Пока всё из того, что первое пришло в голову.
Діма,мої вітання!
Твої зауваження рекомендації-прийму до уваги...
Те що можу відповісти одразу...
-Бітумку...Ну...Одним словом-буде профнастіл.З бітумкою не склалося...За шум дощу або граду не переживаю-аби на голову не капало...
-За те щоб зашити стіни зовні ОSВ(для жорсткості конструкції,ратує і Тато...Але ж мені хочеться краси...Тобто ти вважаєш,-що краще зашитись ОСБ і не парить моск з блокхаусом?
-Вага!!!Так,вага це один з самих небезпечних ворогів.Укріплюєм по максимуму...Маю надію що витримає....
Низ кажеш бітумною мастикою?Поміркую-і мабуть таки зроблю...Але це вже буде коли трохи потеплішає...Сам розумієш-при від'ємних за бортом-не сильно воно прилипає!
Так,підвіска не має ніякої амортизації..."Мобільність" будиночка мені потрібна на півкілометра...Тому не бажаю городити щось складне.Маю думку,що тиск в шинах 1.2атм-замінить мені амортизацію...Я вже так пробував не раз...
Щиро вдячний за твій пост!
Печь глянь на строимдоме - тема "печь типа булерьян", такую брал с 2я конфорками - строительный вагончик на 25м2 отапливает в африку.
если по светодиодам нужна помощь в закупках - пиши в лс, сам начал играться и переделывать свое.
Дякую...
Давно знайомий з пічним опаленням...Булер'ян цікава річ...Поки що схиляюсь до виробу Херсонських залізячників-у них вертикальний вихід труби димоходу з печі!Це немаловажливе-бо прогоряє зазвичай димохід-на коліні.Самрозумієш життєзабезпечення добре,але пожежна безпека на першому місці!
Дай ссиль на той буллер-буду щиро вдячний...
За світлодіоди-запам'ятаю,при потебі стукнусь в лічку...
Изменено: Юстас, 03 Январь 2014 - 23:37