Приїжаю з відпустки і всьо, берусь за опелівку) в кого буде неявка, буду отодрать!!!))
Містер Пропер веселіше, Атадрать вдвічі швидше)))
Опубликовано 04 Август 2015 - 08:34
Приїжаю з відпустки і всьо, берусь за опелівку) в кого буде неявка, буду отодрать!!!))
Містер Пропер веселіше, Атадрать вдвічі швидше)))
Опубликовано 04 Август 2015 - 19:19
навіть тільки через те, що він відписується в любій темі на форумі, я мовчу вже, що в нього одна з красивіших овц в Західному регіоні, в нього дружина і та сидить на форумі, перший на отодать)))напрошуешся
Опубликовано 04 Август 2015 - 21:16
напрошуешся
не дождёшся
навіть тільки через те, що він відписується в любій темі на форумі, я мовчу вже, що в нього одна з красивіших овц в Західному регіоні, в нього дружина і та сидить на форумі, перший на отодать)))
Опубликовано 06 Август 2015 - 17:34
1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
Опубликовано 06 Август 2015 - 17:51
Завтра вечером шашлычная опелеффка в барчике на перекрестке В.Великого и Симоненко.
прекрасно
Опубликовано 06 Август 2015 - 21:43
sshurika,Юджина спроси
Опубликовано 07 Август 2015 - 10:29
Десь в 17 годині думаю, що вже буду там... Покі вогонь розпалю, поки пивка спокійно випью ))на яку год завтра !?
Викликаєшь таксі і їдешь на Симоненко 2.А может расскажете и нам где это?
Изменено: Military, 07 Август 2015 - 10:30
Опубликовано 07 Август 2015 - 15:05
Гдето на 17:00 ненадолго подтянусь.... иба за рулем...
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 07 Август 2015 - 16:34
не будетА шо "лошаааааааааадкааааааа" сьогодні не буде?
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 08 Август 2015 - 08:48
Я-теж.І ви бачили,де саме
Знову в Назара був?
Опубликовано 08 Август 2015 - 16:27
Опубликовано 28 Сентябрь 2015 - 20:17
Такс народ, оскільки в вайбері мене проігнорувала більша кількість людей) пишу тут! Сьогодні згадав своє бажання, погамселити в пейнболл) думаю всі в курсі, що це! можна зібрати банду 5х5 і за невеликі гроші порубатись на славу! до того після гри можна оформити шашличок! Спиртне я орнанізовую, доставку тел додому можна придумати! + познайомитись з новим клубнем зі Львова (Fayst) Хто за?
Опубликовано 28 Сентябрь 2015 - 21:49
та тебе завжди плючую)) отже є троє:
1. Я
2. Віталік
3. Вова (АлкоДіллер)
0 пользователей, 3 гостей, 0 скрытых