вирішувати вам але поради ваші мені б дуже допомогли
Реклама
Львів - опелівка
Опубликовано 16 Сентябрь 2014 - 21:24
http://www.opel-club...lya-opel-kluba/
Зверніться до цієї людини.Будете задоволені
Працюю з ним вже не один рік,то можу рекомендувати
Опубликовано 16 Сентябрь 2014 - 21:26
Друже, будь-який порядний сервіс, що займається заміною мастил, підбере тобі, це все - на УРА .
ЗІ: Чес-слово не-знаю, що там в мене стоїть .Знаю, що є різниця в салонному фільтрі в залежності від встановленої пічки.
Опубликовано 17 Сентябрь 2014 - 10:02
і мені ФІЛОЛЕТОВО куда перти чи ашан 100 з гаком км чи метро 110 км але кудась та й б вирвався скучив за клубними зустрічами, троха б гуми попалив десь ))
Біля ашану не попалиш резину,в нас хіба біля мрео можна попалити,це пару км від метро.
Мені Ашан-найгірший варіант
Мені напевно також,але якщо ашан то припрусь давненько вже не був.
Роман NRP,здалось би лямпочки в салоні поміняти
Опубликовано 17 Сентябрь 2014 - 10:12
vovik1104, біля Ашану (а точніше біля стадіону, на його стоянках) теж є де попалити гуму. біля самого метро вже гуму не попалиш, потрібно їхати до мрео.
мені пасує і ашан і метро.
!!!! тільки вважайте всі що кільцева дорога поблизу метро перекрита (біля газової-метанової заправки ремонтують міст) треба їхати через місто (найліпше звертати на кульпарківську, потім виговоського (біля південного ринку) - городоцька - метро)
так що четвер ?
де? КОЛИ?
ЗІ: може і дійсно ліпше біля метро (або взагалі біля мрео), хто гуму попалить а хто ТСами поміряється )))) Володя, Луав , тре перевірити чи у тебе працює придушення двигуна при роботі ТС )))))
Опубликовано 17 Сентябрь 2014 - 10:26
В читверг постараюсь быть)) Нада всетаки кохвэ выпить.. А вот по месту встречи - буду с народом как определятся ))
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 17 Сентябрь 2014 - 10:48
vovik1104, біля Ашану (а точніше біля стадіону, на його стоянках) теж є де попалити гуму. біля самого метро вже гуму не попалиш, потрібно їхати до мрео.
мені пасує і ашан і метро.
Біля метро можна зустрітись,і поїхати до мрео. Я не писав про палево гуми біля метро
не вмію палити гуму
Опубликовано 17 Сентябрь 2014 - 12:54
ухх, середина робочого дня .... як що до 18:00-18:30 ? можна і пізніше ?+1.
Могу неуспеть раньше с Трускавца подтянутся..
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Опубликовано 17 Сентябрь 2014 - 13:39
Пропоную кінцевий варіант:Метро на Городоцькій в 19-00
Якщо не буде чогось ектраординарного,то буду
аналогично...
если не смогу на четырех - приползу пешком..
Слава Україні!!!
Опубликовано 17 Сентябрь 2014 - 14:30
"Метро" на Городоцкой Собираются только Омеги или и младшим можно? Если работа позволит, то я подъеду.
Всім бажаючим з УОК.
Так, я взагалі без опеля то мені шо не приїзджати
Пропоную кінцевий варіант:Метро на Городоцькій в 19-00
Якщо не буде чогось ектраординарного,то буду
плюсую
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых