Оператора не забудьте.А то стільки народу мені розказувало,як вони ті наклейки здерли,а по факту тільки Ваніна машина увійшла в історію )))
Опубликовано 02 Октябрь 2014 - 21:54
http://rally.ua/race...ralli-galitsiya
Шановні друзі.
У наступну п'ятницю (03.10) ми з Danylo Shvets та Mark Klymenkoстартуємо у останньому в цьому сезоні етапі Чемпіонату України з Гірських перегонів. Подія буде відбуватись на Верецькому Перевалі між Львівською та Закарпатською областями.
А вже в неділю (05.10) ціла "армія" Львівських спортсменів вийде на старт Четвертого (та заключного) Етапу Чемпіонату України 2014 з Ралі. А саме:
1. Михаил Серветник - Tetyana Schastlyvenko-Slezinska- Mitsubishi EVO
2. Олег Слезінський- Сергій Брицький - Opel Kadett
3. Dima Zakharov - Sergey Verlanov - ВАЗ 2108
4. Олег Карман - Vitalii Golovachuk - ЗАЗ Таврія
Ознайомитись зі списком заявлених екіпажів, а також слідкувати за перебігом змагання майже онлайн можна буде за посиланням: http://www.ewrc-resu...ly-Galicia-2014
Паралельно буде проходити залік Кубку Карпат -2014, за яким можна стежити тут: http://www.ewrc-resu...alicia-Cup-2014 , до слова, Олег Слезінський та Олег Карман заявились якраз тільки до Кубку Карпат.
Також для зручності, я зробив Карту СД (специальних ділянок - тобто закриті відрізки дороги, на яких і відбуваються змагання).
ЇЇ можна подивитись за посиланням:
https://www.google.c...0M.kSUaTCWip5_4
Всього, як видно з карти, буде перекрито три відрізки. Усі вони будуть проїжджатись екіпажами по 3 рази: 2 перші рази в одну сторону, а третій - у зворотньому напрямку). На кожному СД, по великому рахунку, є по одній точці, куди можна підїхати автомобілем збоку, тобто немає потреби пересуватись трасою самої СД (до слова, це можна зробити виключно ДО 2х годин перед стартом першого авто, так що якщо ви хочете провести цілий день на свіжому повітрі з мангалом десь посередині швидкісної ділянки - раджу вам попасти туди до 7:00).
Якщо натиснути на будь-яку з трьох жовтих зірочок - ви побачите відео з того місця, яке було знято у минулі роки (знайшов тільки 2 точки з трьох на ютубі, вибачайте), а також переглянути інформацію щодо часу старту першого авто на кожний з 3-х проїздів).
Найбільш логічною є схема перегляду, коли ви зможете переїхати між точками. Наприклад, якщо ви не любите рано вставати - приїжджаєте на перший проїзд на СД3 (старт першого авто в 11:04), після проїзду усіх екіпажів (23 авто максимум, по 2 хв між екіпажами, тобто 46 хв), спокійно рухаєтесь на другий проїзд до СД-1 (старт першого авто на цій СД у другому проїзді 12:25). Це, як приклад, я для того, насправді, і написав часи старту щоб кожен міг "погратись" часом на вибудувати зручний для себе маршрут перегляду, щоб побачити максимально багато. Знову нагадаю, в усі три точки ви можете заїхати з бічних доріг та виїхати звідти в любий момент.
Бажаю усім гарного перегляду, надіюсь, що глядачі дадуть змогу Львівським спортсменам відчути "домашню" атмосферу цього етапу!
Опубликовано 02 Октябрь 2014 - 22:25
Пошкодуй форестер
На ньому тіко ориг.шильдики,без наліпок ЛІВІИХ
йапономобіль не машина
Згоден,це авто
ей флудери - болгарщики ))))) мені сокирами нічо рівняти не потрібно ))))) то що буде якісь збір в неділю чи ні ?
Я не проти,у Львові навіть в кавоматах смачна кава
Опубликовано 03 Октябрь 2014 - 20:07
Розвалився демферний шків колінвала(((Але є один плюс що розвалився не посеред дороги,а як тільки заїхав на стоянку на своє місце))))
передній??? Якшо так то не страшно, в знайомого вектра 2.0Д, так в нього він вже 3 рази розлітався.
Опубликовано 03 Октябрь 2014 - 20:16
передній??? Якшо так то не страшно, в знайомого вектра 2.0Д, так в нього він вже 3 рази розлітався.
Ага)))))))А ще краще якщо б він не крутив помпу))тоді можна було б їхати,ну правда без зарядки(але на дизелі ще можна далеко так заїхати),без кондюка(зараз і так холодно),і гідропідсилювача(я до того мав ВАЗ 99 не привикати)
А без помпи далеко не заїдеш
Сьогодні переїздив всі шроти нема нічого ось в чому біда.
Изменено: ventil4401, 03 Октябрь 2014 - 20:18
Опубликовано 03 Октябрь 2014 - 20:19
Ага)))))))А ще краще якщо б він не крутив помпу))тоді можна було б їхати,ну правда без зарядки(але на дизелі ще можна далеко так заїхати),без кондюка(зараз і так холодно),і гідропідсилювача(я до того мав ВАЗ 99 не привикати)
А без помпи далеко не заїдеш
Сьогодні переїздив всі шроти нема нічого ось в чому біда.
поцікався чи підходить від 2.0, бо від 2.0 він точно ше один має можу попитати.
Опубликовано 04 Октябрь 2014 - 07:56
поцікався чи підходить від 2.0, бо від 2.0 він точно ше один має можу попитати.
Гибле,Ваня,діло.Від 2.0 підходить але не з усіх,там перелік VIN-кодів на цілий А4 :blink: на яких стояв такий самий шків.Короче пошукаю ще щось сьогодні або буду напрягати щоб притарабанили з Польщі.
Дякую за спробу допомогти А поки прийдеться обкатати громадський транспорт
Опубликовано 04 Октябрь 2014 - 08:45
Гибле,Ваня,діло......
Гибле,Ваня,діло......
Опубликовано 04 Октябрь 2014 - 21:28
Це ті,що в сторону Перемишлян???якщо ті то не звертався,бо й не знав.А є телефон до них????
Тут є http://www.opel-club...ok-lvv-ternopl/
Опубликовано 05 Октябрь 2014 - 19:15
Опубликовано 16 Октябрь 2014 - 12:58
Питання по рамках до Назара.Він вже тиждень взнає.Чи чекає на відповідь :smile:
Так не тільки в рамках справа)тут і про каву говорили і про наклейки,і про куліш,і про шашлик-машлик с пивом,я ночами спати не міг- гріх таке пропустити (моральна травма )
Изменено: ventil4401, 16 Октябрь 2014 - 12:59
0 пользователей, 5 гостей, 0 скрытых