Реклама
Львів - опелівка
Опубликовано 15 Март 2015 - 11:36
1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
Опубликовано 15 Март 2015 - 18:36
друзі, а как насчёт того чтобы собраться в центре Армянская 19? припарковать авто и пройти 50м -пекарня, свежие пирожки по 6 грн, кофе шведский заварной по 10грн. Место есть где сесть, пообщаться. На парковке Метро был сегодня - ветер продувает насквозь, долго не постоишь. На постоянку можно будет сделать скидку 15%.
Сьогодні мав приємність відвідати даний заклад, називається "Львівська пекарня", вхід з вулиці Друкарської, чому детально пишу - вивіска доволі скромна (враховуючи навколишні заклади для відпочинку і харчування). Отже по порядку:
1. Кава дійсно відмінної якості, що слід відзначити тут вміють готувати ПРАВИЛЬНИЙ американо.
2. Тут можна спробувати справжні домашні пиріжки (начинки більше ніж тіста).
3. Є хороший вибір солодкого (випічка + торти).
4. Ненавязчива дружня атмосфера.
5. Ціни, як для центру міста, дуже приємні.
Изменено: юpa, 15 Март 2015 - 18:37
Опубликовано 15 Март 2015 - 18:59
юpa,Какао зачетное
ЗЫ: По опилефки ... не смог добратся ....
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 15 Март 2015 - 22:52
- vovik1104, А ДЕ ЦЕ БУЛО.Сорі не читав?????????
- Аті хто трищати то хіба на на ФОРУМІ а на ділі . нікого 2-5 чел збирается,(імхо)не....в......ца,Опелісти...
- Активніше..........."!!!!!!!!!!!!
біля МЕТРО на 19:15 збирались,і в пузатій кавку пили Нас було семеро
Той, шо Романович
Хто це?
Опубликовано 16 Март 2015 - 01:22
Доброго вечора, насамперед хотів подякувати всім хто сьогодні зібрався) В першу чергу хотів привітати Вульфіка з придбанням чудової ОВБ чорного кольору в універсалі ів хорошому збереженому стані) Нехай тебе тільки тішить) дякую опелеводам яких вже бачив і яких бачив вперше) друзі радий був знайомству і класній посиденьці) звичайно жарт вечора, це надзвичайно чутлива і ніжна розповідь Віталіка, про те як він малює губи за рулем (хто був мене розуміє) і до речі Віталька, дякую що притормозив...а то ту таврію я б запхав до виїзду на патона) а ось і пару фоток
Опубликовано 16 Март 2015 - 01:57
Опубликовано 16 Март 2015 - 11:01
саме так)То Юра на на ній був. Здається Macintoshka
Опубликовано 16 Март 2015 - 12:32
та я скажу шо народ і так активний, хто важає за потрібне той і приходить на опелівку...і навіть 2-3 і то приємно посидіти кави попити..)
- vovik1104, А ДЕ ЦЕ БУЛО.Сорі не читав?????????
- Аті хто трищати то хіба на на ФОРУМІ а на ділі . нікого 2-5 чел збирается,(імхо)не....в......ца,Опелісти...
- Активніше..........."!!!!!!!!!!!!
Опубликовано 16 Март 2015 - 16:07
Опубликовано 16 Март 2015 - 21:39
і до речі Віталька, дякую що притормозив...а то ту таврію я б запхав до виїзду на патона)
в той момент зразу згадав як хтось вихвалявся про "обмежувач в голові"))))))
P.S На наступній опелівці розкажу всім як малював губи за рулем,а то ще почнуть складати плітки шо я якийсь той...
Опубликовано 19 Март 2015 - 01:44
в нас тут вже був обин колега, який стидався, що в нього комбо..)псссс, такі тази, що свою небіжку (навіть при наявності палива) встидно буде примчати
3 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 3 гостей, 0 скрытых