосів протів, за менш ніж пів дня було "набито" більше 10 голосів, при тривалості голосувалки - один тиждень і загальної кількості проголосувавших десь 50 (можу помилятися, в точних цифрах, але суть ясна) , нічого не нагадує в методах голосування .
Тому рядом юзерів було прийняте рішення покинути даний ресурс, що і було зроблено з певними символічними проявами
Опубликовано 19 Сентябрь 2014 - 12:50
Як відомо, дана зустріч була наслідком, певних подій, що відбувалися на сусідньому ресурсі. Передумовою розвитку такої ситуаціїї стало проросійське "бачення" адміністраціїї всіх подій і стосунків між юзерами, що прикривалося "аполітичністю" ресурсу, та "закриванням" очей на явні прояви сепаратизму та екстремізму, що є не припустимо на форумі, який носить назву "УКРАЇНСЬКИЙ". Дані прояви, також, були виявлені наслідком голосування про необхідність створення окремого політичного розділу. Ця голосувалка несла більш показовий характер ніж організаційний, тобто, виявлвся світогляд користувачів. Одною з "цікавинок" голосувалки став "офігітЄльно стрімкий" зріст голосів протів, за менш ніж пів дня було "набито" більше 10 голосів, при тривалості голосувалки - один тиждень і загальної кількості проголосувавших десь 50 (можу помилятися, в точних цифрах, але суть ясна) , нічого не нагадує в методах голосування .
Тому рядом юзерів було прийняте рішення покинути даний ресурс, що і було зроблено з певними символічними проявами
Мудро і правільно зроблено молодці...
80938798012 Альо- альо
Опубликовано 19 Сентябрь 2014 - 12:58
Як відомо, дана зустріч була наслідком, певних подій, що відбувалися на сусідньому ресурсі. Передумовою розвитку такої ситуаціїї стало проросійське "бачення" адміністраціїї всіх подій і стосунків між юзерами, що прикривалося "аполітичністю" ресурсу, та "закриванням" очей на явні прояви сепаратизму та екстремізму, що є не припустимо на форумі, який носить назву "УКРАЇНСЬКИЙ". Дані прояви, також, були виявлені наслідком голосування про необхідність створення окремого політичного розділу. Ця голосувалка несла більш показовий характер ніж організаційний, тобто, виявлвся світогляд користувачів. Одною з "цікавинок" голосувалки став "офігітЄльно стрімкий" зріст голосів протів, за менш ніж пів дня було "набито" більше 10 голосів, при тривалості голосувалки - один тиждень і загальної кількості проголосувавших десь 50 (можу помилятися, в точних цифрах, але суть ясна) , нічого не нагадує в методах голосування .
Відео та музика просто порвали
Я,до речі,знайшов себе на одному з фото:в машині Ігоря
Опубликовано 19 Сентябрь 2014 - 13:52
Ваня вчора порвав всіх на опелівці
Красавчик
0 пользователей, 3 гостей, 0 скрытых