Точно, я пав жертвою імперіалістичної пропаганди! Треба когось розстріляти...
І то швиденько!
Опубликовано 17 Сентябрь 2013 - 11:18
да походу и я тоже, возьмите меня к себе, у меня и списочек кандидатов на расстрел имеется
Из заповедника?
Опубликовано 17 Сентябрь 2013 - 18:47
Точно, я пав жертвою імперіалістичної пропаганди! Треба когось розстріляти...
Совершенно верно
да походу и я тоже, возьмите меня к себе, у меня и списочек кандидатов на расстрел имеется
Да иди к ним))))))))))))
Оpel KadeTT GSi 2.0ХЕ(точка невозврата) F-16 винтовая блока н586ет 56rus
Мицубиси Галант V6-2.5L "Ветер" т666тт 56rus
ямаха 600
Опубликовано 17 Сентябрь 2013 - 20:58
Да иди к ним))))))))))))
Дозволяєш? Яке щастя!!!
Олексію! Петро не проти! Ходи до нас!
Изменено: Enjoy, 17 Сентябрь 2013 - 21:00
Опубликовано 17 Сентябрь 2013 - 23:17
Олексію! Петро не проти! Ходи до нас!
Угу, а потом выслушивай от россиян о том, как три хохла (беларус, полуболгарин и получех) москалей не любят и всё в ЕС стремятся...
Изменено: Zachariasz, 17 Сентябрь 2013 - 23:18
Опубликовано 18 Сентябрь 2013 - 06:06
Угу, а потом выслушивай от россиян о том, как три хохла (беларус, полуболгарин и получех) москалей не любят и всё в ЕС стремятся...
Задайся сначала вопросом при присоединении к ЕС что останетцо от Украины. куда убегут и в какую сферу влияния перейдут Львов , Крым, Черновицы итд итп. и где потом и по какому тарифу будете оплачивать электроэнергию (подозреваю что эт будет не самый глобальный вопрос у присутствующих).
И вообще если уж так ставить вопрос то кто соединил Украину и кому она обязана целостностью.-исторически.
И я не москаль
Оpel KadeTT GSi 2.0ХЕ(точка невозврата) F-16 винтовая блока н586ет 56rus
Мицубиси Галант V6-2.5L "Ветер" т666тт 56rus
ямаха 600
Опубликовано 18 Сентябрь 2013 - 09:31
И вообще если уж так ставить вопрос то кто соединил Украину и кому она обязана целостностью.-исторически.
Начни с другого, кому обязана сегодняшняя Россия своей государственностью.
И я не москаль
Жаль...
Задайся сначала вопросом при присоединении к ЕС что останетцо от Украины. куда убегут и в какую сферу влияния перейдут Львов , Крым, Черновицы итд итп. и где потом и по какому тарифу будете оплачивать электроэнергию (подозреваю что эт будет не самый глобальный вопрос у присутствующих).
Учитывая цены на энергоносители от "братских народов", то уж лучше без заверений в дружбе и прочая, но по честному.
Изменено: Zachariasz, 18 Сентябрь 2013 - 09:35
Опубликовано 18 Сентябрь 2013 - 09:49
Задайся сначала вопросом при присоединении к ЕС что останетцо от Украины...
Опубликовано 18 Сентябрь 2013 - 10:03
тоже самое будет в Крыму, но там легче - есть флот.
Правильніше було б написати "но там легче - есть НАШ флот".
Для начала поляки в порядке реституции отберут имущество у гуцулов
Як в свій час німці відібрали у шльонських ( сілезьких ) поляків? Коли Польща увійшла в ЄС. Так?
Щось таке я вже читав в комуністичних листочках-страшилках, що ліплять в під’їздах комуняки, агітуючи за референдум.
Изменено: Enjoy, 18 Сентябрь 2013 - 10:05
Опубликовано 18 Сентябрь 2013 - 10:04
Правильніше було б написати "но там легче - есть НАШ флот".
Опубликовано 18 Сентябрь 2013 - 10:09
Нестоит исключать вероятность того, что тоже самое сделает население ЗУ))))))))))))))
Що там не стоїть?
По сабжу - я давно агітую за мирне відокремлення ЗУ. Приклад - Чехія і Словаччина. Пуркуа па?
Перед угрозой потери земли/жилья русские в Крыму
А чому руськи в Криму мають залишитись без землі і житла? :blink: Придуть загарбники? Андрій... Ти щось таке страшне пишеш...
Опубликовано 18 Сентябрь 2013 - 10:10
Як в свій час німці відібрали у шльонських ( сілезьких ) поляків? Коли Польща увійшла в ЄС. Так?
Щось таке я вже читав в комуністичних листочках-страшилках, що ліплять в під’їздах комуняки, агітуючи за референдум.
А чому руськи в Криму мають залишитись без землі і житла? :blink: Придуть загарбники? Андрій... Ти щось таке страшне пишеш...
Опубликовано 18 Сентябрь 2013 - 10:15
Страшилки комуняк читать не надо, поляки сами красочно расписывают свои реституционные перспективы)))
Андрію! Я тобі відкрию СТРАШНУ таємницю!!!! Поляки зараз самі не знають, що робити зі своєю землею! Особливо на тих сами шльонських теренах, які після входження РП в ЄС обезлюднели... Їм потрібна ЗУ ? Де ти таку "галіматню" знаходиш?
В Крыму ещё есть некто - татары, вдруг ты не знал))))))))
А що зміниться після асоціації? Татари ( я чув про таких! ) озвіріють і кинуться гнобити росіян?
Изменено: Enjoy, 18 Сентябрь 2013 - 10:16
Опубликовано 18 Сентябрь 2013 - 10:21
после войны это один из самых опущенных в правах народ - их участь не претендовать, а платить.
Після війни вони були і справді не надто сильні, да і ситуація була для німців... Сам розумієш!
Але що заважало в 2004 році потужній Німеччині вимагати від Польщі при вступі в ЄС повернення відібраних у неї земель? То чому ти такий впевнений, що Польща може вимагати чогось у України? Про який перегляд кордонів може йти мова?
Полностью согласен!!!!!!!!!!!! Поддержу начинания. Давайте проведем референдум и отсоединим.
Сепаратисты мы...народ горячий...Надеюсь не посадят))
Головне - на Донецьк не зазіхати!
Изменено: Enjoy, 18 Сентябрь 2013 - 10:26
Опубликовано 18 Сентябрь 2013 - 10:22
Полностью согласен!!!!!!!!!!!! Поддержу начинания. Давайте проведем референдум и отсоединим.Ты хочешь жить в Донецко-Криворожской республике??? Так было уже, ничего хорошего с этого не вышло
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 18 Сентябрь 2013 - 10:24
Ты хочешь жить в Донецко-Криворожской республике??? Так было уже, ничего хорошего с этого не вышло
Ох і сумно вам, друзі, буде... Ох, сумно...
Але не втрачайте надії на шенгенськи візи! Будете їздити до нас! Важко буде отримати, але нема нічого неможливого!
Опубликовано 18 Сентябрь 2013 - 10:28
Андрію! Я тобі відкрию СТРАШНУ таємницю!!!! Поляки зараз самі не знають, що робити зі своєю землею! Особливо на тих сами шльонських теренах, які після входження РП в ЄС обезлюднели... Їм потрібна ЗУ ? Де ти таку "галіматню" знаходиш?
А що зміниться після асоціації? Татари ( я чув про таких! ) озвіріють і кинуться гнобити росіян?
Опубликовано 18 Сентябрь 2013 - 10:35
Ох і сумно вам, друзі, буде... Ох, сумно... Але не втрачайте надії на шенгенськи візи! Будете їздити до нас! Важко буде отримати, але нема нічого неможливого!Олександре, вибач, але скажу прямо - тіпун тобі на язик!
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 18 Сентябрь 2013 - 10:39
Речь не о ассоциации, а о членстве.
