Назар, п'ятниця ? година ?
Реклама
Львів - опелівка
Опубликовано 19 Апрель 2015 - 23:25
З ранку до ночі... ))Назар, п'ятниця ? година ?
1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
Опубликовано 19 Апрель 2015 - 23:27
Юра іди спати! Тобі в 5.00 поїзд зустрічатиЗ ранку до ночі... ))
Опубликовано 20 Апрель 2015 - 00:40
Години обсудим пізніше, все-таки робочий день ))
Опубликовано 24 Апрель 2015 - 10:33
вгадав)Хлопаки а де наш Іван Бернік , профіль не показує ,,,,, може в бані париться ((((
Опубликовано 24 Апрель 2015 - 11:25
пояснюю всім як працюють нарахування за порушення (якщо ви не заглядали в правила де це написано ))) )
отже за кожне порушення правил форуму видається попередження, якщо порушення є несуттєве то видається усне попередження без нарахування балів, в іншому випадку нараховується 1-3 бали за кожне попередження в залежності від виду порушення і його важкості.
коли користувач набирає 10 балів то він автоматично баниться, тобто у нього відключається можливість створювати пости і теми.
розбанення (або мінусування балів) відбувається в напіватоматичному режимі ... після півроку від дати коли було видане попередження цей бал мав би бути знятий, і відповідно користувач якщо має менше ніж 10 балів мав би бути розбанений і знову міг би писати.
якось так ...
Опубликовано 24 Апрель 2015 - 11:32
w00lfik, Любомир, підписи не допоможуть, бо у нас не демократія )))
є модератори які мають у підпорядкуванні певні розділи, а є адміни які наглядають за модераторами і їх справедливістю а також і можуть видавати попередження на свій розсуд.
є правила форуму які затверджені досить давно і попередження видаються згідно цих правил.
якщо ви не згодні з рішенням адміністрації (модератори і адміни/координатори) то це обговорюється в режимі особистих повідомлень (лічка).
поза правилами ієрархія така:
1. Адмін завжди правий. (навіть коли модератор вважає інакше)
2. не згодні з рішенням модератора, пишемо в лічку до нього чи до адміна.
3. якщо в лічці не вдається "дійти до спільного знаменника", то дивимось пункт №1 )))
Опубликовано 24 Апрель 2015 - 11:36
Опубликовано 24 Апрель 2015 - 11:36
Любомир, у Вані абсолютна більшість покарань за зневажливе відношення до одноклубників, тому, не думаю, що його будуть випускати поза чергою. проте і тримати просто так також не будуть.
звернутись можна до Координаторів.
Опубликовано 24 Апрель 2015 - 11:48
Любомир, у Вані абсолютна більшість покарань за зневажливе відношення до одноклубників, тому, не думаю, що його будуть випускати поза чергою. проте і тримати просто так також не будуть.
звернутись можна до Координаторів.
я добре знаю де координатори
Опубликовано 24 Апрель 2015 - 14:58
за перший раз могли дати попередженняMaks2002, про підписи я пожартував
я за справедливість. а правил треба дотримуватись.
я теж здурі ляпнув в "спецтемі", де це робити заборонено, за що получив "заохочуючий" бал
Опубликовано 10 Май 2015 - 10:33
Опубликовано 11 Май 2015 - 01:01
Я "за" любий двіж, окрім голодовки ))Народ, завтра в багатьох вихідний день, може вечером шашлички влаштувати? В парку в межах Львова, або на сихові, або біля нового цуму, або біля південного, хто за?)
1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
Опубликовано 20 Май 2015 - 21:27
Так як маю зараз "не до-опеля" - СААБаГдето я недавно как раз СААБа видел... блин немогу вспомнить хде....
Наверное в связи с редкостью машины - твой.....
приймете в колектив?)Легко....
Ничего что в клубе машин марки Опель - осталось 25% опелей )))
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 20 Май 2015 - 21:55
заговорили...та невже?певно набухаюся з радості...
Нема організатора,опелівки))
з тим важко,вже пробували раз в місяць,потім раз в 2 тижні,говорили про кожну середу(що правда не для всіх зручно),і в результаті місяць повної тиші в темі...
висновок:вайбер-зло!треба його знищити,щоб народ повернути на форум)))
Изменено: ventil4401, 20 Май 2015 - 21:53
3 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 3 гостей, 0 скрытых