Женя, а как от Тернополя до Стрыя дорога? Как там лучше проехать?
Тернопіль - Львів = ..опа (120км)
Львів - Стрий = супер (60км)
Опубликовано 18 Июль 2014 - 23:26
Ходорів-Жидачів, - яма на ямі, і щось я дуже сумніваюсь що решта дороги в ліпшому стані. нафіга посилати людину тією дорогою. хоча Тернопіль - Львів теж не фонтан але там місцями хоч подекуди є відносно нормальні участки ....
Денис, напевне у нас уявлення про "дорога" різні .
Опубликовано 19 Июль 2014 - 09:55
Тернополь Львов- дорога лучше.... На Рогатин лучше не ехать....
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 19 Июль 2014 - 12:15
О как темка разрослась, таки направление популярное :smile:
В ЛС Мише написал, то что и тут прозвучало, лучше через Тернополь - Львов и дальше, главное на объездную Золочива не попасть, а вот в том направлении, через Бережаны лучше не надо, якшо нету крузака или аналога
Опубликовано 31 Июль 2014 - 10:16
Всім привіт! Запланува собі відпустку тур по Україні на своїй вектрочці Київ-Одеса-Вінниця-Івано-Франківськ-Мукачево-Ужгород-Львів-Київ. Питати про бандер і блокпости не буду бо знаю шо це повний "БРЄД", хочу запитати про дорогу, а саме де краща дорога? Про Київ-Одесу зрозуміло там все добре, про Умань-Вінниця казали знайомі, що також ГУД, а от далі запитання до Вас хлопці. Вінниця-Франківськ навігатор вибиває через Хмельницький-Тернопіль-Бучач-Франківськ, особливо цікавить участок Тернопіль-Франківськ? Ну і наступний участок Франківськ-Стрий-Свалява-Мукачево? А участок Стрий Львів я так зрозумів там також все гуд!
Опубликовано 31 Июль 2014 - 10:31
особливо цікавить участок Тернопіль-Франківськ
Я бы аплодировал - но немогу ибо руки заняты скручиванием подвески во время езды и держанием колес чтобы не отвалились... это если через Бережаны ехать... Вариант через Бучач лучше - но по дороге есть несколько очень неприятных ям... (Правда у мну инфа по состоянию этих дорог на декабрь прошлого года..)
Изменено: Ugeen_K, 31 Июль 2014 - 10:32
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Опубликовано 31 Июль 2014 - 15:34
А чого? Я взагалі то в Ужгород хотів заскочить
Всеодно добре я на ліво, а Ужгород на право
Май на увазі відрізок Мукачево-Ужгород 2 дні був блокований
http://www.mukachevo...ано-До-п-ятниці
#Я_ПОРОХОБОТ (і цим пишаюсь)
Опубликовано 07 Август 2014 - 20:06
Чтобы вопросов по номерам и Львову больше не возникало...
Слава Україні!!!
Опубликовано 07 Август 2014 - 21:13
Чтобы вопросов по номерам и Львову больше не возникало...
Це все ше куйня в порівнянні з сьогоднішнім жигулятором 7 моделі, з кацапськими номерами і УВАГА "з УКРАЇНСЬКИМ" прапором на задньому вікні.
Изменено: Bernik, 07 Август 2014 - 21:13
Опубликовано 08 Август 2014 - 12:50
на пиво свожу афигительное
це про яке йдеться? Бо я знаю 2 різновиди.
Тернопіль-Франківськ через Бучач дорога нормальна, навіть хороша.
+1. хоча я часто їду дорогою https://www.google.c...22633!3e0?hl=ru по своїх причинах, дороги останнім часом підлатали, лише в Галичі "недоремонтували"
Изменено: vito89, 08 Август 2014 - 12:51
Ніколи не пробуйте спорити з дебілом...бо можете опуститись до його рівня, де він задавить вас своїм досвідом
Отих, від кого йде наруга три категорії всього: мій ворог, ворог мого друга та ще друг ворога мого.
Слава Україні!
Опубликовано 08 Август 2014 - 15:32
А це Ковчегівське Темне Будеш в Тернополі, дзвони - сходимо!
Не питання, хай сезон трошки мине. А ще є Опілля прямо з заводу. І дядько один з - під тернополя вдома сам варить і продає.
А Ковчегівське Темне навіть гугіль не знає. І я не чув.
Изменено: vito89, 08 Август 2014 - 15:33
Ніколи не пробуйте спорити з дебілом...бо можете опуститись до його рівня, де він задавить вас своїм досвідом
Отих, від кого йде наруга три категорії всього: мій ворог, ворог мого друга та ще друг ворога мого.
Слава Україні!
Опубликовано 18 Август 2014 - 10:50
Часто за городом не езжу.В этот раз планирую навестить всех друзей и родных в западной Украине.Жена и мать отговаривают.Боятся ехать из-за нестабильной ситуации в стране.Мол,ограбят,разденут,машину заберут ну и т.д.Вопрос в следующем:могу ли я без проблем добраться с Днепрпетровской области до Львова ч-з Бердичев,Хмельницкий,Черновцы и обратно?Какие "сюрпризы"могут возникнут?
Постоянно ездим на Западную Украину и вот недавно только вернулись, там все спокойно и никто Днепропетровских не трогает.
Запчасти Opel по приемлемым ценам в Украине тел 0955703017, 0969843051
Опубликовано 18 Август 2014 - 11:18
выбираться на трассу Киев - Чоп и через Житомир - Ровно - ЛьвовБезопасно ли там топить быстро на резине 225/40-18 ? Или лучше потихоньку на 215/55-17 ?
Запчасти Opel по приемлемым ценам в УкраинеВ приёмной был ?
А ще є Опілля прямо з заводу.
Разновидность Опеля ?
Опубликовано 18 Август 2014 - 11:36
Слава Україні!
Опубликовано 18 Август 2014 - 12:12
Безопасно ли там топить быстро на резине 225/40-18 ? Или лучше потихоньку на 215/55-17
Лучше на 215/65-16 .. Трасса Львов Киев более-мение ... А вот с остальными местами можно и опечалится...
Слава Україні!!!
Опубликовано 18 Август 2014 - 12:52
Тогда где ненормально ?
А во Львове разве ездить не будешь??
Осталось Стрый - Мукачево (140 км).там нормально..
Изменено: Ugeen_K, 18 Август 2014 - 12:53
Слава Україні!!!
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых