На суботу мороз і сніг обіцяють...
Купуйте ланцюги.
В мну резина цвяшкована на поготові.. так шо не бздю...
Опубликовано 20 Октябрь 2014 - 20:50
На суботу мороз і сніг обіцяють...
Купуйте ланцюги.
Ага,зранку до -18 казали а ввечері вже говорять -4.вгадують,з декількох варіантів легше попасти на правду а завтра ще щось придумають і бац ланців вже не треба
Бочком?) Готуйся - в четвер-п"ятницю буде змога дріфтанути :) Я вже сам неможу дочекатись!
треба собі кардан поставити щоб тоже можна було повийо
Може то і собі цвяшків позабивати...
Ага,такі хотяби сотку і загнути з другої сторони
Опубликовано 21 Октябрь 2014 - 11:34
ventil4401, мовчазне фа-фа тобі сьогодні на вул. Патона )))
Я от тільки думаю..шляпками всередину чи назовні...
шляпками "З середини" )))))
Опубликовано 21 Октябрь 2014 - 16:00
Опубликовано 22 Октябрь 2014 - 13:35
astra1.7DTI,
Головне сніг не настраш
А то зимы не будет и Дед Мороз не придет...
1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
Опубликовано 22 Октябрь 2014 - 22:11
піпєц,сніг відмінили,і всьо через ланцюги з шурупами і дєд не прийде
за шурупи не переживайте в мене є,за останні 3 місяці вчора сьомий раз пробив заднє ліве колесо :blink: ,так що і колесо вже шиповане і можу комусь підкинути .Бажаючі є? І заодно буде подарок від діда мороза,бо мені він накидав на пару років на перед
Опубликовано 22 Октябрь 2014 - 22:25
за шурупи не переживайте в мене є,за останні 3 місяці вчора сьомий раз пробив заднє ліве колесо :blink: ,так що і колесо вже шиповане і можу комусь підкинути .Бажаючі є? І заодно буде подарок від діда мороза,бо мені він накидав на пару років на перед
Думаю нікому не потрібно підкидувати,ти краще снігу навези(напроси),ну і дєда можеш зліпити,нехай буде подарунком
сьомий РАЗ?? :blink:
Йому сподобалось
Опубликовано 22 Октябрь 2014 - 23:04
Йому сподобалось
хіба діду морозу,мені точно не сподобалось
сьомий РАЗ?? :blink:
та я блін сам в шоці,4 нових гуми і 3 норм а заднє ліве як по заказу
Думаю нікому не потрібно підкидувати,ти краще снігу навези(напроси),ну і дєда можеш зліпити,нехай буде подарунком
В мене тато в Москві,попрошу хай передасть через Вестерн-Юніон,в них там зараз його огого
може хоть як сніг впаде перестану то довбане колесо пробивати за ті гроші шо його латав стільки разів вже би купив нову гуму.
Изменено: ventil4401, 22 Октябрь 2014 - 23:06
Опубликовано 23 Октябрь 2014 - 08:53
хіба діду морозу,мені точно не сподобалось
та я блін сам в шоці,4 нових гуми і 3 норм а заднє ліве як по заказу
В мене тато в Москві,попрошу хай передасть через Вестерн-Юніон,в них там зараз його огого
може хоть як сніг впаде перестану то довбане колесо пробивати за ті гроші шо його латав стільки разів вже би купив нову гуму.
Ні,нехай там буде,нам ше зашвидко газ тре економити
Опубликовано 23 Октябрь 2014 - 10:29
Dicon, у Львові в "Шипшині" є великий вибір ланцюгів, який розмір тобі потрібно ?
О точно! Шипшина! Я и забыл про них. Хотел оригинальные опелевские, но куплю что нибудь в шипшине. Спасибо )
Все, зима приходи, можно )
Изменено: Dicon, 23 Октябрь 2014 - 10:30
Опубликовано 23 Октябрь 2014 - 10:47
Dicon, оригинал можеш еще тут посмотреть http://real-avto.com.ua/ цены ниже екзиста обично но нужно платить за доставку, обочно разницой в цене окупается
Опубликовано 29 Октябрь 2014 - 10:35
1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых