Доброго дня Шановне товариство...А особливо його прогресивно,активна частивна-риболови і мисливці!
Відкриваючи цю тему на форумі УОК і в цьому розділі-прекрасно розумію,що наш Клуб не є профільним місцем(не форум Строимдом) для розміщення даної теми...Але ж не поділитись своїми думками і радістю ,подіями,які зі мною відбуваються з одноклубниками-просто неможливо...Тим паче що,багато народу цікавляться моїми публікаціями в оцій темі:
http://www.opel-club...entry1073391183
Є одна дуже вагома причина,-чому саме тут.Бо розділ називається "Отдых и Туризм" і приспособа яку я почав вибудовувати-якраз і потрібна мені для відпочинку...
Ще одна причина.Для мене сама важлива причина,це скептицизм і практичність форумчан УОК...Те,що-сама ідея і її реалізація буде розкритиковано все що тільки можна,-я не сумніваюсь.На те він і УОК!
Я радо зустріну любий відгук,ідею,зацікавленість...
Ще одна причина,-спробуєм у 2014 році хапнуть номінацію "Золоті Руки",бо якщо нікому не цікаві мої автопроекти-може цей хтось помітить...
Я розпочав будівництво будинку для відпочинку на улюбленому березі!!!Вітаю себе з цією подією...
Буде він приблизно таким:
Розміри девайсу-2м.х4м...висота стіни1.8м....висота другого "поверху(тама буде організоване повноцінне двоспальне місце,для моїх хлопчаків)1.2м...
Конструкція буде пересуватись на двоосному ходу власного виробництва...Також буде можливість знімати колеса і ступиці,для перевезення будиночку у кузові вантажівки...
Далі буде...