до чого домовились ? субота? неділя ? час ? буду дуже старатись під'їхати.
Реклама
Львів - опелівка
Опубликовано 14 Сентябрь 2014 - 21:44
Bernik вирішив розрухати опелеводів львова??? а то ми щось давно не збирались((( Напевно до цих вихідних було мало часу зібратись)) можна спробувати на наступну суботу (буде тиждень часу щоб надумати) пропонуєм варіанти!!! бачу багатьом підходить Левандівка я також ЗА!
Опубликовано 14 Сентябрь 2014 - 22:03
Bernik вирішив розрухати опелеводів львова??? а то ми щось давно не збирались((( Напевно до цих вихідних було мало часу зібратись)) можна спробувати на наступну суботу (буде тиждень часу щоб надумати) пропонуєм варіанти!!! бачу багатьом підходить Левандівка я також ЗА!
Я цих вихідних був просто мертвий.Можливо,на наступних.Простіше всього зідзвонитись,бо тут на форумі будемо довго списуватись
Опубликовано 15 Сентябрь 2014 - 21:26
де, коли?
Та підїду,куди треба,думаю в середу уточнимо,чи як?
Хлопці а в неділю у вас у Львові слалом десь ? там хтось буде з клубу ? можливо б там зустрілися познайомилися ? та взагалі ви збираетесь стабільно чи коли як ДОМОВИТЕСЬ ?
Колись по середах, в АШАНІ ,та і зараз, ще ніхто не відміняв середа АШАН головне щоб були бажаючі.А так по можливості. Про слалом ніразу не був, не знаю.
Изменено: vovik1104, 15 Сентябрь 2014 - 21:28
Опубликовано 15 Сентябрь 2014 - 21:27
В четвер буду в клубня на операційному століІ що ти там забув?
З/Ч Vectra C http://www.opel-club...r-korobka-i-td/
0975105661
Опубликовано 16 Сентябрь 2014 - 07:19
Та ви піпіськи француваті - в тазіку зарядка пропала до Назара аКа Стелс їду на ремонт!
З/Ч Vectra C http://www.opel-club...r-korobka-i-td/
0975105661
Опубликовано 16 Сентябрь 2014 - 14:35
..я вас ждала в библиотеке...
вы так еще два дня порешаете где и решите что не стоит))))
Луав) а я думаю куда ты пропал)))а ты в омега клуб сбежал.
Езжайте к Макдональдсу на Чорновола в четверг на 16 часов))
Всем будет одинаково добираться, а если решите куда то посущественней то там вокруг хватает мест и центр рядом)))
Основателю темы - ты бы еще в клубе вежливых однодумцив пошукав))))
Опубликовано 16 Сентябрь 2014 - 14:55
Езжайте к Макдональдсу на Чорновола в четверг на 16 часов))
Всем будет одинаково добираться, а если решите куда то посущественней то там вокруг хватает мест и центр рядом)))
+1
Помни, каждый кто думает, что каждая машина со временем становится Опелем, со временем становится дебилом!
Опубликовано 16 Сентябрь 2014 - 19:45
Луав) а я думаю куда ты пропал)))а ты в омега клуб сбежал.
Ну не совсем так.Никуда я не сбегал.Достаточно посмотреть мою активность тут и на омега клубе.Время было и остается таким,что не совсем до машин с учетом ситуации в стране
Хотя теперь,соглашусь,что видеть меня и многих львовских ребят на УОК вы будете точно чаще
Опубликовано 16 Сентябрь 2014 - 21:00
автомобіль опель астра g седан 1.4 2005р. двигун z 14 xer .система твінпорт. Допоможіть підібрати фільтра топливний масляний повітряний салонний. фірми виробників які кращі і чи вони на защелки чи закручуються
То ніц шо ти трохи не туди забродив?
5 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 5 гостей, 0 скрытых