Тільки зиску з них мало.. Як вата.
на то вона і халява, що з неї завжди толк... (якраз в цьому сенсі обговорювали).
Опубликовано 17 Март 2021 - 16:28
На счет утпелиться до 200кубов, как по мне -сказки. Не будет тепло в 150квадратах, пусть без гаража, 110 на 200 кубов. У меня пол дома на 50 квадрат, утеплен - выходит 180кубов. из допов- теплый пол в ванне.реально абсолютно
106кв у товарища, 2 этажа, газобетон, пенопласт 10см, наружка - облицовочный кирпич, 30см ваты потолок
180 кубов в мес, в доме 26град, духота им в кайф, напоминает о Тайланде
У человека нет свободного выбора до тех пор, пока есть эмоциональная привязанность к системе убеждений...
Опубликовано 17 Март 2021 - 16:31
Согласен. Тоже 120 кв. Двухконтурный котел, теплые полы, в деньгах: январь 1500, февраль 1600.реально абсолютно
106кв у товарища, 2 этажа, газобетон, пенопласт 10см, наружка - облицовочный кирпич, 30см ваты потолок
Опубликовано 21 Март 2021 - 01:20
Підтримаю, ще раз передивився покази лічильника, за січень-лютий 450кубів, це два самих холодних місяці, навіть бачили сніг і відчували мороз. Утеплений потолок і 10см пінопласту на стінах+диряві мет пластикові вікна які залишилися від попередніх господарів))). Коли робив ремонт на вікна не звернув увагу, ну і грошей на той момент було впритик, лампочка в патроні після ремонту три місяці в залі висіла(((.реально абсолютно
Опубликовано 24 Октябрь 2021 - 17:18
ждем платежки с новыми ценами
А чому такі смайли??
Має ж в два рази подешевшати!
https://hromadske.ua...-na-teplo-na-50
«Також знайшли цікаве рішення, яке дозволить наступної зими зменшити тарифи на тепло майже на половину. Це буде дійсно окрема програма. Ми готуємо цю інформацію. Готуємо етапи, що буде зроблено, які кошти будуть виділені. Це точно буде не за ваші кошти», — повідомив Зеленський у відеозверненні.
Я в приватному будинку, коли захотів тоді і затопив. В вівторок в ранці затопив твердопаливний котел, прогрів теплу підлогу і до ранку суботи було норм. Температура з 23 в вівторок, опустилась до 20 в суботу. Затопив ще трішки в суботу)
Изменено: vovan8706, 24 Октябрь 2021 - 17:20
Опубликовано 24 Октябрь 2021 - 17:21
ждем платежки с новыми ценами
Та меня и старые не сильно радовали, в нашем доме сняли счетчик, соседний дом такой же, у них есть счетчик, платежка почти в два раза меньше, счетчик ставить походу не собираются, но правда топили шо дурные, всю зиму с открытыми форточками провели
Я в приватному будинку,
Куркуль
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 24 Октябрь 2021 - 19:37
lame,Я коли жив в Україні то при допомозі самогону заставляв розвоздушувати стояк кожної осені коли включали батареї.
Зле їм стане від самогону.
Підійшов до батареї,краник відкрив,повітря стравилось...
От і вся ліквідація заповітрення.
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 24 Октябрь 2021 - 19:56
В мене вже десь тиждень вночі автоматика вмикає котел, хоча квартира утеплена 10 см пінопласту.
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 25 Октябрь 2021 - 06:42
Не було в мене крану. А колхозити на сталінських чугунках не для моїх кривих рук в ті часи. То тепер без проблем.
Ще з радянських часів на радянських чавунних радіаторах стояв кран Маєвського...
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 25 Октябрь 2021 - 09:39
Вчера с утра включили отопление
Ще не увімкнули, мабуть думають що буде тепло. По прогнозу на цей тиждень +12+15 вдень
Мої домашні ще ті мерзляки, тому вже декілька тижнів працює масляний радіатор
Опубликовано 25 Октябрь 2021 - 10:19
Ще з радянських часів на радянських чавунних радіаторах стояв кран Маєвського...
То може десь на Печерську, я за радяньских часів навіть не чув про таке диво, в новостроях на Троещині спускали повітря по стояку як пише TPAKTOPICT,
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 25 Октябрь 2021 - 10:25
Изменено: Шусман, 25 Октябрь 2021 - 10:28
Опубликовано 25 Октябрь 2021 - 11:25
То може десь на Печерську, я за радяньских часів навіть не чув про таке диво,
Але Маєвського теж кой хто собі ставив , хто мав можливість стирити десь .
Звичайна панелька на Оболоні...
Верхній 9 поверх...Все по заводу...Пам'ятаю ще як батько розповітрював-з підвалу не розповітрюється...
Тепло по стояку залежить від мене
У кожного сусіда по поверху такі ж крани...
"Зверхньо" згідно свого високого положення до сусідів не ставлюсь.
В суботу приїхав додому-у великій кімнаті тепло(сусід по поверху розповітрив-у нас спільний стояк),а в маленькій кімнаті та кухні батареї холодні....Тут тільки мені розповітрювати вода хзаходить у маленьку кімнату і виходить через кухню.
Порожня пляшка з під пива,привідкрив кранзтравив повітря і через 5 хвилин піщла вода по стояку.
Але то ще та була катастрофа , радянські крани маєвського могли прорвати в любий час
Простояв Радянський Маєвського близько 25 років.А потому таки в один з днів початку опалювального сезону я йому звернув вночі роги...Аварійка перекрила в підвалі стояка сантехнік зранку поставив інший кран...
Потому в двохтисячних були замінені батареї на сучасні і кран Маєвського осучаснився.
Приходив сантехнік у кирзових чоботях , по три кіло грязі на кожному , і по коврах чиргикав до батареї з розводним ктючом .
Да щаз!Нехватало,щоб сантехнік після говен та каналізації підвалу у чоботях у хату зайшов...,не то що ще й по ній шастать.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 25 Октябрь 2021 - 11:44
Цілком можливо що з підвалу не розвоздушується і вони ходили на останній поверх.
З підвалу теж можна розповітрити...,але наскільки приємніше пройтись у кирзових чоботях по чужій,світлій,затишній хаті...,де запах котлет,а не свіжовикористаного туалету.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 25 Октябрь 2021 - 15:48
але наскільки приємніше пройтись у кирзових чоботях по чужій,світлій,затишній хаті...,де запах котлет,а не свіжовикористаного туалету.
в мене вже багато років (як на 5-й поверх новий сусід вселився) все набагато краще...
той сусід "всьо в курсах" (сучасні радіатори та крани) -
але все одно йому (всьому стояку сусідів) щорік потрібна моя допомога
тому сьогодні ввечері без жодних кирзачів (в домашніх капцях)
ми з ним розповітрюємо стояк
(в гастрономі він вже був і котлети плануємо не тільки нюхати,
бо ж проект години на три-чотири щонайменше)
Опубликовано 25 Октябрь 2021 - 15:54
тому сьогодні ввечері без жодних кирзачів (в домашніх капцях) ми з ним розповітрюємо стояк (в гастрономі він вже був і котлети плануємо не тільки нюхати, бо ж проект години на три-чотири щонайменше)
Ну що можна побажати???
На здоров'я!
Ремонт,Консультації,
0 пользователей, 3 гостей, 0 скрытых