Ну хай буде так! І що??? Що принципово змінилось би для росіян Криму, якщо б Україна завтра увійшла би до складу ЄС?
Опубликовано 18 Сентябрь 2013 - 10:42
Олександре, вибач, але скажу прямо - тіпун тобі на язик!
Тезко! Але ж я не настільки наівний, щоб допускати навіть мізерну можливість здійснення означеного вище... Це тільки мрії! А мріяти не заборониш!
иногда читаешь и думаешь, как такой бред постить можно :)))))
Скажи?
Опубликовано 18 Сентябрь 2013 - 10:48
Опубликовано 18 Сентябрь 2013 - 10:51
Поляки не гордые
Вибач, Андрію, але ти зовсім не знаєш поляків. Поляки дуже гонорові. Повір мені, як людині, яка п’ять років постійно жила в Польщі і спілкувалася з поляками майже щодня і як людині, все життя якої пройшло на кордоні з Польщею. Казати. що поляки не горді...
Изменено: Enjoy, 18 Сентябрь 2013 - 10:51
Опубликовано 18 Сентябрь 2013 - 11:18
Що там не стоїть?
По сабжу - я давно агітую за мирне відокремлення ЗУ. Приклад - Чехія і Словаччина. Пуркуа па?
Сперва выясни у местного населения готовы ли они вернуть землю и дома законным польским владельцам.
Если готовы - их ждут с распростёртыми объятьями))))
Опубликовано 18 Сентябрь 2013 - 11:23
Сперва выясни у местного населения готовы ли они вернуть землю и дома законным польским владельцам.
Если готовы - их ждут с распростёртыми объятьями))))
Яким "законным владельцам"? Про що ти пишеш? Люди і "за Польщі" жили на цій землі і в своїх будинках і після того, як прийшли "совьєти", залишились жити, кого не вислали в Сибір! Про яких законних володарів ти пишеш?
Опубликовано 18 Сентябрь 2013 - 11:32
Яким "законным владельцам"? Про що ти пишеш? Люди і "за Польщі" жили на цій землі і в своїх будинках і після того, як прийшли "совьєти", залишились жити, кого не вислали в Сибір! Про яких законних володарів ти пишеш?
То есть о депортации поляков из ЗУ и Белоруссии в 39-40 годах ты не знаешь? О чем дальше разговаривать?
Учи мат часть!
Опубликовано 18 Сентябрь 2013 - 11:41
О чем дальше разговаривать?
Нема про що... Згоден.
Сидячи в Донецьку і не бачивши Європи, а смикаючи цитати з нету ти маєш дуже специфічне розуміння майбутнього України в ЄС. Нажаль таких, як ти багато. Ви і досі живете як у ворожому оточенні і впевнені, що "імперьялістичні яструби" тільки і чекають, щоб нас захопити і поработити. Для того, щоб мати право щось казати про поляків-переселенців з України, чи Білорусі, варто було б пожити з ними поруч хоча б якісь час, а не копатись в інтернеті. Особисто я спілкувався з цими переселенцями досить довго, бо служив саме на Шльонських землях, куди були переселені поляки. І я не сидів за колючим дротом, економлячи злоті. Я цілий час катався по Польщі, бо мені це було цікаве. Цікаво було щось нове побачити, почути точку зору т.с. "з того боку" і про Катинь, і про операцію "Вісла", і про Варшавське повстання... Багато про що. Так що не тобі казати мені щось про матчасть.
Изменено: Enjoy, 18 Сентябрь 2013 - 11:58
Опубликовано 18 Сентябрь 2013 - 13:02
Вообще-то у Украины есть территориальные вопросы с Россией .
Крым втч .
НАТО с такими "хвостами" к себе не берет , а ЕС ?
Опубликовано 18 Сентябрь 2013 - 13:10
официальных вопросов нет
Правильнее будет писать : ПОКА нет .
Москва может в любой момент "поднять" документы , а там не все подписано (насколько мне известно).
в ЕС на данном этапе мы не вступаем
А мне чисТа теоретически узнать ))) Берут ли страны с территориальными проблемами ?
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых