Панове, ві Львові є лише Омеги ?
P.S. Що таке "чуматек" ?
Була Вектра А сьогодні одна.Якщо Вектри Ц не приїжджають,то чим я можу зарадити?
Чумотек-це двигун x20xev
Опубликовано 27 Декабрь 2014 - 23:58
Жаль что темку увидел(прочитал) так поздно.. Можно было опробовать японопередний и авео на шипах...
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 27 Декабрь 2014 - 23:59
Була Вектра А сьогодні одна.Якщо Вектри Ц не приїжджають,то чим я можу зарадити?
Чумотек-це двигун x20xev
Вектр Ц у Львові та околицях багато, але учасників клубу серед власників взагалі обмаль. Дякую за пояснення. Відео досить цікаві
Изменено: D.Sh., 28 Декабрь 2014 - 00:01
Есть Opcom ? - заходи =>
Опубликовано 28 Декабрь 2014 - 00:07
Черговий раз переконався що задній привід " рулить "...
Я б теж під'їхав, але щойно вернувся з Чернівців.
На рахунок "рулить" я б не був настільки категоричним,бо Астра H там не змогла виїхати.Та й не стояло у нас питання виїхати любою ціною.Завдання було потестувати машини.Після зустрічі всі виїхали без особливих проблем
Опубликовано 28 Декабрь 2014 - 00:38
1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
Опубликовано 28 Декабрь 2014 - 14:49
На рахунок "рулить" я б не був настільки категоричним,бо Астра H там не змогла виїхати.Та й не стояло у нас питання виїхати любою ціною.Завдання було потестувати машини.Після зустрічі всі виїхали без особливих проблем
Wir leben autos!
Опубликовано 28 Декабрь 2014 - 23:10
Можна купити кнопочку
одної кнопочки може бути мало, так як на деяких ОВЦ
Опубликовано 29 Декабрь 2014 - 00:04
одної кнопочки може бути мало, так як на деяких ОВЦ
хватить.там достатньо витягнути запобіжник,але ж це не зручно,тому однієї кнопки вистачить для розриву.а ось те,що на тому запобіжнику ще сидить і АБС і ІСП,і елекропідсильвач,то вже інша головоломка
Опубликовано 29 Декабрь 2014 - 23:54
Чому не дає? Все дає, не дає шліфувати, так. А от буксувати якраз дає.
вимикаєш ТС і пішла жара)
Взагалі я би не переоцінював роль ТС на ОВБ, за моїми спостереженнями +10-15% до проходимості в ідеальних умовах. Не кажучи вже про умови, де ТС реально шкодить. Якось буде час катнемся і перевірим , благо зима тільки почалась)
Опубликовано 31 Декабрь 2014 - 09:30
Друзі з прийдешнім Новим Роком, та Різдвом Христовим Вас!
Взаїмно
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых