seruj_G, дефектовать мотор нужно полностью. И из результатов исходить, а не пытаться малой кровью закрыть большую задницу.
конкретизуй
Опубликовано 25 Июнь 2013 - 08:40
і так, пройшов я обкатку, все як книжка пише, все було гут. і поступово вона почала жерти масло....... сьогодні засік новий рекорд: 1л. на 300км. я просто в шоці. мабуть ви були праві, схиляю голову...
і тепер питання. що робити далі? розточувати цилінри і ставити ремонтні поршні?
порадьте що робити хто з таким стикався, і скільки приблизно це буде коштувати?
Точити блок,міняти поршньову(+0.5 до стандарту)...
Поршньова-приблизно 2000грн(мале,колбен)
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 27 Июнь 2013 - 05:05
мені цікаво чи так буде краще, і скільки це буде коштувати, приблизно. і хочеться зробити, і більше туди не лізти
Пост№76
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 29 Июнь 2013 - 19:43
все набагато простіше. нічого розточувати не треба. виробітка в нормі, еліпса немає.
тріснув поршень на другому циліндрі.
+1
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 11 Июль 2013 - 18:25
значить були виконані наступні роботи:
1. заміна поршнів
2. заміна клапанів
3 заміна звісно всіх прокладок
4. все прочищено, вимито, доведено майже до заводського блиску
зібрав, бігає, проходжу обкатку. масла не бере ні грама. тільки от наступне. коли заводиться то плавають обороти, ніби троїть. трошки проїхав - все нормально. і горить чек енджін, хоча всі канали ЕГР прочистив, і сам ЕГР також. і ще бензонасос не дає тиску, не знаю чи то його треба поміняти, чи причина в реле. скоріш за все насос. при старті двигуна треба трошки довше покрутити стартером, з пів оберта не заводиться тепер. але коли температура зашкалює більше 25-28 градусів, то заводиться з пів оберта.
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых